• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay servisi işkencesi...

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Ben çayi hic ama hic sevmiyorum bide sekeri birakmak zorunda kalinca hepten tiksindim agzima.surmuyorum..ama buyüklu ortamlarda çay servisi gerekiyor toplumumuzda biliyosunuz...ya nasil.sinir oluyorum ..daha bir bardagi yeni doldurup tam oturacakken yeniden bitirmeleri ve yeniden sacma sapan ayni servis...aile.ortami yada akraba ortamlarinda hemen cay koyulur bilirsiniz e genclerden bekleniyor genelde bunlar...ayni ortamda da genelde bikac genc oldugunda cogunun yeni dogan bebegi falan birsuru ugras halinde oluyolar bende bos bos otururum.genelde e haliyle o sacmaligi ben gerceklestiriyorum .tabi herzaman olmasada genel anlamda durum bu...hele ki erkekli buyuklu misafir geldiyse bana ya gercekten hic icimden gelmiyor o servis ya...çayci.gibi hissediyorum.kendimi...bikeresinde caydanligi getirdim.buyuklu bir orrtama biten kalksin alsin diye esimin enistesi resmen laf soktu gelin çaylarimizi da mi biz dökek tarzi cahil.bir cümle kurdu..bende estagfirullah dedim kalabaligiz sık tazeleemek acisiindan getirdim dedim...aksam yemeginden sonra esim cay istiyor nasil.sinirleniyorum sonrada aciyorum.adama.bi cay keyfi var diyorum.kalkip yapip getiriyorum tabi hemen ama asiri isteksiz halde ..artik cayini kendi aliyor gerci. Bide kocaman kupasi var 3 kupa iciyor ne anliyorsun ya o tadisz seyden diyorum guluyorum ama icimde gicik.olma hissi oluyor...mesela biyere oturmaya gitsem cay koyayim.derler ya genelde bende ay yok.yok.hic benim icin yapma canim.cay derim .tabi insanlar muhabbrt esnasinda seviyor icmeyi anliyorum...of nolacak.boyle yaa

Edit: daha once yine buyuklu erkekli ortamlarda kendi babam yada kp yada bikac yakin akraba tarafindan cay konusunda uyari aldim babam.bu soguk deyip geri yollar , kp.bu koyu olmus aç der , bitanesi de daha nisan liyken benim.cay daha bitmedi niye dolduruyon gidelim diye mi diye espiri yapmisti ..bu tarz seylerden de bole.gicigim

Son düzenleme:
Sen içmiyorsun diye millette mi içmeyecek ayol?
Tamam çok kalabalık ortamlarda sürekli birilerinin çayı biter oturamazsın sinir olursun bunu anlıyorum da eşin çay isteyince niye oflayıp pufluyorsun zaten kupayla içiyormuş hemen bitmez bitse bile doldurmak ne kadar zor olabilir yahu bence şekeri bırakmak sende sinir yapmış.

Benimde boyle bir olay gelmisti basima babamin akrabaları gelmisti ev kalabalik iki caydanlikla cay demliyorum caylar bitti ama yine de yetmedi tekrar demledim son kalanla da yine de koymaya calisiyorum bu beyfendinin cayi acik olmus bitirince tekrar almaya gittim bardagini koyma koyma zaten beceremiyosun dedi ondan once en az 5 bardak icti sonuncu acik olmus:KK11:

Canim esine severek yapiyormus gibi gözük sevinsin alt tarafi cay. (o da seni mutlu etmek icin ugrasiyorsa eger)
Ama enisteyi anlayamadim sen ona cay vermek zorunda bile degilsin esinle anlas misafir geldiginde erkeklerin caylarini o devralsin, kadinlarin caylarinida sen.
Bizim evde böyle mesela.

çayı bende hiç sevmem ve bu yüzden çay servisi yapmaktan nefret ederim :KK5: çayı seven kalksın alsın demi ama. bi kaç gencin olduğu ortamda hiçte yerimden kalkmam. çay içmeyince başım ağrıyo diyenler var hiç anlam veremiyorum

Benimde boyle bir olay gelmisti basima babamin akrabaları gelmisti ev kalabalik iki caydanlikla cay demliyorum caylar bitti ama yine de yetmedi tekrar demledim son kalanla da yine de koymaya calisiyorum bu beyfendinin cayi acik olmus bitirince tekrar almaya gittim bardagini koyma koyma zaten beceremiyosun dedi ondan once en az 5 bardak icti sonuncu acik olmus:KK11:

Ay en sinir oldugum sey icme o zaman degil mi kalksin degistirsin terbiyesiz gibi begenmedigini ifade ediyor birde.
Bizimde akrabanin biri afedersiniz camis gibi yemegini yedikten sonra tuzsuz olmus ama elinize saglik dedi :bicak:

Ay istemsizce güldüm:KK48: ben çayı çok severim öyle ki caysiz hayat benim için kuru, tatsız, anlamsız gelir. Hamileliğimde icemiyordum. Her icemedigim bardaga içim acıyarak bakıyordum:110:neyse. Böyle kalabalik aile toplanmalarinda çay servisinden ben de hiç hazzetmem. Ama küçüklere düşüyor işte bu işler yapacak bir şey yok. Eşinize de çay için böyle eleştirilerde bulunmayın çay aşkı başkadır:halay:ne diyelim Allah başka dert vermesin. O çay içerken siz de sevdiğiniz bir içeceği için nolacak.

Ben de içmesem 40 yıl aramam çayı. Ama yapmaktan yada biteni tazelemekten de hiç gocunmam

Ay en sinir oldugum sey icme o zaman degil mi kalksin degistirsin terbiyesiz gibi begenmedigini ifade ediyor birde.
Bizimde akrabanin biri afedersiniz camis gibi yemegini yedikten sonra tuzsuz olmus ama elinize saglik dedi :bicak:
Yani kac bardak icmissin zaten biri acik oldu diye beceremiyorsun diyosun bogmak istedim

Kısmen haklısın .
Ama eşin konusunda değil sen içmiyorsun diye oda mi içmesin? Kupayla içiyormuş zaten hemen de bitmez yani .

çayı bende hiç sevmem ve bu yüzden çay servisi yapmaktan nefret ederim :KK5: çayı seven kalksın alsın demi ama. bi kaç gencin olduğu ortamda hiçte yerimden kalkmam. çay içmeyince başım ağrıyo diyenler var hiç anlam veremiyorum
Tiryakilik çünkü. Benim de başıma ağrır o o gün çay içmezsem ay suçlu hissettim kendimi iyi mi:-)

Biz çayı çok içeriz,demlik ocakta hiç altı sönmez.hatta misafirlerim daha bardağı yeni vermişken bitirenlerde çok olur ama hiç bu kadar dert etmedim

Back
X