Çay içmeye davet edildim

H. Avş@r ın eski sevgilisi S. S@ran da 57 yaşında şu an. Dışardan okuyup ,alınanlar olabilir. 😂

Adam belki emekli asker oluşunu ; bakımlı,sağlıklı, güçlü bir erkek olduğunu vurgulamak için söylemiştir.
ondan 1 tane var 82 milyonun içinde zaten. başka da yok. yayalım😄

Adam evli mi önce bi onu mu öğrensen acaba?
DIŞARDA KARŞILAŞIRSAK çay içeriz demiş koca İstanbul'da...Bence evli, tesadüfen karşılaşsak keşke seni direkt davet edemem diyo yani...

Evli olmasa bile bana karşılaşırsak çay içeriz diyen bi adama kıl olurdum şahsen...Sığınacak liman bu mu ya kaçak oynuyor resmen nasıl anlamıyorsun? Hem neden kendini ezik görüyorsun, çirkinim, cocugum var, yasıtlarım bakmaz falan...Yaşıtlarının hepsi için de genc kızlar sıraya mı dizilmiş? Hepsi biscolata erkeği mi?

kuzenim evlendi 23 yaşında idi kuzenim.adam 38 di.çok da güzel yuvaları var.hep bana değer veriyor diyordu.ben değer görmek istiyorum
Eski eşimde benden çok büyüktü bosanana kadar herkese çok tatlıdır iyidir hoştur dedim. Kimsenin evinin içini bilemezsiniz ama bence maksimum yaş farkı 5 olmalı.
Fakat siz bence sıkıntı değil diyrosaniz gidin bir çay için.
O nasılsa bir kere daha geldiğinde aynı muhabbeti yapar sizde tamam içelim deyin ve zamanı belirleyin.
Fakat adam evli mi onu bilmek lazım

işyerinde olunca bir de yaşı çok büyük, doğru mu bilmiyorum ama onu düşünmeye başladım ve hayatım boyunca erkek gibi çalıştım.ilk kez böyle biri çıktı karşıma.bana sevilebilir, değerli güzel olduğumu hissettiriyor.bilmiyorum ne yapacagım.ya da nasıl çıkarız.ama o bir yolunu bulmalı.adım atmam
Erkek gibi çalıştım nedir yaa.... ne kadar çağdışı bir laf ettin.abuk sabuk işlerle uğraşma gözünü seveyim.sana uygun birisi yoksa böyle zorla kendine uydurmaya çalışamazsın, tutmaz o iş. Yoksa yok yapacak birşey de yok.

40 yaşında bir kadın benim için hem fiziksel hem ruhsal olgunluğunun zirvesindedir, altın çağ gibi.
Ne istediğinizi bildiğinizi düşünüyorum, yalnız bence de 60 yaş bu altın çağa uygun bir yaş değil. Flört etmeyi özlemiş olabilirsiniz, karşılaşırsanız (!) bir çay için ne olacak sanki.

40 yaş kadının bedenini tanıdığı cinselliği dosyasıya yaşamak istediği hayatı yeniden keşfettiği bir yaş. 60 yaşında bir amcayla bunların hiçbiri kolay kolay olmaz
30 yaşa öyle diyorlarda 40 yaş da mı öyleymiş 😄 galiba kadınlar ölene kadar cinselliği doyasıya yaşayıp, hayatı yeniden keşediyorlar.

39 yaşında bir adam 60 yaşındaki bir kadınla (eğer onun parasıyla daha genç yaştaki insanlarla aşk yaşamayacaksa) evlenmez.60 yaşındaki erkeklerin de genelde kendinden genç kadınlara meyletmesinin sebebi evlilik adı altında kendilerine bakılmasını istemelerindendir.Eğer kendiniz için kurduğunuz yaşam planı o yaşa kadar kendi hayatını yaşamış ,bu güne gelmenizde hiçbir emeği olmayan birisinin hem hemşiresi , hem stres topu olmaksa durmayın hiç bu fırsatı kaçırmayın.Ama ben olsam babam yaşındaki adama değil kendi anneme babama evlatlık görevimi yapmayı tercih ederdim

işyerinde olunca bir de yaşı çok büyük, doğru mu bilmiyorum ama onu düşünmeye başladım ve hayatım boyunca erkek gibi çalıştım.ilk kez böyle biri çıktı karşıma.bana sevilebilir, değerli güzel olduğumu hissettiriyor.bilmiyorum ne yapacagım.ya da nasıl çıkarız.ama o bir yolunu bulmalı.adım atmam
Ya ben bilemedim:( ben de nerdeyse 40 yasindayim ve 60 yasinda biriyle asla dusunemezdim su anda kendimi:( bazen esimle bile aramizdaki fark cok geliyor(7 yas). Tabi allah agiz tadiyla gecim versin ama sizden buyuk oglu varmis. Gerci bizim yasimizdakiler 20lik hatta bazi sapiklari 18lik pesinde, bize de artik bu yaslarda bizden baya buyuk insanlar denk geliyor. İcinize siniyorsa bi cay vs icin derim ama bir sure mesafeyi koruyun ve iyice taniyin.

H. Avş@r ın eski sevgilisi S. S@ran da 57 yaşında şu an. Dışardan okuyup ,alınanlar olabilir. 😂

Adam belki emekli asker oluşunu ; bakımlı,sağlıklı, güçlü bir erkek olduğunu vurgulamak için söylemiştir.
Vallaha benim gördüklerimin evine pratisyen hekimi tam zamanlı görevlendirsen yeridir🙄genelde emekli asker olduğunun vurgulanma nedeni evlenirsek askeri sosyal tesislere girebiliriz, emekli maaşım da düşük değil demek içindir. Ha bir de fasülyeleri ve bamyayı pazarda tek tek boy sırasına koyarak aldığının işareti olarak da söylüyor olabilir😬

Evet yaş farkı çok fazla ancak yapılan yorumları çok acımasız buldum. Sanki o yaşlara bir gün gelmeyecekmişiz gibi 10 sene sonra böyle olur, yok 5 sene sonra şöyle olur... biraz alaycı ve aşağılayan tarzda hissettim bu yorumları..
Yaşıma bakmadan, yarın beni aşacak insanlara asılırsam bana da laf söyleyebilirler, hiç sakıncası yok.

Evet yaş farkı çok fazla ancak yapılan yorumları çok acımasız buldum. Sanki o yaşlara bir gün gelmeyecekmişiz gibi 10 sene sonra böyle olur, yok 5 sene sonra şöyle olur... biraz alaycı ve aşağılayan tarzda hissettim bu yorumları..

Yorumlara dair yorumunuzu bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Konuya ve konu sahibinin anlattıklarına dair yorumunuz nedir ?

Yaşıma bakmadan, yarın beni aşacak insanlara asılırsam bana da laf söyleyebilirler, hiç sakıncası yok.
Yooo uygun olmayan bir durum eleştiriliyor sadece. Olacak şey var olmayacak şey var. Bwn 28 yaşındayım çoğunlukla 23,25 yaş arasından teklifler alıyorum. Ben bunu bile kabul etmiyorum uygun gelmediği için. Fazla.hümanizm gerçekleri örtemiyor maalesef.

Yooo uygun olmayan bir durum eleştiriliyor sadece. Olacak şey var olmayacak şey var. Bwn 28 yaşındayım çoğunlukla 23,25 yaş arasından teklifler alıyorum. Ben bunu bile kabul etmiyorum uygun gelmediği için. Fazla.hümanizm gerçekleri örtemiyor maalesef.
Bu arada yanlış alıntı yapmışım farkettim.kusura bakmayın.

Back
X