• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Marhaba canım gerçekten anlattıkların çok motive etti evet ben kendim çok üstüne düşüyorum sürekli bir arayış halindeyim benim 4 yılım bitti ve gerçekten artık istiyorum belkide beni bu kadar düşündüren bu ama senin adına çok sevindim vallahi Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasib etsin inşallah can darısı bizlerin bekleyenlerin başına inşallah🤲🏻

Amin, inşallah 🤲🏼
Çok çok iyi anlıyorum sizleri
Allah tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼
Bu süreçte negatif görmek gerçekten çok yıpratıcı
İnsan bir yerden sonra hiç mi olmayacak diye düşünüyor
Ben de o ay hamile kalmasaydım rahim filmi çektirecektim sonra aşılamaya geçecektik
Çok şükür gerek kalmadı
Bu konuyu düşünmeyi durdurmak çok zor ama bu süreci yaşayan biri olarak söylüyorum gerçekten tedavi sürecinde ne kadar rahat olursanız o kadar iyi canım
Bir de ben bu süreçte sağlıklı beslenmeye dikkat ettim
Kabak çekirdeği, roka, semizotu, muz, avokado ve yumurta tüketmeye özen gösterdim ki ben normalde yumurta yiyen biri değilim
Yumurta kalitesini arttırmak için inositol içeren Proceive F’den her gün 1 şase kullandım
Bunların da faydası olmuştur belki özellikle inositolü çok öneriyorlar
1 Temmuz’da inositol içmeye başladım 25 Ağustos‘ta 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim

Back