• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuçlar bu kadar çabuk mu çıkıyor ? Üzüldüm duygu gerçekten benimde bir umut olmuştu olsun be çiçeğim Allah hayırlısını hayırlı zamanda verir inş üzme tatlı canını
Özele gittim ben de belki o yüzden erken çıkmıştır bilemiyorum ki, nasip değilmiş diyelim yine kandırıldık 🥹

Bende bu ay aşılamaya yapacağım öyle karar verdik eşimle bu sene hamile olacağım ant içtim 😅😅😅 yeni yıla karnımda bebekle gireceğim

Bende bu ay aşılamaya yapacağım öyle karar verdik eşimle bu sene hamile olacağım ant içtim 😅😅😅 yeni yıla karnımda bebekle gireceğim
Bende bende 😁 yarın adet günüm, 2. Güne randevu alıp hemen gidicem. Yetti gayrııı, bekleyebilen beklesin ben bekleyemiyorum bacım ahsjsj

Adetin kaçıncı günü gitmelisin aşılama istersek ?
Bildiğim kadarıyla yine Klomen gibi yumurta geliştirici takviyeyle yumurta oluşturuluyor, her şey doğal yolla denediğimiz gibi sadece iğneyi vurduktan sonra doktor şu saatte gel diyor aşılamayı yapıyor. Bana şimdi ki tedaviye başlarken adetin 2. Günü gel demişti. O yüzden şimdi yine adetin 2. Günü gidicem

Bildiğim kadarıyla yine Klomen gibi yumurta geliştirici takviyeyle yumurta oluşturuluyor, her şey doğal yolla denediğimiz gibi sadece iğneyi vurduktan sonra doktor şu saatte gel diyor aşılamayı yapıyor. Bana şimdi ki tedaviye başlarken adetin 2. Günü gel demişti. O yüzden şimdi yine adetin 2. Günü gidicem
Üzüldüm ya kocamda benm yaptığım testlere çizgi yok diyor sen görüyon sadece diyo o böyle kopkoyu kırmızı bekliyor sanki değer 1000 de kookoyu öıkacak bazen sinir oluyorum onun bu tavrına sonra sen böyle devam et olmaz tabi diyorum

Üzüldüm ya kocamda benm yaptığım testlere çizgi yok diyor sen görüyon sadece diyo o böyle kopkoyu kırmızı bekliyor sanki değer 1000 de kookoyu öıkacak bazen sinir oluyorum onun bu tavrına sonra sen böyle devam et olmaz tabi diyorum
Kopkoyu çizgiyi kim kaybetmişte biz bulalım be, yokluktan var etmeye çalışıyoruz biz

Kaçıncı günde kan vermiştiniz acaba ? Erken gebelikte görmüş müydünüz ? Korktum şimdi
14. Günde kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım bugün 4. Gün progestan kullandım acaba o yüzden mi ya da yumurtlama mı geç oldu yaşayan var mı ya lütfen bilgilendirin 14. Gün test yapıp negatif çıkıp sonradan pozitifleşen lütfen cevap verin

14. Günde kan verdim negatif çıktı ama hala adet olmadım bugün 4. Gün progestan kullandım acaba o yüzden mi ya da yumurtlama mı geç oldu yaşayan var mı ya lütfen bilgilendirin 14. Gün test yapıp negatif çıkıp sonradan pozitifleşen lütfen cevap verin

Progestan bebek varsa tutunmaya yardımcı oluyor, hamileyseniz de kullanılmaya devam ediliyor ama eğer bebek yoksa regliyi geciktiriyor
Doktorunuza kanda negatif çıktığını söylediniz mi
Ne zaman kontrole çağırdı sizi

Bende geçiktirmiyor ama

Back
X