Yani bu tedaviye gecmeden baska ne yapildi onu demek istedim cok ysk ederim.ins rabbim isteyen herkese versin ne kadardir olmuyo cocukcnm önce klomen diye bir ilaç alıyosun doktor kontrolünde 5 gün sabah akşam sonra yumurta kontrolü yapıyor doktor yeterli büyüklüğü geldiğinde çatlatma iğnesi yapıyor 36 saat sonra ilişki diyo
bende pko yok ama rahimde polip vardı geçen ay alındı ondan önce 4 defa klomen tedavisi görmüştüm olmadı ama o zaman polip olduğunu bilmiyoduk o zaman pko dan korkma cnm bu tedaviyle olur burda çok ark hamiş kaldı pko olan 1cide olmasa 2 de 3 te olur tedavine başla bir an önce cnmMrb ne kadar sure sonra catlatma ignesi oldunuz daha once tedavi olarak ne denediniz bnmde pco var malesef o yizden merak ettim
Ben 6 aylik evliyim ve bebek cok istiyorum pco var ve ben tek cocugum 10 yildan snra olmusum daha sonra annem rahim kanseri old rahim yumuryaliklar alindi bidahada olma sansi kalmadi benimde olmuycak diue cok korkuyorumbende pko yok ama rahimde polip vardı geçen ay alındı ondan önce 4 defa klomen tedavisi görmüştüm olmadı ama o zaman polip olduğunu bilmiyoduk o zaman pko dan korkma cnm bu tedaviyle olur burda çok ark hamiş kaldı pko olan 1cide olmasa 2 de 3 te olur tedavine başla bir an önce cnm
pko varsa zaten kendiliğinde olması zor ama daha çok yeni evlisin canım biraz tadını çıkar korkma benim annemde yumurtalık kanseriydi aynı korkuları bende yaşıyorum hele bu polip için parça alındığında kanser de olabilir demişlerdi 1 hafta ağladım sonuçlar çıkana kadar sonra polip çıktı işte iyi huylu bişey ama gebeliğe engel alındı hemen bizim ailemizde kanser olduğu için her yıl kontrollerini ihmal etme bitanem smear testi vajinal ultrason hepsini her yıl yaptır mutlakaBen 6 aylik evliyim bebek cok istiyorum
Ben 6 aylik evliyim ve bebek cok istiyorum pco var ve ben tek cocugum 10 yildan snra olmusum daha sonra annem rahim kanseri old rahim yumuryaliklar alindi bidahada olma sansi kalmadi benimde olmuycak diue cok korkuyorumins en kisa zamandaa gonlunuzden geceni verir allah yakin zamanda hacamat diye bisey duydum yaptirdim kendiligimden regl oldum yani jamile kalan cokmus ama konu actim kimseden ses cikmadi;( hersey bi umut iste...
Allah korusun ya hayirlisi takipteyim ve dua edyorum ins ins en kisa zamanda gelir bebeginiz cok.uzuluyorum burda okuynca ins isteyen herkese verir allahimpko varsa zaten kendiliğinde olması zor ama daha çok yeni evlisin canım biraz tadını çıkar korkma benim annemde yumurtalık kanseriydi aynı korkuları bende yaşıyorum hele bu polip için parça alındığında kanser de olabilir demişlerdi 1 hafta ağladım sonuçlar çıkana kadar sonra polip çıktı işte iyi huylu bişey ama gebeliğe engel alındı hemen bizim ailemizde kanser olduğu için her yıl kontrollerini ihmal etme bitanem smear testi vajinal ultrason hepsini her yıl yaptır mutlaka
amin cnm hayırlısını versin rabbim seninde gönlündeki versin canımmAllah korusun ya hayirlisi takipteyim ve dua edyorum ins ins en kisa zamanda gelir bebeginiz cok.uzuluyorum burda okuynca ins isteyen herkese verir allahim
kiz sen ne kadar pozitifsin cansin can icim rahatliyor senn msjlarini gorunceherkeste olcak diye bir şey yok canım şimdi kuzenimi aradım 2 bebeğine hamile ilkinde hiç akıntısı olmamış ikincide olmuş öle dedi
ikinci ayimda cnm a sureci hizlandirdik bizMrb ne kadar sure sonra catlatma ignesi oldunuz daha once tedavi olarak ne denediniz bnmde pco var malesef o yizden merak ettim
Rabbim isteyn herkese verir insallah arkadaslar catlatma ignesini ne kadar sure sonra vurdurdunuz
ayyy canım benim teşekkür ederim ben hep yazarım sana o zamannnkiz sen ne kadar pozitifsin cansin can icim rahatliyor senn msjlarini gorunce
walla gelen giden yok şükürler olsun ohhhh kış kışş gelmesin zatennnYaz tatlimm e durumlar nasil bugunu bitirmeye az kaldi
günaydın canım bu sabahtan beri kasıklarım ağrıyo biraz benim o akıntı var hala hadi bakalım gelen giden yok daha sen nasılsınGunaydinnn kizlar nasiliz bugun
hadi inşallah bugünü de atlatsak dmiBnde de simdilik biaey yok tatlik bel agrim hala var arada kasigima atiyor ve gogsumde agri var biraz degisik bir agri cozemedim
sus sus bende okudum dün gece aklına getirme o ihtimali pozitif olmamız lazım onların öle oldu diye bizimde öyle olcak diye bişey yok 2 satır okudum kapattım hemenAmin cogu kiso 18 gun adet oldum diyo ya insan korkuyor kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?