Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben aşılamayı 50 bin tutar diye düşünüyordum
Hayır o kadar değil buharada ama çatlatma iğnesi 1.400 açıkçası ben doktorun tam zamanlama da iğneyi yap dediğini düşünmüyorum çünkü benim 2 yumurtam büyümüştü biri 16mm biri 22 2 gün daha büyür dedi ama neden tutmadı eğer buharada yaptıracaksanız iğneden sonra ilişki istiyor siz elinizden geldiğinizce çok yapmaya çalışın onun da çok faydası var ve tahlillerinizi yaptırıp gidin ben yaptırıp gitmiştim devlette

Daha dün bıraktıysanız hemen adet gelmemesi normal
Aşılamada pek geç döllenme olmuyor ama doktorun da dediği gibi belki kendi kendine olmuştur
İnşallah güzel haberler alırsınız

Gerçekten mi benim 5 gün gecikmem var allahım nolur ya geç döllenme olsun çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
İnşallah öyledir haber et bizede ben bundan önce imi iğnede günde 3 defa 100 mg fitil olarak kullandım şimdide sadece akşam 200 mg kullanıyorum

İnşallah öyledir haber et bizede ben bundan önce imi iğnede günde 3 defa 100 mg fitil olarak kullandım şimdide sadece akşam 200 mg kullanıyorum
Benimde 200 lük ilişkiden sonra her akşam kullanıyordum aşılamamın 15. Günü dün kan verdim negatif çıktı 5 gündür de gecikmem var hasta olmadım dün fitili bıraktım

Evet iğneye bende o kadar verdim, benim 3 yumurtam olmuştu ama olmadı nasip diyelim. Tahlillerimi bidaha yenilemem gerekiyor mu acaba? Devlette bu ay tedaviye başlamadan yaptırmıştım. Rahim filmi, amh felan yapıldı.

Evet iğneye bende o kadar verdim, benim 3 yumurtam olmuştu ama olmadı nasip diyelim. Tahlillerimi bidaha yenilemem gerekiyor mu acaba? Devlette bu ay tedaviye başlamadan yaptırmıştım. Rahim filmi, amh felan yapıldı.
Bence gerekmiyor

Dün gece 3 bucukta yaptım çıkmadı bugun sabah ilk te yaptım çıktı silik çizgi ama korkuyorum kan vemeye gidevem bugun iğne hariç 11. Gün varsa çıkar mı

Dün gece 3 bucukta yaptım çıkmadı bugun sabah ilk te yaptım çıktı silik çizgi ama korkuyorum kan vemeye gidevem bugun iğne hariç 11. Gün varsa çıkar mı
Ay inşallah ya heyecanlandım. Çıkar herhalde yani inşallah

Benimde 13 gün ve negatif çıktı adet sancım oldu sabah yine bakalım adet olurum bugün yarın aşılamaya gideceğim her kadın doğum yapıyor mu bunu ? Bide biz karar verebiliyormuyuz yani aşılama istiyorum dersem doktor yapıyor mu ?

Bildiğim kadarıyla devlet kendi prosedürünü uyguluyor Ama yanlış yönlendirmekte istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…