• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktordan geldim rahim filmi istedi ancak fiyatlar çok uçuk daha önce çektiren var mı nasıl bir işlem ?
Ben daha önce iki kere çekindim anestezi olmadan çok minik ağrı olmuştu son çekindiğimde iki ay önce 7 bindi özel laboratuarda

Teşekkür ederim ☺️ bulunduğum yerde çok istiyorlar ne yapıcam bilmiyorum
Maalesef ülke şartları inşallah en iyi yerde sıfır ağrıyla işleminiz gerçekleşir güzel sonuçlar alırsınız🙏 ben ilk hsg den hemen sonra hamile kalmıştım şu an bebeğim 14 aylık

Maalesef ülke şartları inşallah en iyi yerde sıfır ağrıyla işleminiz gerçekleşir güzel sonuçlar alırsınız🙏 ben ilk hsg den hemen sonra hamile kalmıştım şu an bebeğim 14 aylık
Maşallah rabbim sağlıcakla büyüsün 🌸 inşallah bende güzel sonucu alırım ☺️

11 ocakta otrivelle vuruldum. Bugün test yaptım negatif. Erken mi bilemedim

Olsun üzülme hayırlısı böyleymiş, yeni bir ay yeni ümitler, benimle beklemeye davet ediyorum seni🥰🥰
Tabiki de bugün tekrardan fameraya başladım hayırlısı bakalım ama hep bir Yumurta büyüyor ya bir tane daha olsa keşke❤️

Tabiki de bugün tekrardan fameraya başladım hayırlısı bakalım ama hep bir Yumurta büyüyor ya bir tane daha olsa keşke❤️
Femare bulabiliyor musun? Ben ne femare ne ovitrelle bulabiliyorum, hep muadil kullanıyorum, bir yumurta büyümesi seni strese sokmasın, benim hep iki büyüyor yine olmuyor nasipse 1 taneyle de olan var zaten doğalı bir yumurta🙏🏻

Femare bulabiliyor musun? Ben ne femare ne ovitrelle bulabiliyorum, hep muadil kullanıyorum, bir yumurta büyümesi seni strese sokmasın, benim hep iki büyüyor yine olmuyor nasipse 1 taneyle de olan var zaten doğalı bir yumurta🙏🏻
Ovitrelle reçeteye geçti canım devlet ödemiyor ama yazılınca daha uyguna alıyorsun ben bi ay4 bine aldım bi fırsatçı mümessilden sonraki ay reçete ye yazıldığı için herhangi bir eczane depodan istedi 1400 e aldım klomen de kullanabilirsin doktor onayıyla femara daha etkili tabi bulabilirsen

Şuana kadar bulmakta bir problem yaşamadım ama ovitrille zor bulunuyor ama ben ilk ignemde genopeptly vurulmustyk tutmustu ama kimyasal oldu bu sefer eğer bulamazsam ovitrille yine onu alacagim

Back
X