Malesef hala guzel haberimiz yok cnmKızlar merhaba herhangi bir gelişme var mı görüşmeyeli özledim sizi
Olsun cnm ins caliyo dur da paşalarla birlesirBen sadece agri var canim. Akinti yok malesefİnsallah yumoslar catliyodur
İnsallah canim yaaa. Bu ay guzel haberler verirsin de gerek kalmaz baska tedaviye. Hayirlisi tatlim..Kızlar bende bugün doktora gittim adetin 2. Gunuydu cyclo progynova verdi yumurtalar kendini toparla sin diye önümüzdeki ay adetin 2. Yada 3. Günü gel bakalim iğne ye başlayalım dedi yani sil baştan baslayacam Rabbim büyük inş bu ay hamile kaldırımda gerek kalmaz bunlara ya
Ins kuzum hepimizde veririz güzel haberleri cnmİnsallah canim yaaa. Bu ay guzel haberler verirsin de gerek kalmaz baska tedaviye. Hayirlisi tatlim..
inşallah gerek kalmaz iğnelere kuzummKızlar bende bugün doktora gittim adetin 2. Gunuydu cyclo progynova verdi yumurtalar kendini toparla sin diye önümüzdeki ay adetin 2. Yada 3. Günü gel bakalim iğne ye başlayalım dedi yani sil baştan baslayacam Rabbim büyük inş bu ay hamile kaldırımda gerek kalmaz bunlara ya
Ins cnm insinşallah gerek kalmaz iğnelere kuzumm
İyi sayılırım kendimi biraz toparlıyorum tüp bebeğe hazırlanıyorum artıkMalesef hala guzel haberimiz yok cnmİnsallah yakinda beklemedeki annislerden guzel haberler aliriz. Sen nasilsin tatlim gorusmeyeli
Sizden güzel haberler bekliyorum amaİyi sayılırım kendimi biraz toparlıyorum tüp bebeğe hazırlanıyorum artıkbu ay hiçbirşey yapmamaya karar verdim ne doktor ne kür biraz dinlenicem sonra tüp bebiş topiklerine
CALISKAN ARKADASIM KUTLARIM SENI CNM BENDE YAPIYORUM VALLAH ELIMDEN HER IS GELIR PATIK OYA LUF DANTEL HEPSINI YAPARIM KAFA DAGITIYORUM SUPER RAHATLATIYOR BENI.EGER YAPABILIYORSAN ORNEKLERIN RESMINI BIZEDE AT BURDAN ARASIRA BAKALIM CNMOgren tabi bitanem ben evlendigimde dantel biliyodum ama sonradan igne oyasi ogrendim komsudan,kayinvalidem orgu uzmanidir ondan da orgu ogrendim,eltimden lif ogrendim patik yapiyorum...6 senedir bunlarla oyalaniyorum napiyim bitanem kardeslerime yspiyorum kermeslere yspiyorum hayrima birilerine yazma yapip baslarina ortuyorum....insanari mutlu etmeyi cok seviyorum...sede ogrenirdin yeter ki iste.kurslar var oralara git ahsap boyama igne oyasi orgu ogren me guzel :)bebisin olunca yelekler hirkalar patikler orersin hamileyken annesiiii
HAY MASALLAH CNM NASIL OLUYOR OYLE YA SEN NASIL YAPIYORSUN INSAN RAHAT EDEMEZKI OYLE.ISLER BIRBIRINE KARISMIYORMU ?ALLAH YARDIM ETSINDE HEM 3 KADIN COK ZOR HEMDE 3 COCUK VARMIS BENIM KAFAM BILE KALDIRMAZ YASIM 22 OLDUGU HALDE TEK KOCISIME BILE BAZEN DAYANAMIYORUM KOVUYORUM EVDEN SONRA RAHAT CALISIYORUM TAKILIYORUM KAFAMA GORE.BU ARADA ANKARADAMI YASIYORSUNUZ SIZBrnde resim yapamiyorum csnimin ici herkesin marifeti baska.Hem benim gibi 8 kisilik bi aileyle yasasan sende mecburen marifetli olursun :) Merak etmeden sen sormadan ben soyleyim 8 kisinin aciklamasini.Ev buyuk.iki katli dublex esim.ben.kayinvalidem eltim kaynim.ve 3 cocuklsri beraber yasiyoruz 7 sene olacakagustosta .Elbet ayrilacak evler ama tam ne zaman belli degil hsyirlisi.Herkesin imtihani baska.iste bitanem guzel asraflarida cok beraber yasamanin zor yaraflari da...hayirlisi ne zamansa o zamana kadar gidecek bakalim bu duzen...O yuzden bilmedigimi.de ogrniyorum eltimden kayinvlaidemden.....
HAY MASALLAH CNM NASIL OLUYOR OYLE YA SEN NASIL YAPIYORSUN INSAN RAHAT EDEMEZKI OYLE.ISLER BIRBIRINE KARISMIYORMU ?ALLAH YARDIM ETSINDE HEM 3 KADIN COK ZOR HEMDE 3 COCUK VARMIS BENIM KAFAM BILE KALDIRMAZ YASIM 22 OLDUGU HALDE TEK KOCISIME BILE BAZEN DAYANAMIYORUM KOVUYORUM EVDEN SONRA RAHAT CALISIYORUM TAKILIYORUM KAFAMA GORE.BU ARADA ANKARADAMI YASIYORSUNUZ SIZ
YA INSALLAH BISEY OLMAMISTIR CNM AMA SEN NIYE YAPIYORSUN KI ELTINE SOYLESEYDIN KESKE .GERCI RABBIM OL DERSE OLUR DA BIZDE BOSUNA EVHAMLANIYORUZ BEN HIC IKI HAFTA KALKMADIM NOLDU ANIDEN ADET OLDUM YANI YATSAKTA BOS KALKSAKTA BOS. VEREN RABBIM HER SEKILDE VERIR.Valla senelerdir varsa bile dustu mu ki korkusuyla yasiyodum zaten bu ay asilamamdan psikolojik olarak cook etkilendim sanirim onun.icin en ufak biseyde korkuyorum .Allah var kadin.kendi topluyodu da ben yardim ettim o kaldirdi yorganlari haberi yok asilama oldugumdan ama sagolsun.kaldirdi kendi toplananari.Ben sancim nalayinca korktum ne bili.Simdi de tas gibi sis sanki rahimim...offff jayirlisiyla su test gunu bi gelseydi de kurtulsaydim su sttesten
INSALLAH CNM FERAHA KAVUSURSUN BIR AN ONCE.ZATEN SEN BEN GIBILER BELKI BU KADAR DERT CEKTIKTE ONDAN ANNE OLAMIYOZ GAM. KEDER. STRES.KIMSEYI KIRMAMA CABASI.ICINE ATMAK .GURBET DERKEN BU YASIMDA CEKMEDIGIM SEY YOK.OLAN BANA OLDU HERKES KEYFINDE.YAS 22 AMA ICIME SOR 50 GIBIYIM.Zor...hemde cok zor.İnan sabirla gecti 7 yil..cogunlukla da gozyasiyla.Ama bitecek bi gun elbet sabrediyorum o gunu bekliyorum ve hala kimseyi kirmak istemiyorum eninde sonunda ayrilacak evler fiye.Bide cocuklarda kucuk degil su an 18 14 10 yaslarindalar en kucuk oglan kizlarin ergenlik donemlerinde hele ki buyugun acsyip zordu bide sert bi karakteri var sivri dilli.Cok ugrsstim ama iyiyiz simdi sukur de digeri de geldi o caga oda ayni saygisiz sivri dilli.Valla ben kardeskerimi cekmedim o yasta sma sabretmrk zorundayim napiyim..Rabbim feraha erdirecek insallah bi gun
Benim annemde aynisini soyluyo o kalabalikta is guc kosusturmaca stres nolacak ondan.olmuyo diyo.zaten o hic istememisti beraber oturmayi da ben esime gubendim soz verdi elbet bi gun.olacak sabrefiyorum.Senin durumun daha zor btwnem gurbet fena.evet ben ankaradayim annelerde burda ama ayda bi anca gidiyorum inan ama Rabbim sana sabir versin ne deyim bitwnem benim yas 27 ama 70 lik neneler benden daha hayat dolu....INSALLAH CNM FERAHA KAVUSURSUN BIR AN ONCE.ZATEN SEN BEN GIBILER BELKI BU KADAR DERT CEKTIKTE ONDAN ANNE OLAMIYOZ GAM. KEDER. STRES.KIMSEYI KIRMAMA CABASI.ICINE ATMAK .GURBET DERKEN BU YASIMDA CEKMEDIGIM SEY YOK.OLAN BANA OLDU HERKES KEYFINDE.YAS 22 AMA ICIME SOR 50 GIBIYIM.
5 YILDIR AILEMI GOREMIYORUM.GURBETTEYIM. COCUKTA OLMUYO NASIL OLSUN BU STRESLE DIYO ANNEM.
Ayyyyy kizlaarrrrr ne bu halleriniz yaaaEn guzel en verimli caginizdasiniz. Ne guzel el isleri yspiyomusunuz onlara verdiginiz degerin cabanin birazini da kendinize verin kuzucuklarim Bu yasinizi bi daha ne zaman bulacaksiniz. Evet yillardir cocuk cocuk diye ugrasiyoruz ama kimin icin ugrasiyoruz. Bugun yarin cocuklar olunca Rabbim nasip ederse tesekkur mu edicekler bize. Kiiiiizlaaarrrrr kimse icin yipratmayin kendinizii Vazgecmeyin kendinizden fistiklarr Yiriiimmm siziii ballaaarrriimmmm
Umudunuzu asla yitirmeyin. Ben 2 yıldan sonra hamile kaldım. Şuan 5 aylık hamileyim. Gonal f iğnesiyle aşılama oldum. O ay tutmadı. Sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. O ay hiç kafama takmadım. Bide rabbim zamanı geldiğinde nasip ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?