• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çay servisi işkencesi...

Sen içmiyorsun diye millette mi içmeyecek ayol?
Tamam çok kalabalık ortamlarda sürekli birilerinin çayı biter oturamazsın sinir olursun bunu anlıyorum da eşin çay isteyince niye oflayıp pufluyorsun zaten kupayla içiyormuş hemen bitmez bitse bile doldurmak ne kadar zor olabilir yahu bence şekeri bırakmak sende sinir yapmış.
Sekerli ictigim.donemde de cok.cok.nadir icerdim.ama

Katiliyorum sana, guya muhabetin yaninda guzel gider ... Ne muhabeti ya, muhabet bölundukten sonra ne anlami kaldi?? Bende hiiiiiiccccc sevmem.. Köye gitimizde ve işten sonra cay molasi verdiklerinde, Cık cık neresinde iciyorsunuz söylenip kalktim ,dinlenmeye gectim..

Benimde boyle bir olay gelmisti basima babamin akrabaları gelmisti ev kalabalik iki caydanlikla cay demliyorum caylar bitti ama yine de yetmedi tekrar demledim son kalanla da yine de koymaya calisiyorum bu beyfendinin cayi acik olmus bitirince tekrar almaya gittim bardagini koyma koyma zaten beceremiyosun dedi ondan once en az 5 bardak icti sonuncu acik olmus:KK11:
Aman allahim.tuylerim.diken diken oldu su yaziyi okuyinca ustelik 3 .demligi demlemeye kalkmissiniz...ufff nasil.sinir bir durum

Katiliyorum sana, guya muhabetin yaninda guzel gider ... Ne muhabeti ya, muhabet bölundukten sonra ne anlami kaldi?? Bende hiiiiiiccccc sevmem.. Köye gitimizde ve işten sonra cay molasi verdiklerinde, Cık cık neresinde iciyorsunuz söylenip kalktim ,dinlenmeye gectim..
Hahaha supermis :d

Onu da pek.duymuyorum.malesef cay pek.sevemiyorum.dedihimde bi kisi de cikip kahve verelim.aplam.dee elini opecem:d
Kahve daha iyi tabi içip kalkılır tazeleme seçeneği yok :KK53:
Ama kahveden sonra kalkılmıyorsa meyve getirilir hala oturuluyorsa yine çay konulur gidilmeyeceği anlaşılınca yapılan mecburi eylem
Bkz. "Çay koymayalımda çabuk kalksınlar" :P

içince ağrı geçiyomu gerçekten
Geçiyor. Ay o duyguyu tarif de edemem ki günün ilk çayını özellikle kahvaltıyla içmek bambaşka bir his. Gerçi ben ufacık şeylerle mutlu olan biriyim güzel yapılmış bir cay. Yanına güzel bir brovni kek. Benden mutlusu olamaz. Ay canım çekti:rolleyes:

Bu çay manyaklığını ben de anlamıyorum ya. Oturun su için, meyve suyu için ne bileyim.

Çay servisi de ayrı bir saçmalık. Madem böyle lüpür lüpür gömeceksin çayları al eline çay dolu bi sürahi dik kafana kaldırma beni yerimden. Minicik çay bardağının canı çıkıyor doldur boşalt. Herkes nesine böyle deli oluyor anlamıyorum.

Yazın da içiyorlar, kafalarından süzülen teri görüyorum yine de harareti alır diyorlar. Popona kadar terledin ya ne harareti acaba :KK53:

Smollgirl ve bir ilginc konu daha... ya gercek degilsin ya da tuhafsin...
Bdv illa agir dertler icerecek diye bir kural yok o.an aklima ne takildiysada sorabilirim ya da paylasabilirim cunku bdv atinda da taziyor belki sebep var belki yok diye ..hic de tuhaf oldumu dusunmuyorum cogu kisinin iç sesiyim hatta biraz fazla takiyorum en ufak seyleri okadar!

Back
X