• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çokta güzel yumurtalariniz olmuş aslında 14. Gün geçmeden belli olmaz bence iğneden sonra
Bilemiyorum ki 10-11-12 günlerde yaptığım testler negatif çıktı. O yüzden umudumda bitti gibi aslında. Adetime 2 gün var gösteriyor şu an takvim ama bilemiyorum. Hiç belirtim de yok. Burda insanlar yazıyor göğüsüm hassas, kramp giriyor vs gibi. Bende onlarda olmayınca ister istemez insan yıkılıyor

Bilemiyorum ki 10-11-12 günlerde yaptığım testler negatif çıktı. O yüzden umudumda bitti gibi aslında. Adetime 2 gün var gösteriyor şu an takvim ama bilemiyorum. Hiç belirtim de yok. Burda insanlar yazıyor göğüsüm hassas, kramp giriyor vs gibi. Bende onlarda olmayınca ister istemez insan yıkılıyor
Ben de bugün ilk testimi yaptım koskoca bir negatif 🥹 lekelenme de devam ediyor ara ara.

Kızlar gerçekten ümitsizliğe vurmayın önceden de vitamin kullanmak önemli ben normalde özele giderim 1 düşük 2 kimyasal sonrası devlette bir hocaya göründüm düşük ve kimyasal sonrası genetik test istedi çok şükür bişey çıkmadı ama benim pcosum olduğu için inositol içeren bi takviye ( combinol ) önerdi kullandım 60 kapsül almıştım işe yarağıdını düşünüyorum çünkü diğer denemelerde pcostan kaynaklı progesteronum düşündü iğne ilaca rağmen gelişmiyordu ve progesteron 10 da kalıyordu 7 lere kadar geriliyordu combinolu kullandım özeldeki doktoruma gittim gonal f 450 klomen kullandım kontrole gittiğim gün 6 yumurta büyümüştü ovitrelle kullandım 5. Gün kan verdim progesteron 49.5 ti inanamadım değerlendirebildiysem çok güzel bir değer yumurtalık için tam çatlama zamanlarını değerlendirdik şimdi adet gününü 15 aralığı bekliyorum

Benm bugun 9. Gün az önce yaptım testi çıktı silik ama görünüyor çizgi olsuğu belli de bilmiyorum korkuyorum

Benm bugun 9. Gün az önce yaptım testi çıktı silik ama görünüyor çizgi olsuğu belli de bilmiyorum korkuyorum
moralimi bozmak istemem ama bende de 9. Gün silik pozitif çıkıp sonradan 10-11-12 gün negatife döndü. İnşallah seninki gerçek hcg dir🙏🏻

moralimi bozmak istemem ama bende de 9. Gün silik pozitif çıkıp sonradan 10-11-12 gün negatife döndü. İnşallah seninki gerçek hcg dir🙏🏻
İşte bu yüzdem korkuyorum bilmçyorum yani beklicem bakalım
Hangi testten yaptın

Şimdi bide erken genelik testi yaptım biraz daha belirgin onda ama bilmiyorum yani lorkuyprumda

Back
X