- 31 Mart 2022
- 526
- 130
- 53
İnşAllah sonucumu yazarım inşAllah sizde hamilesinizdiroluyor canım demekkı 13.de ıgne etkın gecmıs,
hıc uzme kendını masallah sen hamılesın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah sonucumu yazarım inşAllah sizde hamilesinizdiroluyor canım demekkı 13.de ıgne etkın gecmıs,
hıc uzme kendını masallah sen hamılesın![]()
2 gün sonra tekrardan yapın testiverdım bnde sabha , kafamı bulandırıyor kac gundur sılık cızgı,
yarım saate cıkcak bakalım ıgne de olabılır benımkı ya
kuzum 3,5 benımkı sanırım negatıf2 gün sonra tekrardan yapın testi
12. Gününüz daha 2 gün sonra tekrar yap canım moralini bozma Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizekuzum 3,5 benımkı sanırım negatıf
Yok bozulmadim kuzum.ya iki falan bekliyordum12. Gününüz daha 2 gün sonra tekrar yap canım moralini bozma Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Amin inşallah kuzumYok bozulmadim kuzum.ya iki falan bekliyordumhayırlısı olsun
Evet canm kaset olan 1 saat sonra cikti valla dha once kimyasalim oldgu icin hemen kan vermeye gitmedim acikcasi adet pazartesi günü pazartesiye kadr bekliyim diorum 3.5 cikmis sonucun bence yukselme ihtimali varerken gebelıkte cok cok ınce gordum beyaz olan sonradan mı cıkru ?
kan verdın mı ?
kuzum aynen pazartesı ver bencede ıdrar ıle takıp et,Evet canm kaset olan 1 saat sonra cikti valla dha once kimyasalim oldgu icin hemen kan vermeye gitmedim acikcasi adet pazartesi günü pazartesiye kadr bekliyim diorum 3.5 cikmis sonucun bence yukselme ihtimali var
Kızlar dün kan verdim tekrar 218.49 çıktı bugün hastaneye gitsem ultrasonla kesinleştirebilirmiyim bilginiz var mı doktor görebilir mi bebeişin olduğunuKızlar merhaba bende 17 Mart’a yaptım çatlatma iğnesini dün 14. Günümde kan verdim 92.20 çıktı yarın tekrardan kan vericem ilacın etkisi olabilir mi
Merhaba,sorum olucakti size ovitrelleden kaç gün sonra test yapdiniz?silik çizgi çıktimi?benim iğnemin 11ci günü bugun,dün yaptigim test hayali çizgi göründü ilk 5dakikada,fakat bugün ki test çift cizgi çıktı,erken sevinmeye korkuyorumBen her gün evde test yapardım. 8. Günden sonra negatife dönerdi. 11. Gün de kan verirdim. Belki evdeki teste yansiyacak kadar yüksek düzeyde değildir diye. Ama her seferinde negatif aldım. Tavsiyem 12. Gün evde idrar testi yapın. Evde pozitif görmeden kan vermeyin. Beklenti çok yükseliyor kanda negatifi görmek daha zor.
Ben her gün yaptım. Idrar testi kan testi de 11. Gün yaptım. Sizinki iğne etkisi gibi durmuyor pozitif olabilir.Merhaba,sorum olucakti size ovitrelleden kaç gün sonra test yapdiniz?silik çizgi çıktimi?benim iğnemin 11ci günü bugun,dün yaptigim test hayali çizgi göründü ilk 5dakikada,fakat bugün ki test çift cizgi çıktı,erken sevinmeye korkuyorum
Çok heyecanliyim şuan,iğne etkisi olup olmadığını anlamak için okumadigim forum kalmadıBen her gün yaptım. Idrar testi kan testi de 11. Gün yaptım. Sizinki iğne etkisi gibi durmuyor pozitif olabilir.kan verin
![]()
Bence verin kan 2 gün sonra tektsr vereceksiniz ya o sureci bir an once baslatın sonra da zaten uzunca süre kese için beklenecekÇok heyecanliyim şuan,iğne etkisi olup olmadığını anlamak için okumadigim forum kalmadıkarnimda ağrılar,kasılmalar oluyor, ağızda kuruluk ,baş dönmesi gibi belirtiler var ama korkuyorum kan testi yapmaya
Bence verin kan 2 gün sonra tektsr vereceksiniz ya o sureci bir an once baslatın sonra da zaten uzunca süre kese için beklenecek![]()
Bence verin kan 2 gün sonra tektsr vereceksiniz ya o sureci bir an once baslatın sonra da zaten uzunca süre kese için beklenecek![]()