Bu ay sorarsın cnm kaç tane oldu kaç mmHimm anladım cnm ben klomen kullandığım da çok büyümedi yumurtalarım serephene diye bi ilaç kullandım 4 doz sadece 8 mm oldu yumurtam ganol a 50 mg ile başladım önce polikistik over im geçti 1 hafta boyunca 50 sonraki bi hafta 100 mg vurdum gelişti yumurtam çatlatma iğnesi oldum ama ne kadar geliştiğini hiç sormak aklıma gelmedi heyecandan
Cnm bu ay iğneye baslamicam ki daha ilaç kullanıyorum ya onunla da gelişirmi yumurta adetim i bekliyecem artık gelmezse gidecem tabi gelirsede gidecemBu ay sorarsın cnm kaç tane oldu kaç mm
Neyse cnm hakkimizda hayırlısı olsun inş Rabbim bizleride duyuyor görüyor inş olurCnm bu ay iğneye baslamicam ki daha ilaç kullanıyorum ya onunla da gelişirmi yumurta adetim i bekliyecem artık gelmezse gidecem tabi gelirsede gidecem
Sabah görüşürüz inş cnm hayırlı geceler kuzum kendine dikkat et ağlama moralini yüksek tutNeyse cnm hakkimizda hayırlısı olsun inş Rabbim bizleride duyuyor görüyor inş olur
yani ilaç bittiğinde o yumurtlamayı engelliyor demişti yani bir nevi doğum kontrol hapı yumurtalıkların kendini toparlasın diye veriyolar bana öyle demişti doktorum o zaman verdiğindeCnm bu ay iğneye baslamicam ki daha ilaç kullanıyorum ya onunla da gelişirmi yumurta adetim i bekliyecem artık gelmezse gidecem tabi gelirsede gidecem
sanada iyi geceler bitanemSabah görüşürüz inş cnm hayırlı geceler kuzum kendine dikkat et ağlama moralini yüksek tut
iğnenin 15.günü canım bütün testleri yaptım hepsinde silik çizgi çıktı sonra gidip başka test almadım enson iğnenin 13.günü yapmıştım fotoyu atmıştım buraya doktorumu aradım bişey var olmasa çıkmaz 2.çizgi ama önemli olan sağlıkla devam etmesi gününü bekle sonra üzüntü olmasın dedi bende başka test yapmadım ama dediğim gibi çok kötüyüm çok ağlıyorum 3 gündür böyleyim göğüslerim acıyo akıntımda çok var ama onları saymıyorum geçen ayda olmuştu
inşallah bitanem 3 senedir artık çok yorulduk gerçekten hayatımız bomboş ben çok yalnızım zaten annemle abimi 2 yıl arayla kaybettim kimsem kalmadı rabbim daha fazla bekletmesin inşallah dualarımı kabul etsin gerçekten yani bu moddayım işte ağlayıp duruyorum 3 gündür normalde çok iyimserimdir ne olduysa bana artık Allah hayıra çıkarsın eşimde şaşkın neoldu sana diyo adam
Inşallah cnm gül bahçesi ne alemde acaba başka kimler gün sayıyor du fobeks sayiyomuydu
Umudunu kaybetme cnm ins olacak inş olmazsın bebis gelir iğneden sonraki kaçıncı gününGulbahcesi umutsuz umutsuz bekliyo napsin.Haftaya carambaya randevu aldim tam adet gunumden bi gun.once kan verecem.tabi o gume kadar olmazsamadet
mavizm canım senin nasıl gidiyo çalışmalarUmudunu kaybetme cnm ins olacak inş olmazsın bebis gelir iğneden sonraki kaçıncı günün
Umudunu kaybetme cnm ins olacak inş olmazsın bebis gelir iğneden sonraki kaçıncı günün
Kuzum ben kimyasal gebelik gecirdim işte adetin 2. Günü gittim cyclo progynova diye ilaç verdi yumurtalar toparlansin diye onu kullanıyorum adetin in 2. Günü gel iğne ye başlayalım dedi bakalım ins hayırlısı o adet gelmezde bebekmavizm canım senin nasıl gidiyo çalışmalar
Cnm herkesin bünyesi bir degilki herkeste aynı şeyler olacak diye birşey yokki inş olurOgneden sonra 13 asilamanin 12. gunu bitanem korktum valla kan vermeye hic bi belirtim yok
Aynı cnm bildiğin gibi herkes bi bekleyis içinde sen ne yapıyorsunkizlaaarrr napiyonuzz
inşallaaaahhhhhhh hiçbirimize gelmesin o kırmızılar... ben de tüp bebo için hazırlığa başladım güzelcim ama bi umut işte o umut var ya tüp yapmadan belki tutar umudu onu besliyorum içimde yumurtlamamı takip etmeye çalışıyorum kendi kendime öyle işteKuzum ben kimyasal gebelik gecirdim işte adetin 2. Günü gittim cyclo progynova diye ilaç verdi yumurtalar toparlansin diye onu kullanıyorum adetin in 2. Günü gel iğne ye başlayalım dedi bakalım ins hayırlısı o adet gelmezde bebekiçin giderim doktora senin nasıl gidiyo cnm
ayyy zeynep te öyle diyodu hamiş çıktı inşallah seninde öyle olurOgneden sonra 13 asilamanin 12. gunu bitanem korktum valla kan vermeye hic bi belirtim yok
walla belli olmaz tüpe hazırlanırken hamiş çıkan çok okudum forumda inşallah seninde öyle olsun cnminşallaaaahhhhhhh hiçbirimize gelmesin o kırmızılar... ben de tüp bebo için hazırlığa başladım güzelcim ama bi umut işte o umut var ya tüp yapmadan belki tutar umudu onu besliyorum içimde yumurtlamamı takip etmeye çalışıyorum kendi kendime öyle işte
walla benimde yok iğnelerden bide progestan içiyorum ya rahim kalınlaşsın diye akıntı ondan oluyo geçen ayda olmuştu göğüsler hep oluyo zaten hormon iğnelerinden bunları belirti saymıyorum yani bir tek silik çıkan test oda forumda çok kişide çıkmış sonra gelmiş kırmızılar fotolarınada baktım aynı benimki gibi sonra adet olmuş hepsiOgneden sonra 13 asilamanin 12. gunu bitanem korktum valla kan vermeye hic bi belirtim yok
kuşum salavat topiğinde sıra sana gelmiş çokta hızlı ilerliyo maşallah okudum bende Allah kabul etsinInşallah cnm gül bahçesi ne alemde acaba başka kimler gün sayıyor du fobeks sayiyomuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?