- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 13
Fiyatları o kadar yüksek ki Amh baktı doktorum 3.39 çıkmış pkos var ama acil HSG çektir dedi ufffHer şehir farklı oluyor fiyat da farkı oluyor tabiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatları o kadar yüksek ki Amh baktı doktorum 3.39 çıkmış pkos var ama acil HSG çektir dedi ufffHer şehir farklı oluyor fiyat da farkı oluyor tabiki
Benimki 3.80 hiç pcos demediler vallaFiyatları o kadar yüksek ki Amh baktı doktorum 3.39 çıkmış pkos var ama acil HSG çektir dedi ufff![]()
Bana dedi doktorum ultrason görüntüsünde de var HSG bakalıyız dediBenimki 3.80 hiç pcos demediler valla
İçini ferah tut korkma birşey çıkmaz Allah in izniyle canimBana dedi doktorum ultrason görüntüsünde de var HSG bakalıyız dedi![]()
İnşallahİçini ferah tut korkma birşey çıkmaz Allah in izniyle canim
Ovitrelle asla bulamıyorum ne Vanda ne BalıkesirdeOvitrelle reçeteye geçti canım devlet ödemiyor ama yazılınca daha uyguna alıyorsun ben bi ay4 bine aldım bi fırsatçı mümessilden sonraki ay reçete ye yazıldığı için herhangi bir eczane depodan istedi 1400 e aldım klomen de kullanabilirsin doktor onayıyla femara daha etkili tabi bulabilirsen
Ben de onu vuruldum hatta 2 tane, yumurtalarım 2 taneydi 2 side çatladı bakalım nasıl olacak bekliyorumŞuana kadar bulmakta bir problem yaşamadım ama ovitrille zor bulunuyor ama ben ilk ignemde genopeptly vurulmustyk tutmustu ama kimyasal oldu bu sefer eğer bulamazsam ovitrille yine onu alacagim
Sen nerdesin ki Van’da nasıl yok kiOvitrelle asla bulamıyorum ne Vanda ne Balıkesirdeyazıyor doktorum ama yok eczaneler bulamazsın arama diyor hatta direkt, klomen yumurtaları asla büyütmedi, letu iyi geldi, ama femare de aynı şekilde bulamazsın boşuna arama dedikleri için kullanamadım
![]()
Ben vandayım burda buldum eczaneler istiyor genelde doktor reçete ederse mecburi oluyor sistem girişi olduğu içinSen nerdesin ki Van’da nasıl yok ki
Ay rastlantının böylesi, asla bulamıyorum, hangi eczaneden buldunuz, ne femare ne ovitrelle, 20 eczaneye sormuşumdur, hepsi arama boşuna diyor. Ve hangi doktora gittiniz tedavi içinBen vandayım burda buldum eczaneler istiyor genelde doktor reçete ederse mecburi oluyor sistem girişi olduğu için
Ben Vandayım. Eşim balıkesirde, yumurtlama günlerimdr izin alıp yanına gidiyorum böyle karışık yorucu bir süreçteyizSen nerdesin ki Van’da nasıl yok ki
Tuğba atasarala gidiyorum çok çok memnunum onun sayesinde oldu 2 gebeliğimde iğne olmasa bile buluyor femara da deva eczanesinde var Maraş caddesiAy rastlantının böylesi, asla bulamıyorum, hangi eczaneden buldunuz, ne femare ne ovitrelle, 20 eczaneye sormuşumdur, hepsi arama boşuna diyor. Ve hangi doktora gittiniz tedavi için
Hadi inşallah güzel haberlerleBen de onu vuruldum hatta 2 tane, yumurtalarım 2 taneydi 2 side çatladı bakalım nasıl olacak bekliyorum![]()
inanın çok sevindim ikimizinde Van’da olmasına. Ben Van’ı iyi bilmiyorum, öğretmenim, kendi kafama göre googlede bulduğum doktorlara gidiyorum. Tuğba Hanımı da instagramdan takip etmişim ama onu seçmemişim başka bir doktora gidiyorum. İlk gittiğim çok meşhur bir isim vardı ben ondan hiç memnun kalamadım ama şu an gittiğimden memnunum. Yine de eğer olumsuz ilerlerse süreç Tuğba hanıma da gideyim. Eczane için çok teşekkür ederim oraya gideceğim olmazsaTuğba atasarala gidiyorum çok çok memnunum onun sayesinde oldu 2 gebeliğimde iğne olmasa bile buluyor femara da deva eczanesinde var Maraş caddesi
Bende regl olmayı bekliyorum konuştum 15.000
İyi akşamlar .Ben sizinle aynı gündə ovitrell iynesi yapdım. Sizde durum nedirAllahım inşaAllahh![]()
Bende 18mm ve 19 mm iki tane yumurta var sağımda .Şu an sağ tarafımda hafif ağrı var.Çatlamayıp kiste dönüşdüyünü düşünüyorum artık. Çünki ,test yapdım bu sabah ve negatifdiAllahım inşaAllahh![]()
Ben 17 ocakta vuruldum. 19 ocakta gittiğimde çatlamıştı yumurtalar kontrol ettirdim. 2 yumurtam vardı. Test yapmadım diğer aylar test yapıp hayal kırıklığı yaşamadım bu sefer direkt regl gecikmedi bekleyeceğim, önceki ay ben çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirmemiştim yine 2 yumurtam vardı reglin 2. Günü gittiğimde yumurtan daha yeni çatlamış regli iken demişti. Bence gidip çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirmek daha güvenli geldi bu ay. Kafam daha rahat oldu.İyi akşamlar .Ben sizinle aynı gündə ovitrell iynesi yapdım. Sizde durum nedir
Bende bu ay hiç ağrı yok geçen ay çatlamadığı için çok ağrım hassasiyetim oluşmuştu. Ama bu ay da olmadı sanki hiç meme hassasiyeti akıntı da artış görmüyorum. Hayırlısı olsun artık Allah büyükBende 18mm ve 19 mm iki tane yumurta var sağımda .Şu an sağ tarafımda hafif ağrı var.Çatlamayıp kiste dönüşdüyünü düşünüyorum artık. Çünki ,test yapdım bu sabah ve negatifdi
İnşallah hayırlısıBende bu ay hiç ağrı yok geçen ay çatlamadığı için çok ağrım hassasiyetim oluşmuştu. Ama bu ay da olmadı sanki hiç meme hassasiyeti akıntı da artış görmüyorum. Hayırlısı olsun artık Allah büyük