Isıtma modunda su bitmiyor. Yani benim bitmemişti bende bi kere unutmuştum. İçinde çok su vardır inşallah
içindeki su çok az değilse uzun sür bitmiyor. Ben uyuyakalmıştım ve sabaha kadar bitmemişti. ama bitince ne olur bilemedim.
su azsa bina görevlisine sigortayı kapattırabilirsiniz.
tanıdık komşunuz yokmu yada yöneticinzin numarası varsa şarteli indirmesini isteyin bu şekilde anca rahat eder içiniz.İçinde bir litre su vardı. İnşallah bitmez.
Bazi makinelerin otomatik olarak su olmayınca kapanma durumu var benimki de öyle, suyu bitince off konumuna geliyor marka.model olarak aratin bakin otomatik kapanmasi var mi diye
tekrar kaynamaya geçerReklam olmasın diye marka yazmıyorum ama özelliğine baktım, sitesinde çay kaynadıktan sonra ısıyı koruma modu iki saat devam eder diyor. Isıtma iki saat sonra kapanıyor mu acaba?
Buzdolabı?Komşunuzu vs arasanız sizin için dışarıdaki saatten elektriği kapatsa?
İçinde çok su varsa bir şey olmaz. 24 saat açık unutmuştum. Geldiğimde bir şey olmamıştı. İçinde haşa su vardıHanımlar acil fikire ihtiyacım var. Evde bilinen bir markanın çay makinası var daha doğrusu kettle gibi birşey. Açıyorsunuz, su kaynayınca kapanmıyor, suyu belli bir derecede sıcak tutuyor. İşe geldim ve evden çıkarken makinayı kapatmadığımı hatırladım. Kaynama modu kapalı ama suyu belli seviyede sıcak tutma modu açıktı, ve şimdiye su kesin bitmiştir. Makina su bitince otomatik kapanır mı? Yoksa su bittiği halde boş makinayı ısıtmaya çalışır ve patlar mı? Başına böyle bir iş şey gelen var mı?
Bir çok üye birine dışarıdan şalter kapattırmayı önermiş, insan panikle düşünemiyor. Teşekkürler. Hemen aradım birini.
Buzdolabı?
Benimkinin de sıcak tutma özelliği var . Çay içerken açık kalır hep belli bi saatten sonra kapatiyo kendiniReklam olmasın diye marka yazmıyorum ama özelliğine baktım, sitesinde çay kaynadıktan sonra ısıyı koruma modu iki saat devam eder diyor. Isıtma iki saat sonra kapanıyor mu acaba?
benim kaynanam ların sabahtan akşama kadar açık durur bişet oolduğunu görmedimHanımlar acil fikire ihtiyacım var. Evde bilinen bir markanın çay makinası var daha doğrusu kettle gibi birşey. Açıyorsunuz, su kaynayınca kapanmıyor, suyu belli bir derecede sıcak tutuyor. İşe geldim ve evden çıkarken makinayı kapatmadığımı hatırladım. Kaynama modu kapalı ama suyu belli seviyede sıcak tutma modu açıktı, ve şimdiye su kesin bitmiştir. Makina su bitince otomatik kapanır mı? Yoksa su bittiği halde boş makinayı ısıtmaya çalışır ve patlar mı? Başına böyle bir iş şey gelen var mı?
Patrona durumu açıklayıp eve gitsene ev yansa dahami iyi
Çok merak ettim sonuç ne ?
Sonucu yazmışsınız da asıl konunun sonucu yokİçim rahat etmedi, şalter kapatmama rağmen izin aldım bir saat erken çıktım, sonuç; aceleden başka bir arabayı çizmişim. Acele işe gerçekten şeytan karışıyormuş.
akıllı ev sistemlerine geçmek lazım artık ya. keşke standart olsa. evimizi uzaktan telefonumuzla kontrol edebilsek mesela. bir dokunma ile elektrik sistemi devre dışı kalsa. biz eve gelmeden yarım saat önce kombiyi açsa, kahve makinesini falan çalıştırsa (bunu yapan bir cihaz var bu arada)İçim rahat etmedi, şalter kapatmama rağmen izin aldım bir saat erken çıktım, sonuç; aceleden başka bir arabayı çizmişim. Acele işe gerçekten şeytan karışıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?