ona bugün yazdım ama cvp vermedi görmedi sanırım iğneden sonra bekleyen ikimiz varız fobeks rahim filmi çektirdi bu ay onunda olabilir yani bu ay dinleniyor ama korunmuyor çalışmalar devam ediyodur onunInşallah cnm gül bahçesi ne alemde acaba başka kimler gün sayıyor du fobeks sayiyomuydu
Kuzum işte adetin in 2. Günü gel demişti gittim cyclo progynova diye ilaç verdi yumurtalar toparlansin adetin in 2. Günü gel iğne ye başlayalım dedi inş gerek kalmaz bebek için giderim o zaman işte adetim bitti bekliyorumona bugün yazdım ama cvp vermedi görmedi sanırım iğneden sonra bekleyen ikimiz varız fobeks rahim filmi çektirdi bu ay onunda olabilir yani bu ay dinleniyor ama korunmuyor çalışmalar devam ediyodur onunSen napiosun gittinmi tekrar kontrole yoksa adet gününü mü bekliyosun inşallah gerek kalmaz kendiliğinden olur
ayyy bende onu kullanmıştım kimyasaldan sonra 2 renk dmi kahve beyaz doğum kontrol hapı gibi ben bu ay başladım iğnelere işte yumurta büyütücü iğneyle hamile kalan daha fazla oluyomuş doktor öyle demişti ama ben kk da bulamadım öyle bir konu herkes iğnelerle aşılama olmuşKuzum işte adetin in 2. Günü gel demişti gittim cyclo progynova diye ilaç verdi yumurtalar toparlansin adetin in 2. Günü gel iğne ye başlayalım dedi inş gerek kalmaz bebek için giderim o zaman işte adetim bitti bekliyorum
Ewet cnm iki ren beyaz kahve diğer yazdigindan anlamadım hap mı yumurta büyütücü anlamadımayyy bende onu kullanmıştım kimyasaldan sonra 2 renk dmi kahve beyaz doğum kontrol hapı gibi ben bu ay başladım iğnelere işte yumurta büyütücü iğneyle hamile kalan daha fazla oluyomuş doktor öyle demişti ama ben kk da bulamadım öyle bir konu herkes iğnelerle aşılama olmuş
iğneye başlayalım demiş ya doktorun yumurta büyütücü iğne dmi ben yanlış anlamadım yani klomen yok artık onun yerine iğne vercek benimde bu ay iğnelere başladı klomeni bıraktım yaniEwet cnm iki ren beyaz kahve diğer yazdigindan anlamadım hap mı yumurta büyütücü anlamadım
ben uyuyamıyorum zaten çok huzursuzum ayşecik dua da ediyorum ama hep ağlamaklıyım öle depresif bir moddayımkizlar ne haber bu saatte????
Cnm ben klomen kullanmadım ki zaten direk ganol f ile başladım klomeni başka doktorlara gittiğimde vermişlerdi onunla yumurtalarım çok buyumemisti bu doktorum direk iğne ile başladı hamilelik oluştu ama malum kimyasaliğneye başlayalım demiş ya doktorun yumurta büyütücü iğne dmi ben yanlış anlamadım yani klomen yok artık onun yerine iğne vercek benimde bu ay iğnelere başladı klomeni bıraktım yani
Öylesine sohbet muhabbet cnm senden ne haberkizlar ne haber bu saatte????
Cnm ağlayıp moralini bozma yüksek tut ki minigin sana tutunsun kuzumben uyuyamıyorum zaten çok huzursuzum ayşecik dua da ediyorum ama hep ağlamaklıyım öle depresif bir moddayım
ayyy iğneye başlayalım diyince ben öyle anladım pardon kuşum yaa herkes gonalf kullanıyor banada fostimon verdi çok araştırdım hiçbişey bulamadım kimse kullanmıyoCnm ben klomen kullanmadım ki zaten direk ganol f ile başladım klomeni başka doktorlara gittiğimde vermişlerdi onunla yumurtalarım çok buyumemisti bu doktorum direk iğne ile başladı hamilelik oluştu ama malum kimyasal
elimde değil uyuyamıyorum da bilmiyorum wallaCnm ağlayıp moralini bozma yüksek tut ki minigin sana tutunsun kuzum
O nasıl bi iğne normal iğne gibi mi yoksa ganol f gibimiayyy iğneye başlayalım diyince ben öyle anladım pardon kuşum yaa herkes gonalf kullanıyor banada fostimon verdi çok araştırdım hiçbişey bulamadım kimse kullanmıyo
normal iğne kalçadan yapılıyor yani sağlık ocağında yaptırdım ben hepO nasıl bi iğne normal iğne gibi mi yoksa ganol f gibimi
Himm ganol öyle değil belki kullanmissindir sende hazır iğneyi takıyor un küçük zaten iğnesi karnindan vuruyorsun kendinnormal iğne kalçadan yapılıyor yani sağlık ocağında yaptırdım ben hep
evet öyleymiş herkes ondan kullanıyor birdaha gittiğimde sorcamHimm ganol öyle değil belki kullanmissindir sende hazır iğneyi takıyor un küçük zaten iğnesi karnindan vuruyorsun kendin
Sor bakalım ne diyecek belki o daha iyidir kuzum bak yumurtaların hemen gelişmişevet öyleymiş herkes ondan kullanıyor birdaha gittiğimde sorcam
Sende bi topik aç bakalım belki de vardır senin iğneden kullananevet öyleymiş herkes ondan kullanıyor birdaha gittiğimde sorcam
klomenle de 10.günü gelişmişti ben çok etkisini göremedim ikisinde de tek yumurtam oldu 19mm yani bilmiorum tabiiSor bakalım ne diyecek belki o daha iyidir kuzum bak yumurtaların hemen gelişmiş
Himm anladım cnm ben klomen kullandığım da çok büyümedi yumurtalarım serephene diye bi ilaç kullandım 4 doz sadece 8 mm oldu yumurtam ganol a 50 mg ile başladım önce polikistik over im geçti 1 hafta boyunca 50 sonraki bi hafta 100 mg vurdum gelişti yumurtam çatlatma iğnesi oldum ama ne kadar geliştiğini hiç sormak aklıma gelmedi heyecandanklomenle de 10.günü gelişmişti ben çok etkisini göremedim ikisinde de tek yumurtam oldu 19mm yani bilmiorum tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?