çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Evet canım o akıntı hala devam ediyo inşallah hamilesindir reglime 5 6 gün varken başladı
aynen benimde öyle göğüslerimde şişti çok fena yatamıyorum üstüne ama o klomende hep oluyor yaa ondan şüphelenmiyorum tek farkı bu defa koltukaltıma doğru şişti biraz değişik ama bu akıntı ilk kez gördüm hadi inşallah yaa 2 yıldan sonra yüzümüz gülse pazartesi test yapcam zaten tutmadıysa o güne kadar gelir pazartesi 17 günü olcak iğnenin

inşallah hastalanmazsın müjdeli haberi verirsin bize benimde 10. günüm bende haftaya bekliyorum test yapmak için umarım mutlu haberleri alırız hepberaber

AYY İNŞALLAHH KASIKLARIMDA ARA ARA KRAMPLAR GİRİYOR BELİMDE AĞRI VAR NORMALDE BENİM ADETİM YARIN ASLINDA AMA PROGESTAN KULLANDIĞIM İÇİN SÜREÇ UZAYACAK PAZARTESİ BENDE TEST YAPİM DİYORUM ERKENMİ ACABA ?

salı yap bence tatlım salı 14 gün oluyor dmi

salı yap bence tatlım salı 14 gün oluyor dmi
ya canım anlamadım şimdi ayın 7 sinde sabah vuruldum ogünü sayacakmıyım yoksa ertesi günden mi saymaya başlayacam bilemedim onu salı günü kan testi veririm diye düşünmüştüm

ya canım anlamadım şimdi ayın 7 sinde sabah vuruldum ogünü sayacakmıyım yoksa ertesi günden mi saymaya başlayacam bilemedim onu salı günü kan testi veririm diye düşünmüştüm
canım ayın 7 siyse üstüne 14 ekle ayın 21 i oluyor o zaman mesela ben ayın 2 sinde oldum 16 sında gel kan testi yapalım dedi doktorum ona göre hesapla ama ben gitmedim bide gelirse kırmızılar tekrar adetin 2 günü gitcem ya 2 iş olmasın diye pazartesiye kadar bekliyorum

anladım canım çok saol ozaman çarşambaya kadar beklemedeyim dayanabilirsem tabii :) inşallah sanada bebiş vesile olur doktora gitmen için :)

anladım canım çok saol ozaman çarşambaya kadar beklemedeyim dayanabilirsem tabii :) inşallah sanada bebiş vesile olur doktora gitmen için :)
canım dayanmaya çalış çünki gününde önce negatif çıkarsa insan üzülüyor sonra bekle 14 güne kadar mutlaka inşallah canım allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

doğru söylüyorsun.Amin Allah herşeyin hayırlısını versin inşallahh bu kadar bekledik sonuçta biraz daha bu umudu içimde taşıyabilirim hem o ihtimali bile güzel bide gerçek olsa nasıl bir duygudur ki Allahım hepimize yaşatsın

evet bende onu çok merak ediyorum yaşamadan anlaşılmayacak bir duygu rabbim bizede nasip etsin inşallah bol bol dua et canım stres yapma

evet bende onu çok merak ediyorum yaşamadan anlaşılmayacak bir duygu rabbim bizede nasip etsin inşallah bol bol dua et canım stres yapma
Vallahi attığım her adımda dua ediyorum hepimiz için.Gerçekten çok zor bir süreçmiş.Burda sizinle konuştukça ve mucizeleri gördükçe daha çok rahatladım stresim azaldı en azından.

Vallahi attığım her adımda dua ediyorum hepimiz için.Gerçekten çok zor bir süreçmiş.Burda sizinle konuştukça ve mucizeleri gördükçe daha çok rahatladım stresim azaldı en azından.
evet burda birbirimizle konuştukça zamanda daha çabuk geçiyor hem moral oluyor insana yalnız olmadığını hissediyor insan rahatlıyor

Gelen giden yok tatlim ama belim cok agriyor ya hic bu kadar bel agrisi cekmemistim

Bnde akinti falan yok ya tutmus olsaydi akintida olmazmiydi

Bnde akinti falan yok ya tutmus olsaydi akintida olmazmiydi
herkeste olcak diye bir şey yok canım şimdi kuzenimi aradım 2 bebeğine hamile ilkinde hiç akıntısı olmamış ikincide olmuş öle dedi

Mrb arkadaslar catlatma ignesiyle hamile kalanlar nasil bir surecten gectiniz nasil belirtiler yasadiniz bn 2 ocakta ignemi oldum yardim edermisinz lutfen
Mrb ne kadar sure sonra catlatma ignesi oldunuz daha once tedavi olarak ne denediniz bnmde pco var malesef o yizden merak ettim

Rabbim isteyn herkese verir insallah arkadaslar catlatma ignesini ne kadar sure sonra vurdurdunuz

Rabbim isteyn herkese verir insallah arkadaslar catlatma ignesini ne kadar sure sonra vurdurdunuz
cnm önce klomen diye bir ilaç alıyosun doktor kontrolünde 5 gün sabah akşam sonra yumurta kontrolü yapıyor doktor yeterli büyüklüğü geldiğinde çatlatma iğnesi yapıyor 36 saat sonra ilişki diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…