- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
Ben çayi hic ama hic sevmiyorum bide sekeri birakmak zorunda kalinca hepten tiksindim agzima.surmuyorum..ama buyüklu ortamlarda çay servisi gerekiyor toplumumuzda biliyosunuz...ya nasil.sinir oluyorum ..daha bir bardagi yeni doldurup tam oturacakken yeniden bitirmeleri ve yeniden sacma sapan ayni servis...aile.ortami yada akraba ortamlarinda hemen cay koyulur bilirsiniz e genclerden bekleniyor genelde bunlar...ayni ortamda da genelde bikac genc oldugunda cogunun yeni dogan bebegi falan birsuru ugras halinde oluyolar bende bos bos otururum.genelde e haliyle o sacmaligi ben gerceklestiriyorum .tabi herzaman olmasada genel anlamda durum bu...hele ki erkekli buyuklu misafir geldiyse bana ya gercekten hic icimden gelmiyor o servis ya...çayci.gibi hissediyorum.kendimi...bikeresinde caydanligi getirdim.buyuklu bir orrtama biten kalksin alsin diye esimin enistesi resmen laf soktu gelin çaylarimizi da mi biz dökek tarzi cahil.bir cümle kurdu..bende estagfirullah dedim kalabaligiz sık tazeleemek acisiindan getirdim dedim...aksam yemeginden sonra esim cay istiyor nasil.sinirleniyorum sonrada aciyorum.adama.bi cay keyfi var diyorum.kalkip yapip getiriyorum tabi hemen ama asiri isteksiz halde ..artik cayini kendi aliyor gerci. Bide kocaman kupasi var 3 kupa iciyor ne anliyorsun ya o tadisz seyden diyorum guluyorum ama icimde gicik.olma hissi oluyor...mesela biyere oturmaya gitsem cay koyayim.derler ya genelde bende ay yok.yok.hic benim icin yapma canim.cay derim .tabi insanlar muhabbrt esnasinda seviyor icmeyi anliyorum...of nolacak.boyle yaa
Edit: daha once yine buyuklu erkekli ortamlarda kendi babam yada kp yada bikac yakin akraba tarafindan cay konusunda uyari aldim babam.bu soguk deyip geri yollar , kp.bu koyu olmus aç der , bitanesi de daha nisan liyken benim.cay daha bitmedi niye dolduruyon gidelim diye mi diye espiri yapmisti ..bu tarz seylerden de bole.gicigim
Edit: daha once yine buyuklu erkekli ortamlarda kendi babam yada kp yada bikac yakin akraba tarafindan cay konusunda uyari aldim babam.bu soguk deyip geri yollar , kp.bu koyu olmus aç der , bitanesi de daha nisan liyken benim.cay daha bitmedi niye dolduruyon gidelim diye mi diye espiri yapmisti ..bu tarz seylerden de bole.gicigim
Son düzenleme: