çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

Arkadaşlar mrb. Ben yeni katildim sizlere.ben gecen yil eylül 2014 kürtaj oldum 6 haftadan sonra bebek gelişmedi. 2 ay korunduk ve sonra korunmadik hamile kalamadim.doktora gittik klomen tedavisi uyguladi.haziran 13 de catlayma iğnesi oldum.hala adet olmadim.bugün sabah idrar testi yaltim negatif cikti doktor cuma günü gel dedi.iinş kist olmamiatir.önceki gebeligimdede adetten iki hafta sonra pozitif cikmisti maalesef gelişmedi.yine ayni şeyleri yaşamam inş.

bsbirki post: 41699084 .!.:
İlle sabahki ilk idrarlamı yapmalıki testi grçen ay 4 5 test yaptım hep tekçizgi o yüzden yapmak istemedim test
Gerek yok ama gunun ilk idrari olursa bhcg idrarda birikmiş oluyor ve daha net bilgi almani saglior idrar testinde

Merhaba arkadaşlar.. araniza yeni katildim ama yazışmaları bir suredir takip ediyorum... 2 yıllık evliyim yaklaşık 1 senedir bebiş istiyoruz ama her ay hüsran :( 4 temmuzda catlatma ignesi oldum inşallah bu mübarek ayda dualarımız kabul olur... Rabbim tum isteyenleri evlat sahibi yapsin ;)

kızlar insallah tez zamanda hamile kalirsiniz hayirlisiyla bende bekliyrm bugun 12. gunm yarin sabah test yapicam dua edin :KK12:o_Oo_Oo_O:KK43:

Merhabalar bayanlar. 1 yıllık evliyim ve 11 aydır bebek denemesindeyiz. Eşimin ilk Sperm tahlilleri kötüydü. Bende bir sıkıntı yoktu. Eşimin spermleri düzeldi ben de kontrole gittim sıkıntı yok dedi doktor. 7-8 tane yumurtam olduğunu ve inofolic diye hamile kalmayi kolaylaştırıcı bir destek hapı verdi. Günde 4 doz kullanıyorum ve cok ağrı yapıyor bel ve kasikta. Klomen diye verilen ilaçlar çoğu kişide kist yapmış onlarda da ağrı olmuş acaba bende de kist yapmış midir?:( ayin 20 sinde gidip yumurta kontrolü yaptitacagim. Catlatma iğnesi yaparız dedi doktor ama okuduğum da burda yazılanları korktum :( etkileri ve husranliklar :((

Merhaba arkadaslar 1 yildir evliyim korunuyorduk cocuga karar verince dr gittik bende problem cikmadi esimde cift tarafli varikosel var ameliyat dedi dr ama biz henuz karar veremedik bana da klomen ve cat.ignesi verdi yumurtalarim yeterli duzeydeymis bekliyoruz bakalim ameliyatsiz olacak mi

kızlar insallah tez zamanda hamile kalirsiniz hayirlisiyla bende bekliyrm bugun 12. gunm yarin sabah test yapicam dua edin :KK12:o_Oo_Oo_O:KK43:
Kan testi mi yapacaksın ben idrarda görmeden kan tahlili vermeyeceğim çok yıprandım artık hayırlı olur inşallah

arkadaşlar merhaba,dün kırmızı kartı yemiştim,bugün dr u aradım geleyim mi tekrar yumurta takibi için dedim,gel ama takibe değil,hsg çektir dedi. Ama benim eşimde sorun var,sizce biraz daha beklemeli miyim,yoksa rahim filmi çektirip ondan da mı kurtulayım. Eşim daha ilaç kullanıyor sonuçlarındaki eksiklikten dolayı.

Merhabalar bayanlar. 1 yıllık evliyim ve 11 aydır bebek denemesindeyiz. Eşimin ilk Sperm tahlilleri kötüydü. Bende bir sıkıntı yoktu. Eşimin spermleri düzeldi ben de kontrole gittim sıkıntı yok dedi doktor. 7-8 tane yumurtam olduğunu ve inofolic diye hamile kalmayi kolaylaştırıcı bir destek hapı verdi. Günde 4 doz kullanıyorum ve cok ağrı yapıyor bel ve kasikta. Klomen diye verilen ilaçlar çoğu kişide kist yapmış onlarda da ağrı olmuş acaba bende de kist yapmış midir?:KK43: ayin 20 sinde gidip yumurta kontrolü yaptitacagim. Catlatma iğnesi yaparız dedi doktor ama okuduğum da burda yazılanları korktum :KK43: etkileri ve husranliklar :KK43:(
rahim filmi çektirdin mi canım sen?

Merhaba arkadaslar 1 yildir evliyim korunuyorduk cocuga karar verince dr gittik bende problem cikmadi esimde cift tarafli varikosel var ameliyat dedi dr ama biz henuz karar veremedik bana da klomen ve cat.ignesi verdi yumurtalarim yeterli duzeydeymis bekliyoruz bakalim ameliyatsiz olacak mi
Canım sperm sonuçları nasıl peki eşinin? Sayı,hareket ve morfoloji
?

keklik cnm bnm de bu ay olmazsa hsg cekecek doktorum ben korkuyorm ondan hayirlisi baklm

Aynı şekilde arkadaşımın kocası ameliyat oldu sonra spermleri düzeldi hamile kaldı ama s
rahim filmi çektirdin mi canım sen?

Hayır cektirmedim. Çok farklı doktora gittim herseyin normal olduğuna inanmak için hiçbiri ufakta olsa sıkıntı var demedi. O ne için yapılıyor?

Sanki içime doğmuş gibi evlendigimde sadece 1 ay korundum. Tanidiklarim tepki göstermişlerdi hemen çocuk mu yapılır diye. Verdiğim cevabi yaşıyorum. Nerden biliyorsunuz hemen olacağını? 11 aydır olsun diye yirtiyorum kendimi. Doktorlar yeni evliyim diye tedavi başlatmamislardi. En azından vaktim var beklicem dedim kafam rahatken denedik yine olmadı. Bu benim sınavım sanırım
Istedigim ne olursa olsun kolay ulaşamıyorum :((( dediğim senin gibi artık demekki daha zamanı değil

Back
X