- Emoji Skoru
- 68
- Puanlar
- 13
Canım bi gittin gelmedin nasılsın bebiş nasıl bi gelişme var mıEvet ilk gebeliğim 1,5 senedir evliyimhemen ayaklarımı yukarı kaldırdım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bi gittin gelmedin nasılsın bebiş nasıl bi gelişme var mıEvet ilk gebeliğim 1,5 senedir evliyimhemen ayaklarımı yukarı kaldırdım
![]()
Ümitlendirmeyeyim gonalf çoğul gebelik oluyor ben şuan ikizlere gebeyim gonal f 450 klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi 13 haftalığım dikkatli olun derim 14 gün sonrası kan verin evde asla KİT falan tavsiye etmiyorum iğne etkisi pozitif negatif olabiliyor sabırla günlerin geçmesini bekleyin Allah büyük pozitifi görürsünüz umarımPcos olduğumdan kaynaklı yumurta gelişme ve çatlama da sorun oluyor Gonal f iğne vuruldum .
Adetiniz geçmedi mi yeni gördüm 5 ocakta iğne kullandığınızıPcos olduğumdan kaynaklı yumurta gelişme ve çatlama da sorun oluyor Gonal f iğne vuruldum .
5 Şubat pardon 9. Günüm bugün test yaptım tamamen negatif.Adetiniz geçmedi mi yeni gördüm 5 ocakta iğne kullandığınızı![]()
Bekleyin bence geçsin günleriniz düşünün benim kanda 2.14 çıktı 10. Gün galiba 4 gün sonra 117 sonrasında adet 6 gün geçti 10000 çıktı acele etmeyin kan için bırakın 14 gün geçsin evde de test yapmayın direk kan verin5 Şubat pardon 9. Günüm bugün test yaptım tamamen negatif.
Belirtiniz nelerdi sizin
Belirtileriniz nelerdi bana yardımcı olursanız sevinirimBekleyin bence geçsin günleriniz düşünün benim kanda 2.14 çıktı 10. Gün galiba 4 gün sonra 117 sonrasında adet 6 gün geçti 10000 çıktı acele etmeyin kan için bırakın 14 gün geçsin evde de test yapmayın direk kan verin
aslında pek bir belirti yok sadece uyku ve beyaz akıntı vardı bende birde aşırrı tatlı isteğim vardıBelirtileriniz nelerdi bana yardımcı olursanız sevinirim
Bende progestan kullanıyorum hatta 5 6 hafta önce kanamam oldu kızımda da olmuştu progestan dex yapmaya başladım kontrolde hoca karar verecek devam tamam diye sağa sola yatmalarda dönünce hafif batmalar olurdu bıçak saplanması gibi göğüslerim sızlıyordu ara ara ama bunlar iğne etkisi de olabiliyor tabiAğrı sancı göğüs hassasiyeti felan ? Progestan kullanıyorum ben fitil
Hayırlı haberlere inşallahFena bir göğüs ucu şişkinliği damat damar oldu . Hayırlısı olsun bizde 3 senedir bekliyoruz daha önce kimyasal geçirdim
Ay gerçekten öyle olmuşCanım bi gittin gelmedin nasılsın bebiş nasıl bi gelişme var mı
13+3 olduk bizde çarşamba kontrol var bakalım cinsiyet ile ilgili bişey der umarım çünkü çatlıyacamAy gerçekten öyle olmuşİlk ayların mide bulantısı ve halsizliği ile uğraşmaktan hiç aklıma gelmedi burası
Bebişte çok iyi elhamdulillah 8+3 olduk büyüyoruz yavaş yavaş. Senin bebişler nasıl canım? Nasıl gidiyor?
Bugün beta yaptım negatif çıktı 11. GünHayırlı haberlere inşallah
Daha erken 14 gün geçsin kaç çıktı değerBugün beta yaptım negatif çıktı 11. Gün
0.717 çıktı negatif dedilerDaha erken 14 gün geçsin kaç çıktı değer
Kimyasala dönmüş olabilir ama sen yinede bekle0.717 çıktı negatif dediler
Geç döllenme olup yeni yeni yükseliyor da olabilir bekleyin çok erken kan verdiniz0.717 çıktı negatif dediler
İdrar yapma psikolojini bozma bekle dinlen 11. Gün çok erken doktorlar Adetinizin geçmesini bekleyin diyorlar 14. Günden sonra iğnenin etkisi bitiyor11 gün yaptım canım inşallah dua et bana sence hangi gün yapayım evde devam edeyim mi 2 günde bir idrara