• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum 2 hafta sonra belli oluyor dedi. Benim yarın 16. Günüm yarın kan vereceğim. 12 ila 14 günde de çıkabiliyormuş. iğnenin etkisi de 10. Gündem sonra gidiyor bildiğim kadarı ile. Buradaki diğer arkadaşlardan öğrendim bende. Ya da regl dönemini bekliyorlar.
Benimde aynı sizin gibi siz test yaptınız mı kan vermeden önce benimde reglim 3 gün gecıktı sizin de gecikmenız oldu mu bende burdakılere baktım 17. günde. Negatife dönen bile vardı

Ben ya
Ben iğneyi yarın vurulcam daha ama sizin pozitif haberleriniz bana da umut oluyor😊
İnşallah bekleyen herkes gibi sizde güzel haberler alırsınız benim ilk çatlatma iğnesi denemem geçen ay klomenle yumurtam çatladı ama tutmadı stres yapmayın bu süreçte sakın kalmaya ve doktorun talimatlarına göre ilerlemeye dikkat edin ☺️

Benimde aynı sizin gibi siz test yaptınız mı kan vermeden önce benimde reglim 3 gün gecıktı sizin de gecikmenız oldu mu bende burdakılere baktım 17. günde. Negatife dönen bile vardı
Yok test yapmadım beklemek istedim, yarın 16. Günüm, reglme tahmini 4-5 gün var. Evet bazen değişiklik olabiliyor negatifken pozitife, pozitiften negatife.. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı kolay bir şekilde nasip etsin cuma günü hürmetine.

Kızlar ben de bu ay Leto gonal ve ovitrelle ilk defa oldum Çatlatma iğnesini daha önce olmamıştım 26 Kasım gece oldum 27 Kasım 28 Kasım ilişki oldu Bundan sonraki süreç nasıl ilerleyecek picass var İnşallah tutar dua edin

Yok test yapmadım beklemek istedim, yarın 16. Günüm, reglme tahmini 4-5 gün var. Evet bazen değişiklik olabiliyor negatifken pozitife, pozitiften negatife.. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı kolay bir şekilde nasip etsin cuma günü hürmetine.
Amin inşallah umarım gönlümüzce olur herşey benim şuan pozitif inşallah negatife dönmez testim gittikce belirginleşiyor gibi geliyor

Kızlar ben 7 ve. 8. Günler negatif çıktı tamamen bugün çatlatmanın 9. Günü kaset testime bakar mısınız bişey görünüyor mu

Eklentiler

• IMG_2657.webp
    IMG_2657.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 0
Back
X