• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında yumurta boyutlariniz iyiymiş benim bugün reglin 8. Günü 16,5 mm bir folikul oluşmuş sadece bi kaç tane daha var ama en büyüğü 11 mm yani onlar bu ay catlamazmis catlama iğnesi yapana kadar benimde 19 filan olur galiba regl olana kadar Allah'tandır ümit kesilmez umarım pozitif olur
Teşekkür ederim inşAllah 🌸

Kızlar merhaba aranıza katılabilir miyim :) benimde bugün ovitrellenin 4. Günü ama hiç bi belirti yok neden böyle acaba :(

Kızlar bende 14 kasımda vuruldum iğneyi letu kunlandım yarın iğnenin 15. Günü yarın test yapıcam inşallah pozitifi görürüm pcos var adetim bir gün gecıktı adetim düzensiz diye pek niyetlenemıyorum test yapmaya

Kızlar merhaba aranıza katılabilir miyim :) benimde bugün ovitrellenin 4. Günü ama hiç bi belirti yok neden böyle acaba :(
Benimde 5.günüm 😇 sizinle sürecimiz hemen hemen birlikte ilerliyor. Benimde belirtim olmuyor bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor akıntım oldu ilk iki gün sadece geceleri ayaklarım çok üşüyor onu iğneye veriyorum

Benim sağda 2 yumurta 23-24 mm solda 1 tane 17 mm oluştu. Ara ara böyle cızz gibi bi batma oluyor sağ tarafımda. Sizde de var mı :)

Kızlar cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz. 17 Kasım iğne oldum 18 Kasım yumurtam çatladı. Yani bugün iğnenin 11. Günü yumurtlamanın ise 10. Günü prodictor early test yaptım ve bariz pembe silik çizgi çıktı tabi buraya foto atınca kalite düşüyor. Dün tamamen iğnenin etkisi geçmişti ve test negatifti. Bugün tekrar silik ve bariz bir silik pembe bir silik testle karşı karşıyayım. Lütfen beni bi aydınlatın

Eklentiler

• IMG_7498.webp
    IMG_7498.webp
    129 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar cevap verirseniz beni çok mutlu edersiniz. 17 Kasım iğne oldum 18 Kasım yumurtam çatladı. Yani bugün iğnenin 11. Günü yumurtlamanın ise 10. Günü prodictor early test yaptım ve bariz pembe silik çizgi çıktı tabi buraya foto atınca kalite düşüyor. Dün tamamen iğnenin etkisi geçmişti ve test negatifti. Bugün tekrar silik ve bariz bir silik pembe bir silik testle karşı karşıyayım. Lütfen beni bi aydınlatın
Ay çok hoş 😁 koş bi kan versene

Kızlar yeni ay yeni umutlar.. doktorumla yumurtlama takibi yapıyoruz. Bu ay yumurtlama ve çatlama takibi yapıldı ve reglimin 18. Gününde doktor sol tarafta 20 mn ye yakın yumurta gördü ve o günleri de değerlendirdik. Yani normalde 14. günde biten yumurtlama süreci 18. gününde tekrarladı. 2 ay önce gonalf olmuştum. Nedense çok umudum yok ama reglim 1 gün gecikti. Hiçbir adet ya da hamilelik belirtim yok şuan ama bu ay sürekli şeffaf akıntım oldu yumurtlama uzun sürdü diye sanırım. Sizce bugün test yapsam saçma olur mu? Negatifi görüp erkenden test yaptığım için kendimi salak gibi hissetmek istemiyorum.
kızlaarr bana da bi cevap verir misiniz ben de 2 gün gecikmedeyim doktorum daha erken test yapma dedi, sizce test yapsam mı

kızlaarr bana da bi cevap verir misiniz ben de 2 gün gecikmedeyim doktorum daha erken test yapma dedi, sizce test yapsam mı
Şimdi yanlış yönlendirme yapmak asla istemem ama şeffaf akıntı bir gebelik belirtisi. Ayrıca adet gecikmesi en büyük belirtilerden. Ne kadar olmuştu iğneyi yapalı ?

Şimdi yanlış yönlendirme yapmak asla istemem ama şeffaf akıntı bir gebelik belirtisi. Ayrıca adet gecikmesi en büyük belirtilerden. Ne kadar olmuştu iğneyi yapalı ?
ben 6 ekimde gonalf olmuştum ama kasım ayındaki yumurtlamamda etkisinin devam ettiğini söylemişti. uygulama takvimi 2 gün gecikme gösteriyor ama normalde 28 günde bir regl olurum şuan 32. günümdeyim bilemedim

ben 6 ekimde gonalf olmuştum ama kasım ayındaki yumurtlamamda etkisinin devam ettiğini söylemişti. uygulama takvimi 2 gün gecikme gösteriyor ama normalde 28 günde bir regl olurum şuan 32. günümdeyim bilemedim
Dediğim gibi söylediklerin bi gebelik belirtisi ama yanıltıcı umut vermekte istemiyorum. En iyisi doktorunu dinle :)

Benim 5. Günde 17-18 mm di. 7. Günde bu boyutlara ulaştı
Yaa güzel büyümüş sizin inşallah sonucu pozitif olur benim reglin. Başlangıcı itibariyle 8. Günü 1 yumurtam 16,5 mm olmuş diğerleri en büyüğü 11 mm di yani 1 yumurta gelişmiş sadece umarım kaliteli yumurtadir da tutar

Back
X