Çatlatma sonrası 10. Gunum kanda beta hcg cikarmi

erken gebelıkte cok cok ınce gordum beyaz olan sonradan mı cıkru ?
kan verdın mı ?
Evet canm kaset olan 1 saat sonra cikti valla dha once kimyasalim oldgu icin hemen kan vermeye gitmedim acikcasi adet pazartesi günü pazartesiye kadr bekliyim diorum 3.5 cikmis sonucun bence yukselme ihtimali var

Evet canm kaset olan 1 saat sonra cikti valla dha once kimyasalim oldgu icin hemen kan vermeye gitmedim acikcasi adet pazartesi günü pazartesiye kadr bekliyim diorum 3.5 cikmis sonucun bence yukselme ihtimali var
kuzum aynen pazartesı ver bencede ıdrar ıle takıp et,
ya benım testler benı yanılttı 12 gun oldu ya dedım belkı 10 cıkar :)
ama 3,5 atıyorum suan 3,5 cıktı :)
hayırlısı olsun bakalım :KK200:

Kızlar merhaba dün kan sonucum çıktı 218.49 çıktı hastaneye gitsem ultrason ile kesinleştirirmiyim gebe olduğumu teşekkür ediyorum

Kızlar merhaba bende 17 Mart’a yaptım çatlatma iğnesini dün 14. Günümde kan verdim 92.20 çıktı yarın tekrardan kan vericem ilacın etkisi olabilir mi
Kızlar dün kan verdim tekrar 218.49 çıktı bugün hastaneye gitsem ultrasonla kesinleştirebilirmiyim bilginiz var mı doktor görebilir mi bebeişin olduğunu

Ben her gün evde test yapardım. 8. Günden sonra negatife dönerdi. 11. Gün de kan verirdim. Belki evdeki teste yansiyacak kadar yüksek düzeyde değildir diye. Ama her seferinde negatif aldım. Tavsiyem 12. Gün evde idrar testi yapın. Evde pozitif görmeden kan vermeyin. Beklenti çok yükseliyor kanda negatifi görmek daha zor.
Merhaba,sorum olucakti size ovitrelleden kaç gün sonra test yapdiniz?silik çizgi çıktimi?benim iğnemin 11ci günü bugun,dün yaptigim test hayali çizgi göründü ilk 5dakikada,fakat bugün ki test çift cizgi çıktı,erken sevinmeye korkuyorum

Eklentiler

• IMG_20220415_095456.webp
    IMG_20220415_095456.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba,sorum olucakti size ovitrelleden kaç gün sonra test yapdiniz?silik çizgi çıktimi?benim iğnemin 11ci günü bugun,dün yaptigim test hayali çizgi göründü ilk 5dakikada,fakat bugün ki test çift cizgi çıktı,erken sevinmeye korkuyorum
Ben her gün yaptım. Idrar testi kan testi de 11. Gün yaptım. Sizinki iğne etkisi gibi durmuyor pozitif olabilir. 🥲 kan verin 🥰

Ben her gün yaptım. Idrar testi kan testi de 11. Gün yaptım. Sizinki iğne etkisi gibi durmuyor pozitif olabilir. 🥲 kan verin 🥰
Çok heyecanliyim şuan,iğne etkisi olup olmadığını anlamak için okumadigim forum kalmadı 😂karnimda ağrılar,kasılmalar oluyor, ağızda kuruluk ,baş dönmesi gibi belirtiler var ama korkuyorum kan testi yapmaya

Çok heyecanliyim şuan,iğne etkisi olup olmadığını anlamak için okumadigim forum kalmadı 😂karnimda ağrılar,kasılmalar oluyor, ağızda kuruluk ,baş dönmesi gibi belirtiler var ama korkuyorum kan testi yapmaya
Bence verin kan 2 gün sonra tektsr vereceksiniz ya o sureci bir an once baslatın sonra da zaten uzunca süre kese için beklenecek 🤣

Back
X