Çay içmeye davet edildim

Yani surda on sene sonra yürümekte zorluk çekecek zor bir evlilik geçirmişsiniz ama genç erkeklerin karakteri bozuk olur yaşlı erkekler iyi olur diye birşey mi var . Sizinle tatile gezmeye çıkabilecek enerjisi size uyumlu birini bulun lütfen

Aslında çok haklısın Yengenç ama kullanıcı adında geçen çiçek kısmı beni de bir işkillendirdi şimdi😅 dal, bahar, börtü böcek,çiçek hep aldığım nickler
Bende suphelenmedim değil. Şüphelenen arkadaşa cevap vermemiş. Manolya da hep öyle yapardı farklı isimlerle konu açtığında 😂

40 yaşında bir bayanım.işyerime iki ay önce biri geldi.öyle konu açıldı.gelen giden herkesle ilgileniyorum. emeklilik ne zaman dedi.çalışmıyı seviyorum dedim.o da ben emekli askerim dedi.gitti.geçen çarşamba yine aynı adam geldi.boynumdaki kolyeye baktı.boynunuzdaki ayetel kursi duası mı dedi.evet.oradan konu açıldı.bana da al dedi.ben de öylesine tamam alırım dedim.eyüp sultandan almıştım dedim.o da orada pierre loti de var dedi.ben sadece camiye gidiyorum.pierre lotiye çoğu zaman çıkamıyorum dedim.o an bana 'dışarda karşılaşırsak çay içeriz değil mi.bu adımı beklemiyordum.sustum, hiçbişi diyemedim.ama ne biliyim adamın ilgisi konuşması hoşuma gitti.ama benden yirmi yaş kadar büyük.ertesi gün yine geldi, gülümsüyordu.iş için konuştuk.muhatap olmadım.gitti.ertesi gün tekrar gülümseyrek geldi.'ne kadar çok işiniz var.benim hayatım boyunca sizin kadar sizin kdar işim olmadı dedim.gülümsedi.gitti.
bir adam çok büyük, yanında yeğeni de vardı.48 yaşında vardı.çay içersiniz içersiniz dedi.yeğeninin evrakları için koşturuyor adam.kendi işi bile değil.sanırım beni görmeye geliyor.ben de adama karşı boş değilim.hayatımda biri olsun istiyorum.bundan sonraki adım ne olmalı.çok davetkar olmak istemiyorum ama adamı beden soğutmak da istemiyorum.bir de işyerinde oluyor bunlar.nasıl davranmalıyım
Bu işyerinize gelen emekli asker ne için geldi? Sizin işyerinde halletmesi gereken bir işimi var, sizin işyerine çalışmaya mı geldi, başka bir yerde çalışıyor da iş takibi için mi geldi?

İmkansız, o iş yerindeki insanlarla sohbet etmez, çay teklif eden adamın da ağzına eder, bagirir çağırır pişman eder . Sonra konu açar, ben de fevri davrandım diye:))
Konu sahibi çik Pierre loti tepesine,bir cay iç:) ne olacak ki? Madem kanin kaynadı. Olmadı en fazla bir çay içmiş olacaksınız. Bir çay içti diye adı çıkacak (!) Bir yerdeysen tabii bulaşma hiç ama normal bir yerse çalıştığın ben yerinde olsam giderdim
Adamın yasi Cook büyük ama madem size uygun, icin bakalım çayı.
Hakkınızda hayırlısı

Evet sohbet etmez ama yeni bir ilişkiye de açıktı. Yine aynı böyle işyerine gelen biri için konu açmıştı hatta buldum:

Isyerime geçici görevle biri geldi.ilk geldi yanıma.merhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
Evet doğal.ama benden hoşlandığını hissettim
sanki.nereden anladım derseniz bilmiyorum farklı bir enerjisi var benimle konuşurken.normalde kimseyle konuşmuyor.sakin biri.
Diğer geçici görevli personelde aynı şeyi hissetmiyorum.
Bugün yemekten dönerken karşılaştık yolda.yanimdan geçerken merhaba dedi ve gitti
Masasında dahili yoktu.onu isle ilgili aramam gerekiyor.hemen yandaki telefonu arayım dedim.cep telefonumu vereyim dedi.
Ben hoşlanıyor muyum.acikcasi bir çekim hissetmiyorum ama hoşlandığını düşünüyorum.kafayi mi yedim yoksa.neyse yakında gidecek zaten.

Bu konuda da adamın net bir teklifi yok sadece karşılaşırsak çay içeriz demiş konu sahibi çaya davet edildim diye konu açmış :KK70: İkisi de boşanmış, pamuk 38-39 Bu konu sahibi 40 yaşında, ikisinin de bir çocuğu var. Ve herkese cevap yazdı bana cevap vermedi. Bilemiyorum yengenc :KK70:

Bence aranızdaki yaş farkı çok fazla sizi üzmek istemem ama bazıları böyle çapkın oluyor belli bir yaştan sonra

ben de öyle düşünüyorum.bugüne kadar hep kendimi kısıtladım.çaydan bir zarar gelmez.ama flörtte iyi değilim.ben bu adamla çıkmak istiyorum.gerçi davet etti ama cevap vermedim.bundan sonrası nasıl davranmalıyım.nasıl çıkıcaz biz
Siz yarın görünce kafanızda bir gün belirleyip Sultanahmet e gideceğinizi söyleyin . Zaten siz bunu diyince o teklif eder diye düşünüyorum.

Evet sohbet etmez ama yeni bir ilişkiye de açıktı. Yine aynı böyle işyerine gelen biri için konu açmıştı hatta buldum:

Bu konuda da adamın net bir teklifi yok sadece karşılaşırsak çay içeriz demiş konu sahibi çaya davet edildim diye konu açmış :KK70: İkisi de boşanmış, pamuk 38-39 Bu konu sahibi 40 yaşında, ikisinin de bir çocuğu var. Ve herkese cevap yazdı bana cevap vermedi. Bilemiyorum yengenc :KK70:
Araştırmacı bir BDV müdavimi :KK9::KK9:
Saygılarımı sunuyorum. Haklısın,olabilir de.
Özellikle Incredible incredible Incredible incredible 'in yazdığından sonra ben de bir "acaba mi?" Dedim.
Bende suphelenmedim değil. Şüphelenen arkadaşa cevap vermemiş. Manolya da hep öyle yapardı farklı isimlerle konu açtığında 😂

Aklımda abaza dedeler canlandı nedense 🤭
Ay evet ya, 5 sene sonra kafa gitmeye de başlar, saçmalıklarıyla cebelleş dur ondan sonra. 39 yaşındayım 70 yaşındaki babamın tutarsız hareketlerine sabredemiyorum. Ha bu askermiş kafa yerindedir derseniz benimki de polisti. Öyleleri yaşlandıkça daha bir zor oluyor.

davet ama herkesin içinde dedi.özel olarak demesi gerekmez mi.çiçek falan göndersin.ne biliyim bir şekilde bana ulaşsın daha özenli bir şekilde
bu adamla ben çıkmak istiyorum ama nasıl oluyor bu flörtleşme.hiç flört etmedim
kuzenim evlendi 23 yaşında idi kuzenim.adam 38 di.çok da güzel yuvaları var.hep bana değer veriyor diyordu.ben değer görmek istiyorum
bence de bir çaydan bişi çıkmaz.
Hanımefendi, yorumları okuyor musunuz? Sanki bizi ikna etmek için konu açmışsınız. Her söylenileni direkt kestirip atıyorsunuz, ısrarla kendi duymak istediklerinizi yazıyorsunuz. Madem kararınızı verdiniz, bizim onayımıza ihtiyacınız yok. Cidden yani sanki sesli düşünmek amacıyla konu açmışsınız gibi duruyor.

Ay evet ya, 5 sene sonra kafa gitmeye de başlar, saçmalıklarıyla cebelleş dur ondan sonra. 39 yaşındayım 70 yaşındaki babamın tutarsız hareketlerine sabredemiyorum. Ha bu askermiş kafa yerindedir derseniz benimki de polisti. Öyleleri yaşlandıkça daha bir zor oluyor.
Boşa konuşuyoruz bence bize hiç cevap vermiyor sadece olumlu yazanlara cevap veriyor zaten kararını vermiş anlamadım neden konu açmış 🤷🏻‍♀️

Bana manolya olduğunu düşündüren şu oldu: manolya selam sabah vermeden, girizgah yapmadan dan diye konuya girer, anlatmaya başlar genelde. Bir önce paylaştığım alıntıda "işyerime geçici görevli biri geldi", diye başlıyor:

Isyerime geçici görevle biri geldi.ilk geldi yanıma.merhaba ben mert.yeni porsenelim dedi.
Evet doğal.ama benden hoşlandığını hissettim sanki.nereden anladım derseniz bilmiyorum farklı bir enerjisi var benimle konuşurken.normalde kimseyle konuşmuyor.sakin biri.
Diğer geçici görevli personelde aynı şeyi hissetmiyorum.
Bugün yemekten dönerken karşılaştık yolda.yanimdan geçerken merhaba dedi ve gitti
Masasında dahili yoktu.onu isle ilgili aramam gerekiyor.hemen yandaki telefonu arayım dedim.cep telefonumu vereyim dedi.
Ben hoşlanıyor muyum.acikcasi bir çekim hissetmiyorum ama hoşlandığını düşünüyorum.kafayi mi yedim yoksa.neyse yakında gidecek zaten.

Sonra bu yeni üyemizin açtığı konuya bakarsak burada da işyerine biri geliyor:

40 yaşında bir bayanım.işyerime iki ay önce biri geldi

Böyle başlıyor konu. Manolya'nın en sansasyonel konularından biri olan muhittin bey konusu ise şöyle başlıyordu: "kapıyı ev sahibinin oğlu açtı"
Sanki bir romanın ortasından okumaya başlamışız gibi hissettiriyordu manolya, oradan tanıdım :KK45:
Buyrun bu da başka bir işyeri konusu ve işyerine yine biri geliyor, durduramıyoruz :KK70:

Yeni bir müdür bey geldi.herkes sohbet etti.ben sadece hoşgeldiniz dedim.sizin isminiz nedir dedi.ismimi.soyledi.ben sizi tanıyorum dedi.daha önce çalıştığım bölgede bir şubede mudurmus.hatta bize.mevzuat sınavını o yapmış.beni çok iyi tanıyor.istanbuldan geldiğine kadar biliyor.
Ben o bölgede calisirken bekardim.kongreler olurdu.bolgede toplanirdik...hafif flortoz durumlarim olabiliyordu.kiyafetlerim falan bayağı iddialiydi.zayiftim.cevrede de bayağı ilgi görüyordum.farkli bir şubeden biri vardı.bayagi hoslanmistim.
Benim eşimin çalıştığım kurumdan olduğunu sandığını söyledi.hayir öyle değil dedim.biliyorsun çalıştığımız yer küçüktü.herkes herkesi tanira getirdi.
Evlenir evlenmez hamilelik anı evliliğim herşeyi biliuor sanırım.
Canım.sikildi.boyle tanınmak istemezdim.o zaman bekardim.ya benim hakkımda kötü biri olduğumu dusunuyorsa?
2014 te orada bir.memurla evlendiğini bir oğlumun olduğunu işlerin yolunda gitmediğini şu an bosanmamizin olduğunu söyledim.ondan önce davranıyor.beni özel hayatım üzerinden yargilamasini istemedim.cunku ben evlendiğinde çocuğu evlenmeden önce mi yaptığım konusunda dedikodular da olmadı değil.canim.sikiliuor kizlar

Yanlış anlaşılma olmasın işyerine gelenlerin hepsinin aynı adam olduğunu iddia etmiyorum. Üç üyenin konuya giriş tarzlarının birbirine benzerliğini göstermek istedim. :KK51:

Son düzenleme:
40 yaşında bir bayanım.işyerime iki ay önce biri geldi.öyle konu açıldı.gelen giden herkesle ilgileniyorum. emeklilik ne zaman dedi.çalışmıyı seviyorum dedim.o da ben emekli askerim dedi.gitti.geçen çarşamba yine aynı adam geldi.boynumdaki kolyeye baktı.boynunuzdaki ayetel kursi duası mı dedi.evet.oradan konu açıldı.bana da al dedi.ben de öylesine tamam alırım dedim.eyüp sultandan almıştım dedim.o da orada pierre loti de var dedi.ben sadece camiye gidiyorum.pierre lotiye çoğu zaman çıkamıyorum dedim.o an bana 'dışarda karşılaşırsak çay içeriz değil mi.bu adımı beklemiyordum.sustum, hiçbişi diyemedim.ama ne biliyim adamın ilgisi konuşması hoşuma gitti.ama benden yirmi yaş kadar büyük.ertesi gün yine geldi, gülümsüyordu.iş için konuştuk.muhatap olmadım.gitti.ertesi gün tekrar gülümseyrek geldi.'ne kadar çok işiniz var.benim hayatım boyunca sizin kadar sizin kdar işim olmadı dedim.gülümsedi.gitti.
bir adam çok büyük, yanında yeğeni de vardı.48 yaşında vardı.çay içersiniz içersiniz dedi.yeğeninin evrakları için koşturuyor adam.kendi işi bile değil.sanırım beni görmeye geliyor.ben de adama karşı boş değilim.hayatımda biri olsun istiyorum.bundan sonraki adım ne olmalı.çok davetkar olmak istemiyorum ama adamı beden soğutmak da istemiyorum.bir de işyerinde oluyor bunlar.nasıl davranmalıyım

eski eşim benim yaşımdaydı.yaşatmadığı kalmadı.ben artık değer görmek istiyorum.ve yani öyle güzel biri de değilim.bu yaştan sonra yaşıtlarımın bakması zor.bakmadılar da.hele de bir çocuğum var.benim en azından şu an sığınabileceğim bir limana ihtiyacım var

ilersini düşünmüuyorum şu an.şu an şu anı düşünüyorum.evlilik zaten istemiyorum.

İlerisini düşünmüyorsunuz. Evlilik değil sığınacak bir liman arıyorsunuz.

40 yaşında gencecik bir kadın olarak , işyerinize geliş gidişlerinde tanıştığınız 60 yaşındaki adamla tam olarak nasıl bir ilişki kurmayı düşünüyorsunuz peki ?

Bana manolya olduğunu düşündüren şu oldu: manolya selam sabah vermeden, girizgah yapmadan dan diye konuya girer, anlatmaya başlar genelde. Bir önce paylaştığım alıntıda "işyerime geçici görevli biri geldi", diye başlıyor:

Sonra bu yeni üyemizin açtığı konuya bakarsak burada da işyerine biri geliyor:

Böyle başlıyor konu. Manolya'nın en sansasyonel konularından biri olan muhittin bey konusu ise şöyle başlıyordu: "kapıyı ev sahibinin oğlu açtı"
Sanki bir romanın ortasından okumaya başlamışız gibi hissettiriyordu manolya, oradan tanıdım :KK45:
Buyrun bu da başka bir işyeri konusu ve işyerine yine biri geliyor, durduramıyoruz :KK70:

Yanlış anlaşılma olmasın işyerine gelenlerin hepsinin aynı adam olduğunu iddia etmiyorum. Üç üyenin konuya giriş tarzlarının birbirine benzerliğini göstermek istedim. :KK51:
Üç profil de aralarda boşluk yerine nokta kullanmış 🤦🏻‍♀️

kuzenim evlendi 23 yaşında idi kuzenim.adam 38 di.çok da güzel yuvaları var.hep bana değer veriyor diyordu.ben değer görmek istiyorum

Kadın 40 , adam 30 yaşında olup ; çok mutlu bir birlikteliği olanlar da var. Kadın erkek ilişkilerinin kesin bir matematiği yok ki.

Son düzenleme:
Ay 5-10 seneye tek sosyal aktivitesi yaşıtlarının cenazesine katılmak olacak biriyle de flörtleşmezsin ama. Evlenmek istiyodur o bekarsa tabi.

Yaşça büyük olan erkekler kesin evlenmek ister diye bir kural yok ki. Adam sorunsuz , resmiyetten uzak bir beraberlik peşinde de olabilir.

Back
X