- 29 Haziran 2025
- 16
- 1
- 1
- 24
Ay hayır doktorum istemediMerhaba canım bende senden 2 gün sonra 28 kasımda yaptım iğne yaptıktan sonra 14. Gün kan verebilirsin çünkü iğnenin etkisi bitmiş oluyor progesteron kanı verdin mı
Benim tutmadı herhalde ya. 10. Gün bugün test yaptın negatifSonuç alamayanlar da oluyor bu süreçte ama kesinlikle umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor iğneyi sabah 10 da vuruldum akşam 10 da ilişki oldu yine diğer gün 36 saat sonra aynı saatte oldu doktor 3 gün aynı saatte ilişki önerdi uyduk bizde ilk olarak göğüs ucu hassasiyeti başladı bende sonra mide bulantısı dışında diğer belirtiler ilk gebeliğim çok dikkatli olmaya çalışıyorum hatta saçımı boyatmak istiyordum uzun zamandır ama içimden bir ses yapmamam gerektıgını söylüyordu :))
Bekle daha 14. Gün yap bidaha iğne etkisi bitmiştir şuan belkiBenim tutmadı herhalde ya. 10. Gün bugün test yaptın negatif
Ay çok üzüldüm ya sabah sabahBekle daha 14. Gün yap bidaha iğne etkisi bitmiştir şuan belki
Üzülme umudunu yitirme bence iğne etkisi tamamen gecmiş senden şimdi sabırla tevekkül edip beklicez Rabbim inşallah güzel sonuçlar vericekAy çok üzüldüm ya sabah sabah
Bakalım artık yine de yarın yine yaparım test. Hiç bi belirtim de yoktu zaten bu zamana kadarÜzülme umudunu yitirme bence iğne etkisi tamamen gecmiş senden şimdi sabırla tevekkül edip beklicez Rabbim inşallah güzel sonuçlar vericek
Erken ama herkes 15. Günden sonra başlamış öğtenmeyeBakalım artık yine de yarın yine yaparım test. Hiç bi belirtim de yoktu zaten bu zamana kadar
Hiç böyle olan var mı peki acaba bildiğiniz? 8-9 günler sabah idrarı pozitif gün içi yapılan testler negatif, 10. Gün sabah testi de negatif olup sonra pozitife dönen ?Erken ama herkes 15. Günden sonra başlamış öğtenmeye
Burda okumuştum birini 17. Günde pozitif almışHiç böyle olan var mı peki acaba bildiğiniz? 8-9 günler sabah idrarı pozitif gün içi yapılan testler negatif, 10. Gün sabah testi de negatif olup sonra pozitife dönen ?
Neyse bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaBurda okumuştum birini 17. Günde pozitif almış
Hayırlısı regl olana kadar umut vardırNeyse bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Bende 22 Kasım çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün 12.günüm 27 kasımdan beri Duphaston kullanıyordum adet başlangıcı gibi leke geldi. Duphaston kullanırken adet başlamaz diye biiyorum kendimi umutlandırmakta istemiyorum ne dersiniz kızlarKızlar ben 2 gün önce adet olmuştum bugün kan verdım beta hcgem 5.18 bugün ıgneden sonra 11. Günüm
Ben yoğun adet kanaması yaşıyorum . Yarın tekrar beta hcg testı verecegım bır şey anlamadım. İnşallah siz gebesınızdırBende 22 Kasım çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün 12.günüm 27 kasımdan beri Duphaston kullanıyordum adet başlangıcı gibi leke geldi. Duphaston kullanırken adet başlamaz diye biiyorum kendimi umutlandırmakta istemiyorum ne dersiniz kızlar
Tam ümitlenmeyim diyorum sonra yine bişey oluyorBen yoğun adet kanaması yaşıyorum . Yarın tekrar beta hcg testı verecegım bır şey anlamadım. İnşallah siz gebesınızdır
Ay hadi inşallahBende 22 Kasım çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün 12.günüm 27 kasımdan beri Duphaston kullanıyordum adet başlangıcı gibi leke geldi. Duphaston kullanırken adet başlamaz diye biiyorum kendimi umutlandırmakta istemiyorum ne dersiniz kızlar
Kaçınca gündesin ? Benimde göğüslerde bir belirti yok hiç dünden beri çok hafifi bir hassasiyet var okadar , benim Dpo 9 günümKızlar benm sabahları yani şuan bulantılarım olmaya başladı bugun başladı ve regl gibi ağrılarım var yani iki gündür var o ağrılar birde vücudum ateşli yani böyle elimden gelse buzdolabına giricem o derece ama gögsümde bişey yok
İğne güni saymazsam bugun 7. GünKaçınca gündesin ? Benimde göğüslerde bir belirti yok hiç dünden beri çok hafifi bir hassasiyet var okadar , benim Dpo 9 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?