Yok ya 12. Gün negatif çıktıCanım nasıl oldu durumun bi gelişme var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya 12. Gün negatif çıktıCanım nasıl oldu durumun bi gelişme var mı
Sağlık olsun önümüzdeki ay tekrar dene ama bu kez gonalf hakkında konuşmalısın doktorunlaYok ya 12. Gün negatif çıktı
İnşallah ya bakalımMaşallah
Yumurtlama gayet güzel olmuş
İnşallah gebelik de oluşmuştur![]()
Bu kez özele gidip direk aşılama yaptırıcam artık ne kadarsa ne kadar yani. Psikolojik olarak çok yordu bu süreç beniSağlık olsun önümüzdeki ay tekrar dene ama bu kez gonalf hakkında konuşmalısın doktorunla
Yumurta geliştirici ne kullanmistin canim bence 14.gune kadar umut varBu kez özele gidip direk aşılama yaptırıcam artık ne kadarsa ne kadar yani. Psikolojik olarak çok yordu bu süreç beni
Klomen + ovitrelle kullandımYumurta geliştirici ne kullanmistin canim bence 14.gune kadar umut var
Çokta güzel yumurtalariniz olmuş aslında 14. Gün geçmeden belli olmaz bence iğneden sonraKlomen + ovitrelle kullandım
3 tane yumurtam oluştu sağda 23-24 mm
Solda 17 mm
Bilemiyorum ki 10-11-12 günlerde yaptığım testler negatif çıktı. O yüzden umudumda bitti gibi aslında. Adetime 2 gün var gösteriyor şu an takvim ama bilemiyorum. Hiç belirtim de yok. Burda insanlar yazıyor göğüsüm hassas, kramp giriyor vs gibi. Bende onlarda olmayınca ister istemez insan yıkılıyorÇokta güzel yumurtalariniz olmuş aslında 14. Gün geçmeden belli olmaz bence iğneden sonra
Ben de bugün ilk testimi yaptım koskoca bir negatifBilemiyorum ki 10-11-12 günlerde yaptığım testler negatif çıktı. O yüzden umudumda bitti gibi aslında. Adetime 2 gün var gösteriyor şu an takvim ama bilemiyorum. Hiç belirtim de yok. Burda insanlar yazıyor göğüsüm hassas, kramp giriyor vs gibi. Bende onlarda olmayınca ister istemez insan yıkılıyor
Kaçıncı gündü bugünBen de bugün ilk testimi yaptım koskoca bir negatiflekelenme de devam ediyor ara ara.
Kızlar gerçekten ümitsizliğe vurmayın önceden de vitamin kullanmak önemli ben normalde özele giderim 1 düşük 2 kimyasal sonrası devlette bir hocaya göründüm düşük ve kimyasal sonrası genetik test istedi çok şükür bişey çıkmadı ama benim pcosum olduğu için inositol içeren bi takviye ( combinol ) önerdi kullandım 60 kapsül almıştım işe yarağıdını düşünüyorum çünkü diğer denemelerde pcostan kaynaklı progesteronum düşündü iğne ilaca rağmen gelişmiyordu ve progesteron 10 da kalıyordu 7 lere kadar geriliyordu combinolu kullandım özeldeki doktoruma gittim gonal f 450 klomen kullandım kontrole gittiğim gün 6 yumurta büyümüştü ovitrelle kullandım 5. Gün kan verdim progesteron 49.5 ti inanamadım değerlendirebildiysem çok güzel bir değer yumurtalık için tam çatlama zamanlarını değerlendirdik şimdi adet gününü 15 aralığı bekliyorumBilemiyorum ki 10-11-12 günlerde yaptığım testler negatif çıktı. O yüzden umudumda bitti gibi aslında. Adetime 2 gün var gösteriyor şu an takvim ama bilemiyorum. Hiç belirtim de yok. Burda insanlar yazıyor göğüsüm hassas, kramp giriyor vs gibi. Bende onlarda olmayınca ister istemez insan yıkılıyor
13.günKaçıncı gündü bugün
Bende dicem şimdi ümidini kesme diye ama insan ister istemez bi üzülüyor13.gün