çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

ayyy canım cok tşk ederimm..cook sevindimm..inşallah benimde bebişim tutmuşturrr inşallah..:) allahım sanada bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..bu arada iğneyi vurulalı 8 gün oldu..ne zaman test yapsam acaba??
allah razi olsun cnm rabbim insallh sanada nasip eser bu duyguyu baya arastirmistim bu igne konusunu herkes genelde eger gebelik yoksa tutmamissa 15.gun adet olmuslar banada oyle desiler bn o kadar umitsizdim ki yok diyordum adet olurum falan 15 gun gecti adet olmadim ve testte yapmadim bekledim adetim 2 3 gundu galiba gecti gittim kan testinde cikti daha kese gorunmuyordu bile cok kucuktu megerse catlatma ignesinin ikinci gunu tutmustu

KimiE="zey_nep, post: 41564885, member: 390256"]cok sagol bitanm rabbim isteyen herkese nasip eder insallh isteyen herkes icin dua ediyorum gercektn cok zorlu bir surec rabbim bidaha yasatmasin[/QUOTE]
Kizmi erkekmi cnm adını ne düşündün

hiracm benim onceki klomenlerde dr 3 tane olmustu hatta ilk klomenimde doktorum ikiz galiba demisti ama ikiz olup olmadigini ogrenene kadar dustu malesf

hiracm ne kadarlık evlisin ben birsene bir ay olack evleneli cnm sadece bir ay korunduk yani bir seneden beri istiyoruz , senin daha once gebeligin oldumu canm hiç

3 aydir kan sulandirici igne oluyorum her aksam , adetimin 12. gunu basliyorum igneye adet olana kadar folic asit ve b12 iciyorum her gun birdr coraspin var onuda eger adet olursam igneyi kesiyorum coraspin iciyorum diger ilaclarla adet bittikten 12. gun coraspini birakip igneye basliyorum karisik gibi biraz canm hayirlisi artik insallh bu ay olur eger olmazsa doktorum hsg cekecek ve ben ondan korkuyorum sonrasinda da aşılama klomrn hakkim doldu artik bu ay olmazsa ignelerle yumurtlama yapilacak aslinda hic bir sotun yok ne bendr ne esimdr sadece bende kan pihtilasmasiva r oda bebek olunca dusme nedeni iste

adetimin 11. gunu gittim 4 tane yumurta boyutu soyledi adetimin 13. gunu yenidrn cagirdi cunku yumurtalrm en buyugu 15di ve 13 . gunu tekrar cagirdi 17mm 15mm ve 13mm lim boyut soyledi cnm ama oncrkilere gore yumurtalarim kucuk oncekiler 20 22 falan di

zeynep hamilelerin duasi olurmus bize dua et canm şu mübarek gunlerde eger bu ay olmazsa belki iki uc ay gitmeyebilirim doktora asilama icin insallah gerrk kalmaz bu ay olur ALLAHIMMMM sen duy bizleri

Herkese hayırli sahurlar ben de 26 haziranda iğnemi oldum iğne günü ile başlayan üç gün üst üste ilişki oldu inşallah tutar ikisi de yirmi mm yumurta idi ikiz olur mu ki

hiracm ne kadarlık evlisin ben birsene bir ay olack evleneli cnm sadece bir ay korunduk yani bir seneden beri istiyoruz , senin daha once gebeligin oldumu canm hiç

canım ben haziranda evlendim tam 1 yıl oldu..6 ay istemedik ..son 6 ayda istiyoruz olmuyor..hiç gebeliğim olmadı..klomende 3. ayım..eşimde sorun yok..bende işte polikistik var..gecen ay yumurtam biri 18mm diğeri 20mm idi ama tutmadi...bu ayda biri 12mm diğeri 20mm olmuş dedi dokttor..eger benimde bu ay tutmazsa klomeni artıracakmış doktorum..sabah akşam 1 tane alıyordum.. sanırım bu sfer 2+2 tane verecek..

Herkese hayırli sahurlar ben de 26 haziranda iğnemi oldum iğne günü ile başlayan üç gün üst üste ilişki oldu inşallah tutar ikisi de yirmi mm yumurta idi ikiz olur mu ki

inşallah tuttar canım yumurtaların cok iyi cevap vermiş..inşallah ikiz olurr.. benim hep hayalim..:)

anladm cnm bu ay olmazsa igneyle olacak artik bundan sonrasi asilama olmazsa insallah olurrr dun gece ruyamda ikiz cocuk gordum ;)))

anladm cnm bu ay olmazsa igneyle olacak artik bundan sonrasi asilama olmazsa insallah olurrr dun gece ruyamda ikiz cocuk gordum :KK66:))

ay inşallahhhh ikizin olurr...bende cok istiyorum mevlamdannnn...ikiz olduğunu duyduğum an deli olurum herhalde:))) bugün iğnemin 9. günü zamanda gecmiyorkiiiiii!!!

ay inşallahhhh ikizin olurr...bende cok istiyorum mevlamdannnn...ikiz olduğunu duyduğum an deli olurum herhalde:))) bugün iğnemin 9. günü zamanda gecmiyorkiiiiii!!!
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin canım cümlemiz için. Ben de 23 haziranda yaptırdım iğnemi ve iki gün çook sancım oldu,ama çok şükür şimdilerde bir şeyim yok sadece ara ara hafif sancılar oluyor.Ben de beklemedeyim.

Back
X