Hemen haber ver merakla bekliyorum umudumuz olacaksınYok bak şöyle düşün eğer benim varsa bu sana da umut olur. 10-11-12 de negatif gördük biliyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen haber ver merakla bekliyorum umudumuz olacaksınYok bak şöyle düşün eğer benim varsa bu sana da umut olur. 10-11-12 de negatif gördük biliyorsun
İnşallah güzel haberler alıcaz hep beraberHemen haber ver merakla bekliyorum umudumuz olacaksın
Ya zaman çok heyecan yaptımİnşallah güzel haberler alıcaz hep beraber![]()
Ne zaman çıkacakHele ben![]()
Hala gidemedim ki eşim gelemedi daha görevdenNe zaman çıkacak
Yaaa bence pozitif o yüzden gec oluyor hep böyle olurHala gidemedim ki eşim gelemedi daha görevden![]()
Daha da stres oluyorumYaaa bence pozitif o yüzden gec oluyor hep böyle olur
Bende gördüm çok az bi gölge gibi merakla bekliyorum sonucunuYok bak şöyle düşün eğer benim varsa bu sana da umut olur. 10-11-12 de negatif gördük biliyorsun
Evet hala hiç belirtim yok, belki gebelikte yoktur bilemiyorum ama silik çizgi var sadeceSenin hiç berilti yoktu dimi ben öyle hatırlıyorum sanki ben 4 gündür adet sancısı çekiyorum gelip gidiyor sancılar ama ortada bişey yok ,ay inşallah benimde yarın bir silikte olsa bir umut çıkar
Bakalım inşallah güzel haber alırımBende gördüm çok az bi gölge gibi merakla bekliyorum sonucunu![]()
Ne yaptın canım gidebildin miBakalım inşallah güzel haber alırım![]()
Şimdi gidiyorumNe yaptın canım gidebildin mi![]()
Kaçıncı günde kan vermiştiniz acaba ? Erken gebelikte görmüş müydünüz ? Korktum şimdiKızlar bugün kan verdim negatif çıktı geç yumurtlama olmuş olabilir mi
Çıktı mı sonucunuzŞimdi gidiyorum![]()