- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.080
- 1.123
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Nasıl bu kadar eminsiniz, çevresini mi tanıyorsunuz?net bilmiyorum ama %99 bekar.evli olduğunu bilsem zaten böyle bişiyin ihtimali dahi olamaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bu kadar eminsiniz, çevresini mi tanıyorsunuz?net bilmiyorum ama %99 bekar.evli olduğunu bilsem zaten böyle bişiyin ihtimali dahi olamaz.
davet ama herkesin içinde dedi.özel olarak demesi gerekmez mi.çiçek falan göndersin.ne biliyim bir şekilde bana ulaşsın daha özenli bir şekildeDavetine olumlu sekilde yanit verebilirsiniz. Bunda yanlis 1 sey yok ki. Adamin bekar olduguna eminseniz tabi.
eminim yeğeni de vardı.evli olsa böyle bir şeye cesaret edemezNasıl bu kadar eminsiniz, çevresini mi tanıyorsunuz?
evlilik istemiyorumNe istiyorsunuz o zaman? Karşınızdaki adam yaşa da bakarsak yüzde doksan evlilik istiyordur. Ve buluşup çay içerseniz sonra bir daha başka yerde içerseniz sizin aklınıza girer evlenelim diye zaten. Ben aldım o elektriği iki taraftan da siz ne kadar evlilik istemiyorum deseniz de
İstemediğiniz şeyi anladım zaten. Ne istediğinizi anlamadım onu soruyorumevlilik istemiyorum
O kadar emin olmayın. 20 yaş hayır demek için yeterli benim için ama siz olumlu bakıyorsanız bekar olduğunu ispatlamadan çok beklentiye girmeyin artık nüfus kağıdında bile medeni hal bölümü yok. İsteyen bal gibi saklıyor.eminim yeğeni de vardı.evli olsa böyle bir şeye cesaret edemez
Yeğene de güvenmeyin kendi yeğeni sonuçta. Evli olup ailesine başka kadın götürenler var aile de hiç ses etmiyor. Okuduk burdaeminim yeğeni de vardı.evli olsa böyle bir şeye cesaret edemez
bu adamla ben çıkmak istiyorum ama nasıl oluyor bu flörtleşme.hiç flört etmedimİstemediğiniz şeyi anladım zaten. Ne istediğinizi anlamadım onu soruyorum
İmkansız, o iş yerindeki insanlarla sohbet etmez, çay teklif eden adamın da ağzına eder, bagirir çağırır pişman eder . Sonra konu açar, ben de fevri davrandım diye:))Neden bilmiyorum yazım tarzınız banaPamukpamuk44 'ü hatırlattı. Çocuğunuz erkek mi??
eğer oysanız eski eşinize olan takıntınızı aşıp yeni birileriyle ilgilenmenize çok sevindim. Konuya dönersek, davete icabet edin bence
![]()
İsteğiniz muhabbet sohbet ise bence kuşak farkı var suan ilgi hoşunuza gitmis ama akran değilsiniz.evlilik istemiyorum
İşte çıkarsanız adamın da niyeti evlilik ise sizi kandırır o tatlı diliyle vs.bu adamla ben çıkmak istiyorum ama nasıl oluyor bu flörtleşme.hiç flört etmedim
Tekrar çay içelim dediğinde "uygun bir zamanda neden olmasın" dersiniz. O da sizin için uygun zamanı kollamaya çalışır. Size sorar, gün belirleyip "ne dersiniz" der. Tlf numarası falan ister.bu adamla ben çıkmak istiyorum ama nasıl oluyor bu flörtleşme.hiç flört etmedim
Herkesin icinde boyle 1 teklifi nasil etti koskoca adam? Dalga mi gecti acaba? Siz mi ciddiye aldiniz? Oylesine demis olmasin laf icabi?davet ama herkesin içinde dedi.özel olarak demesi gerekmez mi.çiçek falan göndersin.ne biliyim bir şekilde bana ulaşsın daha özenli bir şekilde
Aslında çok haklısın Yengenç ama kullanıcı adında geçen çiçek kısmı beni de bir işkillendirdi şimdiİmkansız, o iş yerindeki insanlarla sohbet etmez, çay teklif eden adamın da ağzına eder, bagirir çağırır pişman eder . Sonra konu açar, ben de fevri davrandım diye:))
Konu sahibi çik Pierre loti tepesine,bir cay iç:) ne olacak ki? Madem kanin kaynadı. Olmadı en fazla bir çay içmiş olacaksınız. Bir çay içti diye adı çıkacak (!) Bir yerdeysen tabii bulaşma hiç ama normal bir yerse çalıştığın ben yerinde olsam giderdim
Adamın yasi Cook büyük ama madem size uygun, icin bakalım çayı.
Hakkınızda hayırlısı
Ay 5-10 seneye tek sosyal aktivitesi yaşıtlarının cenazesine katılmak olacak biriyle de flörtleşmezsin ama. Evlenmek istiyodur o bekarsa tabi.bu adamla ben çıkmak istiyorum ama nasıl oluyor bu flörtleşme.hiç flört etmedim
bu adamla ben çıkmak istiyorum ama nasıl oluyor bu flörtleşme.hiç flört etmedim
Hahahaha konu sahibi , gerçekten de flört etmeyi bilmiyorsunuz.davet ama herkesin içinde dedi.özel olarak demesi gerekmez mi.çiçek falan göndersin.ne biliyim bir şekilde bana ulaşsın daha özenli bir şekilde
bence de bir çaydan bişi çıkmaz.İmkansız, o iş yerindeki insanlarla sohbet etmez, çay teklif eden adamın da ağzına eder, bagirir çağırır pişman eder . Sonra konu açar, ben de fevri davrandım diye:))
Konu sahibi çik Pierre loti tepesine,bir cay iç:) ne olacak ki? Madem kanin kaynadı. Olmadı en fazla bir çay içmiş olacaksınız. Bir çay içti diye adı çıkacak (!) Bir yerdeysen tabii bulaşma hiç ama normal bir yerse çalıştığın ben yerinde olsam giderdim
Adamın yasi Cook büyük ama madem size uygun, icin bakalım çayı.
Hakkınızda hayırlısı
Aklımda abaza dedeler canlandı nedenseHerkesin icinde boyle 1 teklifi nasil etti koskoca adam? Dalga mi gecti acaba? Siz mi ciddiye aldiniz? Oylesine demis olmasin laf icabi?