Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arada bir geliyor leke de günde bir iki kez geliyor ilacı hala kullanıyorum ama adet öncesi lekelenme belli oldu
1 yıldır deniyoruz 3.çatlatma iğnesi ile doğal denemeydi. Bu ay aşılamaya geçelim mi yoksa son kez böyle deneyelim mi kızlar ?

Predictor yaptım
O çok iyi belli ediyor ben novalı bişeydi kaset testide bilmçyorum değişik bişeydi adı ya böyle arada bir kramplar giriyor o çok ağrılar kalmadı gibi ama böyle arada canm bişeyler istiyor bugun çalışırken sanki portakal yemişim gibi hissettim halada canm portakal istiyor ama inanki bilmiyorum bi buraya yazıyorum kocama bile bu kadar detay vermiyorum korkuyorum çünkü

1 yıldır deniyoruz 3.çatlatma iğnesi ile doğal denemeydi. Bu ay aşılamaya geçelim mi yoksa son kez böyle deneyelim mi kızlar ?
Bence dene ama siz bilirsiniz benmde üçüncü bu ikisinde femara ve pregnl olsum ovitrelle bulamamıştım bu ay ilk kez ovitrelle yapıldı

Bence bi kaç gün daha test takibi yap, baktın hala pozitif o zaman gider kan verirsin

Arada bir geliyor leke de günde bir iki kez geliyor ilacı hala kullanıyorum ama adet öncesi lekelenme belli oldu

Bence pazar ya da pazartesi kan verip durumu kesinleştirin
Sizin de dediğiniz gibi Duphaston gibi ilaçları kullanırken regl gecikiyor, kesin yoksa ilacı bırakmanız lazım
Doktorunuz kan vermek için ya da muayene için gün vermedi mi

Doktoruma ilk leke geldiğinde mesaj atmıştım o da bir bakalım bekleyelim kanama artıyor mu regl geliyor mu dedi ancak hala tek tük geliyor zaten yarın ilacın son günü yarın da atarım sonra olaki regl başlamazsa kan veririm ama çok düşük bir ihtimal

Valla be tutmazsa geçecem aşılamaya. Psikolojik olarak çok yordu bu süreç beni

İlk denemede olma ihtimali daha düşük canım
Tabii ki de hamile kalanlar var ama her denemede ihtimal artıyor
İnsan ilaç kullanınca hemen olacak zannediyor
Sürekli vücudunu dinliyor
Negatif görünce de çok büyük hayal kırıklığı oluyor
Senin daha ilk denemen
Hele birkaç kez deneyip negatif görmek o kadar yıkıcı ki
Hiçbir zaman olmayacak zannediyor insan
Yanlış anlama, günlerdir yorumlarını görüyorum, aynı süreçleri yaşayan biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum ama çok erken test yapmaya başladın
Sana iyi geliyorsa o ayrı bir konu ama yorduğunu söylüyorsun
İğne gününü saymayıp ertesi günü 1 sayıp 11. gün test yapmak lazım en erken
O testten 4- 5 gün sonra da regl gelir
Senin için en doğru yol neyse tez vakitte o yola yönelirsiniz inşallah

Evet tedaviye ilk defa başladım ama 2 yıldır korunmasız bir şekilde ilişki yaşıyoruz. Bu zamana kadar hiç bir sorun yok denildi sürekli. Rahim filmi, amh, sperm hepsi çok iyi denildi. Evet su an herkesin amacı aynı ama yaşadıkları çok farklı. Tavsiyeniz ve güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Doktorumda 6 aya kadar bu şekilde devam edebilirim diyor ama her ay olmadıkça çok geriliyorum stres deseniz var en fazla bu ay daha denerim 4 ay denemiş olurum

Siz nasıl iyi hissedecekseniz öyle deneyin zaten
Stres çok etkiliyor süreci biliyorsunuz
Doktorlar da sürekli uyarıyor stres konusunda
İnşallah son denemeniz olur, sağlıklı bebiş gelir tez vakitte

Tabii ki kim ne yaşıyor detaylı bilemeyiz fakat burada aynı şeyi yaşayan çok insan var
Burada bulunma amacımız da destek
Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…