son teknoloji olanlardan ise kapatır benimki çok kaliteli bir çaycı olmamasına rağmen birşey olmamıştıBende unuttum daha önce. Suyu bitmiş ve kendini kapatmış çok uzun süre sonra farketmiştim.. Ama hepsi kendini kapatıyor mu bilemedim..
Benim aklıma bu nasıl gelmedi bilemiyorum. Konuyu açmadan önce bir saattir kara kara düşünüyordum. İş yerime gelip anahatarı benden alıp eve geçebilecek birilerini aramakla uğraştım durdum. İyi fikir sağolun.Komşunuzu vs arasanız sizin için dışarıdaki saatten elektriği kapatsa?
Bilmiyorum bence kapatmayabilir, çünkü su koymadan kaynatmayınız vs uyarısı var hep. Benim de en korktuğum şeydir ev yakınsa bir bakıverseniz?
Suyu çok az değilse muhtemelen bitmemiştirHanımlar acil fikire ihtiyacım var. Evde bilinen bir markanın çay makinası var daha doğrusu kettle gibi birşey. Açıyorsunuz, su kaynayınca kapanmıyor, suyu belli bir derecede sıcak tutuyor. İşe geldim ve evden çıkarken makinayı kapatmadığımı hatırladım. Kaynama modu kapalı ama suyu belli seviyede sıcak tutma modu açıktı, ve şimdiye su kesin bitmiştir. Makina su bitince otomatik kapanır mı? Yoksa su bittiği halde boş makinayı ısıtmaya çalışır ve patlar mı? Başına böyle bir iş şey gelen var mı?
muhtemelen kısa devre olur sigortalar atar. Yinede çok ihmal etmeyin eğer uzun süre evde yoksanız buzdolabındakiler dondurucudakiler bozulur
birinden sigortanızı kapatmasını isteyin, 7 ye kadar dondurucuya falan hiç bir şey olmaz. hem aklınız rahat eder.Saat 7’de evde olacağım, sigortaların atmasına razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?