• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben ilk gebeliğimde 4 ay adet olmuştum hemde musluktan boşalırcasına olabiliyor Ümit vermekte istemem Ama bekle istersen pazartesi kaç ver hcg yüksekse gebelik vardır zaten
İçimde küçücük de olsa bir ümit hep var eğer adetim başlamazsa pazar test veririm 🙏🥰

Şöyle bi kıpkırmızı çizgi göremedik be 😁
Ben gördüm sonra düşük oldu işte yani ben sanırım 3 kere düşük yaşadım kimyasalla beraber ve en son düşükte iğne ilaç kullanmadan kaldım hamile ve çok erken çıktı evdeki gebelikte ama gidip kan vermedim adetim gecsin diye kan vermeden düşük yaşadım hastaneye gittim düşük dedi yani kimyasal oldu sanırım değer gittikçe düştü gün içinde hastanede kaldım bir gün ama bnm çok ağrım oluyor düşükte ve regl gibi olmuyorum

Tamam eşim askeri personel de benim, nöbetteydi şimdi geliyor yolda, gelsin gidicem 🥹
Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gel bize eğer negatifse bile kendini üzme biliyorum nasıl bir duygu ama allahım bizi böyle sınıyor içini ferah tut Allah büyük hazinesi geniş birimde payımız vardır

Ben gördüm sonra düşük oldu işte yani ben sanırım 3 kere düşük yaşadım kimyasalla beraber ve en son düşükte iğne ilaç kullanmadan kaldım hamile ve çok erken çıktı evdeki gebelikte ama gidip kan vermedim adetim gecsin diye kan vermeden düşük yaşadım hastaneye gittim düşük dedi yani kimyasal oldu sanırım değer gittikçe düştü gün içinde hastanede kaldım bir gün ama bnm çok ağrım oluyor düşükte ve regl gibi olmuyorum
Kimyasal gebelik birazda sperme dayalı sağlıksız sprem sağlıksız embriyo demek takviye kullanın bence çünkü bende yaşadım

Kimyasal gebelik birazda sperme dayalı sağlıksız sprem sağlıksız embriyo demek takviye kullanın bence çünkü bende yaşadım
Olabilir ya bidaha eşimle gidecez doktora artık doktor ona bakıcam dedi benmde sol taraf pcos görünümünde ama diğer bütün değerler normal ve çok iyi bende başka bişey yok

Back
X