Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 senedir deniorum canm oyuzden insan hep sabirsizlanior 3. Deneyisim bnmde ozaman 13. De kaset test yapayim cok tesekkur ederm cnmBen her gün evde test yapardım. 8. Günden sonra negatife dönerdi. 11. Gün de kan verirdim. Belki evdeki teste yansiyacak kadar yüksek düzeyde değildir diye. Ama her seferinde negatif aldım. Tavsiyem 12. Gün evde idrar testi yapın. Evde pozitif görmeden kan vermeyin. Beklenti çok yükseliyor kanda negatifi görmek daha zor.
Çok iyi anlıyorum. Hayırla kavuşun evladınıza inşallah daha dazla beklemeden.1 senedir deniorum canm oyuzden insan hep sabirsizlanior 3. Deneyisim bnmde ozaman 13. De kaset test yapayim cok tesekkur ederm cnm
Amin canm insallhh cok teskkur edermÇok iyi anlıyorum. Hayırla kavuşun evladınıza inşallah daha dazla beklemeden.
Benim dün 12. Günümdü sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silikti akşam test verdim 0,84 çıktı adetime 10 gün falan var normalde inşallah erken baktığım için bu kadar düşük çıkmıştır değerMerhaba kizlar ovitrelle sonrasi kanda beta hcglerinize baktiran varmi varsa kacinci gunleriydi acaba
Canım, hiç sanmam baya olmuş ya.Kızlar merhaba bende 17 Mart’a yaptım çatlatma iğnesini dün 14. Günümde kan verdim 92.20 çıktı yarın tekrardan kan vericem ilacın etkisi olabilir mi
Hiç idrar yaptın mı?Kızlar merhaba bende 17 Mart’a yaptım çatlatma iğnesini dün 14. Günümde kan verdim 92.20 çıktı yarın tekrardan kan vericem ilacın etkisi olabilir mi
13 gün yaptım negatif çıktı 14 gün kan verdim yüksek çıktı yarın bir daha kan vericemHiç idrar yaptın mı?
Benimde 11gun bugun![]()
ayy hadı hayırlısı olsun canım,13 gün yaptım negatif çıktı 14 gün kan verdim yüksek çıktı yarın bir daha kan vericem
ayy hadı hayırlısı olsun canım,
ınsallahhh saglıkla artmıstır
Amin canim insallahayy hadı hayırlısı olsun canım,
ınsallahhh saglıkla artmıstır
ayy harıka olamaz kuuzm 92.20 yuksek masallaahhhh,Kızlar merhaba bende 17 Mart’a yaptım çatlatma iğnesini dün 14. Günümde kan verdim 92.20 çıktı yarın tekrardan kan vericem ilacın etkisi olabilir mi
erken gebelıkte cok cok ınce gordum beyaz olan sonradan mı cıkru ?İkiside bugune ait biri erken gebelik biri kaset varmi yokmu anlayamadim igneden sonra 14. Gunjm kizlar adetimede 4 gun var
13 gün yaptım idrar testi ama negatif çıkmıştı bugün 16 günüm verdim kan 1 saat sonra sonuçlarım çıkıcak merakla bekliyorumayy harıka olamaz kuuzm 92.20 yuksek masallaahhhh,
ıdrar yapmısmıydın hıc ?
bnde bugun verdım 12.gün
Hayırlısı olur inşAllah sizin içinde idrar mı verdiniz yoksa kan mıayy harıka olamaz kuuzm 92.20 yuksek masallaahhhh,
ıdrar yapmısmıydın hıc ?
bnde bugun verdım 12.gün
oluyor canım demekkı 13.de ıgne etkın gecmıs,13 gün yaptım idrar testi ama negatif çıkmıştı bugün 16 günüm verdim kan 1 saat sonra sonuçlarım çıkıcak merakla bekliyorum
verdım bnde sabha , kafamı bulandırıyor kac gundur sılık cızgı,Hayırlısı olur inşAllah sizin içinde idrar mı verdiniz yoksa kan mı