• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma Ovıtrelle iğnesi vuranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktoruma ilk leke geldiğinde mesaj atmıştım o da bir bakalım bekleyelim kanama artıyor mu regl geliyor mu dedi ancak hala tek tük geliyor zaten yarın ilacın son günü yarın da atarım sonra olaki regl başlamazsa kan veririm ama çok düşük bir ihtimal
Canım ben ilk gebeliğimde 4 ay adet olmuştum hemde musluktan boşalırcasına olabiliyor Ümit vermekte istemem Ama bekle istersen pazartesi kaç ver hcg yüksekse gebelik vardır zaten

Evet tedaviye ilk defa başladım ama 2 yıldır korunmasız bir şekilde ilişki yaşıyoruz. Bu zamana kadar hiç bir sorun yok denildi sürekli. Rahim filmi, amh, sperm hepsi çok iyi denildi. Evet su an herkesin amacı aynı ama yaşadıkları çok farklı. Tavsiyeniz ve güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Bence eşinle beraber takviye almalısın mesela ben combinol eşim işe sprem için proxeed plus kullanıyor bu ay ümitliyim bakalım bence kadın ne kadar uğraşıyorsa aynı uğraşı erkekte vermeli sonuçta gelen sperm sağlıklı değilse döllenme olsa bile rahim dışarı atıyor düşük veya kimyasal oluyor tüm tahlillerinize sağlık ocağından baktırıp gerekli takviyeleri alın derim eğer adet olursanız da doktorun verdiği ilaçları soğan suyuyla destekleyin derim

Back
X