• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovitrelle reçeteye geçti canım devlet ödemiyor ama yazılınca daha uyguna alıyorsun ben bi ay4 bine aldım bi fırsatçı mümessilden sonraki ay reçete ye yazıldığı için herhangi bir eczane depodan istedi 1400 e aldım klomen de kullanabilirsin doktor onayıyla femara daha etkili tabi bulabilirsen
Ovitrelle asla bulamıyorum ne Vanda ne Balıkesirde :( yazıyor doktorum ama yok eczaneler bulamazsın arama diyor hatta direkt, klomen yumurtaları asla büyütmedi, letu iyi geldi, ama femare de aynı şekilde bulamazsın boşuna arama dedikleri için kullanamadım :(

Şuana kadar bulmakta bir problem yaşamadım ama ovitrille zor bulunuyor ama ben ilk ignemde genopeptly vurulmustyk tutmustu ama kimyasal oldu bu sefer eğer bulamazsam ovitrille yine onu alacagim
Ben de onu vuruldum hatta 2 tane, yumurtalarım 2 taneydi 2 side çatladı bakalım nasıl olacak bekliyorum 🙏🏻

Ovitrelle asla bulamıyorum ne Vanda ne Balıkesirde :( yazıyor doktorum ama yok eczaneler bulamazsın arama diyor hatta direkt, klomen yumurtaları asla büyütmedi, letu iyi geldi, ama femare de aynı şekilde bulamazsın boşuna arama dedikleri için kullanamadım :(
Sen nerdesin ki Van’da nasıl yok ki

Ben vandayım burda buldum eczaneler istiyor genelde doktor reçete ederse mecburi oluyor sistem girişi olduğu için
Ay rastlantının böylesi, asla bulamıyorum, hangi eczaneden buldunuz, ne femare ne ovitrelle, 20 eczaneye sormuşumdur, hepsi arama boşuna diyor. Ve hangi doktora gittiniz tedavi için

Ay rastlantının böylesi, asla bulamıyorum, hangi eczaneden buldunuz, ne femare ne ovitrelle, 20 eczaneye sormuşumdur, hepsi arama boşuna diyor. Ve hangi doktora gittiniz tedavi için
Tuğba atasarala gidiyorum çok çok memnunum onun sayesinde oldu 2 gebeliğimde iğne olmasa bile buluyor femara da deva eczanesinde var Maraş caddesi

Tuğba atasarala gidiyorum çok çok memnunum onun sayesinde oldu 2 gebeliğimde iğne olmasa bile buluyor femara da deva eczanesinde var Maraş caddesi
inanın çok sevindim ikimizinde Van’da olmasına. Ben Van’ı iyi bilmiyorum, öğretmenim, kendi kafama göre googlede bulduğum doktorlara gidiyorum. Tuğba Hanımı da instagramdan takip etmişim ama onu seçmemişim başka bir doktora gidiyorum. İlk gittiğim çok meşhur bir isim vardı ben ondan hiç memnun kalamadım ama şu an gittiğimden memnunum. Yine de eğer olumsuz ilerlerse süreç Tuğba hanıma da gideyim. Eczane için çok teşekkür ederim oraya gideceğim olmazsa 🙏🏻🙏🏻

İyi akşamlar .Ben sizinle aynı gündə ovitrell iynesi yapdım. Sizde durum nedir
Ben 17 ocakta vuruldum. 19 ocakta gittiğimde çatlamıştı yumurtalar kontrol ettirdim. 2 yumurtam vardı. Test yapmadım diğer aylar test yapıp hayal kırıklığı yaşamadım bu sefer direkt regl gecikmedi bekleyeceğim, önceki ay ben çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirmemiştim yine 2 yumurtam vardı reglin 2. Günü gittiğimde yumurtan daha yeni çatlamış regli iken demişti. Bence gidip çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirmek daha güvenli geldi bu ay. Kafam daha rahat oldu.

Bende 18mm ve 19 mm iki tane yumurta var sağımda .Şu an sağ tarafımda hafif ağrı var.Çatlamayıp kiste dönüşdüyünü düşünüyorum artık. Çünki ,test yapdım bu sabah ve negatifdi
Bende bu ay hiç ağrı yok geçen ay çatlamadığı için çok ağrım hassasiyetim oluşmuştu. Ama bu ay da olmadı sanki hiç meme hassasiyeti akıntı da artış görmüyorum. Hayırlısı olsun artık Allah büyük

Bende bu ay hiç ağrı yok geçen ay çatlamadığı için çok ağrım hassasiyetim oluşmuştu. Ama bu ay da olmadı sanki hiç meme hassasiyeti akıntı da artış görmüyorum. Hayırlısı olsun artık Allah büyük
İnşallah hayırlısı

Back
X