Çay içmeye davet edildim

eminim yeğeni de vardı.evli olsa böyle bir şeye cesaret edemez
Ya kıyamam, siz nerede yaşıyorsunuz Allah aşkınıza? Millet baba oğul kadınları dolandırıyor😀
Emekliliğinizi ne mana sordu? Ayrıca kendisi üstüne basa basa asker emeklisi olduğunu söylüyorsa, güven kazanmak için yapıyordur.
Şimdiden söyleyeyim; yok ben seçkin bir iş yapıyorum çekimin zamanı var, yok kredi çek, yok sen ver ben sana veririm parayı falan derse hemen vınlayın.

Kadın 40 , adam 30 yaşında olup ; çok mutlu bir birlikteliği olanlar da var. Kadın erkek ilişkilerinin kesin bir matematiği yok ki.
10 yaş fark bir yaştan sonra eh, olabilir. Ama örnek verilen 23 ve 38 yaş normal değil. Daha Üniversiteyi yeni bitirmiş olması gereken biriyle 38 yaşında herifin ne alakası olabilir? Ve ya 40 yaşında kadın, 60 yaşında adamla ne işi olabilir yahu😀 açık konuşturmayın beni bea😂

10 yaş fark bir yaştan sonra eh, olabilir. Ama örnek verilen 23 ve 38 yaş normal değil. Daha Üniversiteyi yeni bitirmiş olması gereken biriyle 38 yaşında herifin ne alakası olabilir? Ve ya 40 yaşında kadın, 60 yaşında adamla ne işi olabilir yahu😀 açık konuşturmayın beni bea😂

23 yaşındaki kadının, 38 yaşındaki adamı beğenmesi anlaşılabilir. Çoğu erkeğin görsel olarak hatlarının oturduğu ; adam para kazandı ve tuttuysa , kendine de iyi baktıysa 20 lerinden daha çekici olabileceği yaşlar.

Yalnız sorun fiziksel çekim ve beğeninin sonrasında yetip yetmeyeceğinde.

23 yaşındaki kadının, 38 yaşındaki adamı beğenmesi anlaşılabilir. Çoğu erkeğin görsel olarak hatlarının oturduğu ; adam para kazandı ve tuttuysa , kendine de iyi baktıysa 20 lerinden daha çekici olabileceği yaşlar.

Eşim 38 yaşında ve tanıştığımız tarihten-13sene önce- itibaren hep daha çekici geliyor gözüme.
Tabii ne iş bitirici adamım be diye arada ortada dolaşmaları da buna erken olabilir😅
Neyse yarı ciddi yarı karışık bir yana 38 yaşındaki bir insanın Allah korusun birden bir kaza olmazsa veya birden bir hastalığa tutunmazsa daha seninle mutlu yaşayacak,gezecek yılları vardır baya bir sene ama 60 yaşındakine bakarsan yaşına uygun birini seçmen çok daha mantıklı. Ki birden gelebilecek şeyler her yaştan insan için geçerli şeyler yani. Öyle şeyleri düşünemeyiz. Bitmez onun sonu çünkü.

40 yaş kadının bedenini tanıdığı cinselliği dosyasıya yaşamak istediği hayatı yeniden keşfettiği bir yaş. 60 yaşında bir amcayla bunların hiçbiri kolay kolay olmaz

H. Avş@r ın eski sevgilisi S. S@ran da 57 yaşında şu an. Dışardan okuyup ,alınanlar olabilir. 😂

Adam belki emekli asker oluşunu ; bakımlı,sağlıklı, güçlü bir erkek olduğunu vurgulamak için söylemiştir.

Benim için bu da normal değil. Bana sapkınlık gibi geliyor.. hadi 23 yaşındakinin hoşuna gitti, 38 yaşındaki kazık nasıl bakabilir o yaşta birine? Adamda bir sorun vardır, kendi yaşıtlarından ilgi göremiyordur falan. Sonuçta reşitler bir şey diyemem ama kendi adıma midemi bulandırıyor.

Yaş farkı elbetteki sorun değil insanlar birbirini sevip anlaştıktan sonra ama 60 yaşında ki bir erkek flört düşünmez. Uygun olanı sizin yaşınıza uygun kişilerle flört arayışına girmeniz.

40 yaşında bir bayanım.işyerime iki ay önce biri geldi.öyle konu açıldı.gelen giden herkesle ilgileniyorum. emeklilik ne zaman dedi.çalışmıyı seviyorum dedim.o da ben emekli askerim dedi.gitti.geçen çarşamba yine aynı adam geldi.boynumdaki kolyeye baktı.boynunuzdaki ayetel kursi duası mı dedi.evet.oradan konu açıldı.bana da al dedi.ben de öylesine tamam alırım dedim.eyüp sultandan almıştım dedim.o da orada pierre loti de var dedi.ben sadece camiye gidiyorum.pierre lotiye çoğu zaman çıkamıyorum dedim.o an bana 'dışarda karşılaşırsak çay içeriz değil mi.bu adımı beklemiyordum.sustum, hiçbişi diyemedim.ama ne biliyim adamın ilgisi konuşması hoşuma gitti.ama benden yirmi yaş kadar büyük.ertesi gün yine geldi, gülümsüyordu.iş için konuştuk.muhatap olmadım.gitti.ertesi gün tekrar gülümseyrek geldi.'ne kadar çok işiniz var.benim hayatım boyunca sizin kadar sizin kdar işim olmadı dedim.gülümsedi.gitti.
bir adam çok büyük, yanında yeğeni de vardı.48 yaşında vardı.çay içersiniz içersiniz dedi.yeğeninin evrakları için koşturuyor adam.kendi işi bile değil.sanırım beni görmeye geliyor.ben de adama karşı boş değilim.hayatımda biri olsun istiyorum.bundan sonraki adım ne olmalı.çok davetkar olmak istemiyorum ama adamı beden soğutmak da istemiyorum.bir de işyerinde oluyor bunlar.nasıl davranmalıyım
Suan hic saglikli pskolojide oldugunuza inanmıyorum. Hoslanmanizi tetikleyecek bir ozel durum bile olmamis sadece ilgi hosunuza gitmis. Bunu abartmayin. Bi kere "banada al" falan ne demek. Bulmus 20 yas genc kadini kur yapiyor aklinca amcam. 20 yas lutfen! Daha gencecik kadinsiniz. Hakkinizda en hayirli yasiniza uygun biri cikar karsiniza insallah.

Bana manolya olduğunu düşündüren şu oldu: manolya selam sabah vermeden, girizgah yapmadan dan diye konuya girer, anlatmaya başlar genelde. Bir önce paylaştığım alıntıda "işyerime geçici görevli biri geldi", diye başlıyor:

Sonra bu yeni üyemizin açtığı konuya bakarsak burada da işyerine biri geliyor:

Böyle başlıyor konu. Manolya'nın en sansasyonel konularından biri olan muhittin bey konusu ise şöyle başlıyordu: "kapıyı ev sahibinin oğlu açtı"
Sanki bir romanın ortasından okumaya başlamışız gibi hissettiriyordu manolya, oradan tanıdım :KK45:
Buyrun bu da başka bir işyeri konusu ve işyerine yine biri geliyor, durduramıyoruz :KK70:

Yanlış anlaşılma olmasın işyerine gelenlerin hepsinin aynı adam olduğunu iddia etmiyorum. Üç üyenin konuya giriş tarzlarının birbirine benzerliğini göstermek istedim. :KK51:

uc uyede de noktalama isaretlerinden sonra bosluk yok ayrica. o da dikkat cekici 😂

Sizden 20 yaş büyükse yani 60 yaşında. Yani bilemiyorum bu yaşta bir erkek, bir kadını ne derece mutlu edebilir? Emin değilim. Ama siz illaki olsun istiyorsanız bence akışına bırakın. Erkekler kesin kararlı oldukları zaman süreci kendileri yönetiyor zaten.

Konuya baska bir taraftan bakmak istiyorum. Benim sevdigim bir akrabagim var. Kendisi bosandiktan sonra hic o "artik bana kimse bakmaz. Artik kimse benimle evlenmez" kafasindan cikamadi ve kendinden yasca böyle büyük bir adamla evlendi. Kalbi kirilmasin diye kendisine birsey söylemedim ama kalbimin ne kadar yandigini anlatamam. Ben onun cocuklugunu biliyorum. Oda siginacak bir liman icin öyle bir adami secti, halbuki kendine göre de birini bulabilirdi bana göre. Bence önce ic sesinizi dinleyin. Sadece "güvenli bir liman" olabilir diye kimseyi hayatiniza almayin

Evet yaş farkı çok fazla ancak yapılan yorumları çok acımasız buldum. Sanki o yaşlara bir gün gelmeyecekmişiz gibi 10 sene sonra böyle olur, yok 5 sene sonra şöyle olur... biraz alaycı ve aşağılayan tarzda hissettim bu yorumları..

40 yaşında bir bayanım.işyerime iki ay önce biri geldi.öyle konu açıldı.gelen giden herkesle ilgileniyorum. emeklilik ne zaman dedi.çalışmıyı seviyorum dedim.o da ben emekli askerim dedi.gitti.geçen çarşamba yine aynı adam geldi.boynumdaki kolyeye baktı.boynunuzdaki ayetel kursi duası mı dedi.evet.oradan konu açıldı.bana da al dedi.ben de öylesine tamam alırım dedim.eyüp sultandan almıştım dedim.o da orada pierre loti de var dedi.ben sadece camiye gidiyorum.pierre lotiye çoğu zaman çıkamıyorum dedim.o an bana 'dışarda karşılaşırsak çay içeriz değil mi.bu adımı beklemiyordum.sustum, hiçbişi diyemedim.ama ne biliyim adamın ilgisi konuşması hoşuma gitti.ama benden yirmi yaş kadar büyük.ertesi gün yine geldi, gülümsüyordu.iş için konuştuk.muhatap olmadım.gitti.ertesi gün tekrar gülümseyrek geldi.'ne kadar çok işiniz var.benim hayatım boyunca sizin kadar sizin kdar işim olmadı dedim.gülümsedi.gitti.
bir adam çok büyük, yanında yeğeni de vardı.48 yaşında vardı.çay içersiniz içersiniz dedi.yeğeninin evrakları için koşturuyor adam.kendi işi bile değil.sanırım beni görmeye geliyor.ben de adama karşı boş değilim.hayatımda biri olsun istiyorum.bundan sonraki adım ne olmalı.çok davetkar olmak istemiyorum ama adamı beden soğutmak da istemiyorum.bir de işyerinde oluyor bunlar.nasıl davranmalıyım
Her şey iyi güzel ama çok büyük değil mi senden?Sen bilirsin ama ileriyi düşün derim

Yaş sadece bir rakamdır. Önemli olan anlaşmaktır. Benim benden 17 yaş büyük erkek arkadaşım oldu. İnanılmaz klas, asil biriydi. Melek yatırımcıydı. Konferanslar filan veriyordu. Ben adamı hiç yaşlı hissetmezdim. Bilakis kafa olarak en çok anlaştığım, hayranlık duyduğum insandı.
Sizinde başınızdan bir evlilik geçmiş. Ne istediğinizi bilen biri olduğunuza inanıyorum. Hakkınızda hayırlısı.

Yaşı genç olanlardan değil ilerlemişlerden korkacaksın asıl. Aklı başında hiçbir 60 yaşındaki adam gidip de kendinden 20 yaş küçük kadına ilgi göstermez. Siz şu an belki objektif bakamıyorsunuz olaylara ama bir yabancı gözüyle benim düşüncelerim budur.

Back
X