Benden geçti artık. Kalan yarışmacılara başarılarYükselme ihtimali de olabilir düşük değer ama ihtimal
Hayır o kadar değil buharada ama çatlatma iğnesi 1.400 açıkçası ben doktorun tam zamanlama da iğneyi yap dediğini düşünmüyorum çünkü benim 2 yumurtam büyümüştü biri 16mm biri 22 2 gün daha büyür dedi ama neden tutmadı eğer buharada yaptıracaksanız iğneden sonra ilişki istiyor siz elinizden geldiğinizce çok yapmaya çalışın onun da çok faydası var ve tahlillerinizi yaptırıp gidin ben yaptırıp gitmiştim devletteValla ben aşılamayı 50 bin tutar diye düşünüyordum
Dün bıraktım ilacı progestanı başka doktorla görüştü eşim geç döllenme olmuş olabilir o yüzden şimdi kanda çıkmaz dedi aşılama değil ama kendi ilişkinizle hamile kalmış olabili dedi
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederimDaha dün bıraktıysanız hemen adet gelmemesi normal
Aşılamada pek geç döllenme olmuyor ama doktorun da dediği gibi belki kendi kendine olmuştur
İnşallah güzel haberler alırsınız
Bende 3 seferdir kullanıyorum progesteron fitili ama regl im hiç gecikmediSizde gecikme olmadı mı hala hasta olmadım bugün 5. Gün bilgilendirir misiniz lütfen
Gerçekten mi benim 5 gün gecikmem var allahım nolur ya geç döllenme olsun çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinBende 3 seferdir kullanıyorum progesteron fitili ama regl im hiç gecikmedi
İnşallah öyledir haber et bizede ben bundan önce imi iğnede günde 3 defa 100 mg fitil olarak kullandım şimdide sadece akşam 200 mg kullanıyorumGerçekten mi benim 5 gün gecikmem var allahım nolur ya geç döllenme olsun çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Benimde 200 lük ilişkiden sonra her akşam kullanıyordum aşılamamın 15. Günü dün kan verdim negatif çıktı 5 gündür de gecikmem var hasta olmadım dün fitili bıraktımİnşallah öyledir haber et bizede ben bundan önce imi iğnede günde 3 defa 100 mg fitil olarak kullandım şimdide sadece akşam 200 mg kullanıyorum
Evet iğneye bende o kadar verdim, benim 3 yumurtam olmuştu ama olmadı nasip diyelim. Tahlillerimi bidaha yenilemem gerekiyor mu acaba? Devlette bu ay tedaviye başlamadan yaptırmıştım. Rahim filmi, amh felan yapıldı.Hayır o kadar değil buharada ama çatlatma iğnesi 1.400 açıkçası ben doktorun tam zamanlama da iğneyi yap dediğini düşünmüyorum çünkü benim 2 yumurtam büyümüştü biri 16mm biri 22 2 gün daha büyür dedi ama neden tutmadı eğer buharada yaptıracaksanız iğneden sonra ilişki istiyor siz elinizden geldiğinizce çok yapmaya çalışın onun da çok faydası var ve tahlillerinizi yaptırıp gidin ben yaptırıp gitmiştim devlette
Bence gerekmiyorEvet iğneye bende o kadar verdim, benim 3 yumurtam olmuştu ama olmadı nasip diyelim. Tahlillerimi bidaha yenilemem gerekiyor mu acaba? Devlette bu ay tedaviye başlamadan yaptırmıştım. Rahim filmi, amh felan yapıldı.
Neyse bakalım bi adet olursam gidince öğreniriz :)Bence gerekmiyor
Adetin 2. Ya da 3. Günü gidin doktoraNeyse bakalım bi adet olursam gidince öğreniriz :)
Ben bugun sabah yaptım böyle ailik çizgi çıktı ama bilemiyorum kan vermeye gidecemNeyse bakalım bi adet olursam gidince öğreniriz :)
Bence çıkar koşşşDün gece 3 bucukta yaptım çıkmadı bugun sabah ilk te yaptım çıktı silik çizgi ama korkuyorum kan vemeye gidevem bugun iğne hariç 11. Gün varsa çıkar mı
Ay inşallah ya heyecanlandım. Çıkar herhalde yani inşallahDün gece 3 bucukta yaptım çıkmadı bugun sabah ilk te yaptım çıktı silik çizgi ama korkuyorum kan vemeye gidevem bugun iğne hariç 11. Gün varsa çıkar mı
Fotografı var mı testinDün gece 3 bucukta yaptım çıkmadı bugun sabah ilk te yaptım çıktı silik çizgi ama korkuyorum kan vemeye gidevem bugun iğne hariç 11. Gün varsa çıkar mı
Merhaba sonuç alabildiniz mi inşallah güzel haberler almişsinizdir. Bende sizinle aynı durumdayımBende aynı şekil az daha sabırrr gerek bize
Bildiğim kadarıyla devlet kendi prosedürünü uyguluyor Ama yanlış yönlendirmekte istememBenimde 13 gün ve negatif çıktıadet sancım oldu sabah yine bakalım adet olurum bugün yarın aşılamaya gideceğim her kadın doğum yapıyor mu bunu ? Bide biz karar verebiliyormuyuz yani aşılama istiyorum dersem doktor yapıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?