Çay içmeye davet edildim

Ben KİB yaptım, ikinci üyelik değilmiş.

Ya bilmiyorum yazım şekilleri birebir aynıydı. İkisinin de oğlu vardı boşanmıştı. Profillerine girdim ikisinin de doğum tarihi 1983, kan grubu AB rh+ yazıyordu. Aynı kişi olduğundan emin oldum sonradan. Ama eğer değilse konuyu sabote etmiş gibi oldum, özür dilerim kendisinden. diğer yorumlara yazarken bana cevap bile vermedi, burdan söyleyeyim ben de belki özrümü görür.

Ya bilmiyorum yazım şekilleri birebir aynıydı. İkisinin de oğlu vardı boşanmıştı. Profillerine girdim ikisinin de doğum tarihi 1983, kan grubu AB rh+ yazıyordu. Aynı kişi olduğundan emin oldum sonradan. Ama eğer değilse konuyu sabote etmiş gibi oldum, özür dilerim kendisinden. diğer yorumlara yazarken bana cevap bile vermedi, burdan söyleyeyim ben de belki özrümü görür.

Bu kadar takip etmeyin bosverin

Evet sohbet etmez ama yeni bir ilişkiye de açıktı. Yine aynı böyle işyerine gelen biri için konu açmıştı hatta buldum:

Bu konuda da adamın net bir teklifi yok sadece karşılaşırsak çay içeriz demiş konu sahibi çaya davet edildim diye konu açmış :KK70: İkisi de boşanmış, pamuk 38-39 Bu konu sahibi 40 yaşında, ikisinin de bir çocuğu var. Ve herkese cevap yazdı bana cevap vermedi. Bilemiyorum yengenc :KK70:
O adam porselenmis ama, bu adam emekli asker🤔

işyerinde olunca bir de yaşı çok büyük, doğru mu bilmiyorum ama onu düşünmeye başladım ve hayatım boyunca erkek gibi çalıştım.ilk kez böyle biri çıktı karşıma.bana sevilebilir, değerli güzel olduğumu hissettiriyor.bilmiyorum ne yapacagım.ya da nasıl çıkarız.ama o bir yolunu bulmalı.adım atmam
Bu hisler çok fazla. Üzmek istemem ama üç diyalogdan bunu hissetmek sevgi açlığı ve bağımlılık yatkınlığı.
Üzülmemek için sakin kalın, tanıyın, başta çok anlam yükleyip kaptırmayın. En az 60 yaşında adam napacağını gayet bilir. Bilmeli.
Siz de 40 yaşındasınız. O adım attığında kabul edin ama dediğim gibi hemen sevgili, evlilik demeyin. Tanımaya çalışın ve akışa bırakın.

40 yaşında bir bayanım.işyerime iki ay önce biri geldi.öyle konu açıldı.gelen giden herkesle ilgileniyorum. emeklilik ne zaman dedi.çalışmıyı seviyorum dedim.o da ben emekli askerim dedi.gitti.geçen çarşamba yine aynı adam geldi.boynumdaki kolyeye baktı.boynunuzdaki ayetel kursi duası mı dedi.evet.oradan konu açıldı.bana da al dedi.ben de öylesine tamam alırım dedim.eyüp sultandan almıştım dedim.o da orada pierre loti de var dedi.ben sadece camiye gidiyorum.pierre lotiye çoğu zaman çıkamıyorum dedim.o an bana 'dışarda karşılaşırsak çay içeriz değil mi.bu adımı beklemiyordum.sustum, hiçbişi diyemedim.ama ne biliyim adamın ilgisi konuşması hoşuma gitti.ama benden yirmi yaş kadar büyük.ertesi gün yine geldi, gülümsüyordu.iş için konuştuk.muhatap olmadım.gitti.ertesi gün tekrar gülümseyrek geldi.'ne kadar çok işiniz var.benim hayatım boyunca sizin kadar sizin kdar işim olmadı dedim.gülümsedi.gitti.
bir adam çok büyük, yanında yeğeni de vardı.48 yaşında vardı.çay içersiniz içersiniz dedi.yeğeninin evrakları için koşturuyor adam.kendi işi bile değil.sanırım beni görmeye geliyor.ben de adama karşı boş değilim.hayatımda biri olsun istiyorum.bundan sonraki adım ne olmalı.çok davetkar olmak istemiyorum ama adamı beden soğutmak da istemiyorum.bir de işyerinde oluyor bunlar.nasıl davranmalıyım
Yas farki cok fazla.

eski eşim benim yaşımdaydı.yaşatmadığı kalmadı.ben artık değer görmek istiyorum.ve yani öyle güzel biri de değilim.bu yaştan sonra yaşıtlarımın bakması zor.bakmadılar da.hele de bir çocuğum var.benim en azından şu an sığınabileceğim bir limana ihtiyacım var
İnanılmaz derecede yanlış bir bakış açısı, nereden başlayayım bilemedim.

Aşırı tutucu davranirsan,bir çay daveti için bile adama 40 takla attirirsan,sürekli ağırdan alıp işi yokuşa sürersenn,hoslanip tanımak istediğin halde söylemeyip soğuk yaparsan : Bu adam gider.
Artık genç değilsiniz.
Zaten davet etmek istemiş.
Siz çağırın ;
Konuşun,tanışın..
Bu hevesli görünmek değil olgun bir kadının sergilemesi gereken bir tavır olur bence.

işyerinde olunca bir de yaşı çok büyük, doğru mu bilmiyorum ama onu düşünmeye başladım ve hayatım boyunca erkek gibi çalıştım.ilk kez böyle biri çıktı karşıma.bana sevilebilir, değerli güzel olduğumu hissettiriyor.bilmiyorum ne yapacagım.ya da nasıl çıkarız.ama o bir yolunu bulmalı.adım atmam
Kendisi 40 yasinda ise adamin yasi 60 oldugunu düsünüyorum 20 yas büyük denilmisti ben bilemedim sonucta bir ayagi cukurda Allah korusun tabi ki hayal de edemiyorum yani birsey de yazamiyorum bos degilsen dene yani diyecegim ya adam capkin mi evlenip bosandi mi cocuklari falan varmi falan bunlar aklima geliyor kesle bunlari anlataydi

O adam kendine çok iyi bakar genetik olarak da şanslı erkeklerdendir.Her 60 a yaklaşan sadettin saran olamaz anacığımmm.Yakından bir kaç kere gördüm gerçekten hoş bir adam.

"Forumda 40 ı geçeni yaşlı ilan ediyorlar" sitemlerini hatırlayarak yapmıştım o yorumu. 😂

İnternet ünlüsü Gianluca Vacchi de 54 yaşında , bir dönem oldukca haberi yapılıyordu. 25 yaşındaki sevgilisiyle kızları olunca , eskisi kadar haberini yapmıyorlar sanırım.

Kendine bakan, belki genetiği belki bakımı sebebiyle güzel yaş alan ve görünüşü ilgi çekici olan insanlara dair örnekleme tabi bunlar. 50+ reklam ve tavsiyesi değildir.

Konudaki emekli asker hangi kategoride bilemiyoruz tabi.

Kim kimi beğeniyor ve onunla yaşlanmak istiyorsa , güzel odur.

Konu sahibi de öyle düşünüyordur belki diyecekler için:

Konu sahibi : ilerisini düşünmüyor , evlilik istemiyor, sığınacak bir liman arıyormuş.

"40 yaşında gencecik bir kadın olarak , işyerinize geliş gidişlerinde tanıştığınız 60 yaşındaki adamla tam olarak nasıl bir ilişki kurmayı düşünüyorsunuz peki ?" sorusuna cevap vermediği için ; konu sahibinin ne istediğini henüz bilmiyoruz.

Son düzenleme:
Evet yaş farkı çok fazla ancak yapılan yorumları çok acımasız buldum. Sanki o yaşlara bir gün gelmeyecekmişiz gibi 10 sene sonra böyle olur, yok 5 sene sonra şöyle olur... biraz alaycı ve aşağılayan tarzda hissettim bu yorumları..

Onu ilk cümlede söyledim farkındaysanız...

Konu sahibinin ufkunu açan bir yorum olmuş. (!)

Back
X