arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım.forumu çok begendim.evlilik hazırlıgı için güzel bir forum
bu konuda bugunlerde benim alanımm :)))çeyizime çaycı almayı düşünüyorum ve 1 haftadır araştırma yapıyorum en iyi dışı ve üstü çelik olanları tavsiye edildigini duydum ve ARZUM AR-346 Çay Sefası Çay Robotunu şeklini begendim.güzel kibar duruyor bence sizce????
birde kullanlar varsa aranızda memnunmusunuz ?? yazarsınız sevinirimm.resmini ekledim
Eki Görüntüle 237897
benim çaycı için fikirlerinizi söylemediniz.yokmu arzumu kullanan?
selamlar..ben de forumunuzu takipteyim.en güzel faydalı bilgileri tavsiyeleri burda buluyorum.2 sene önce bosch marka çaycı aldım.üstü cam olanlardan.şimdi alt kısmından sular akıyor.kullanamıyorum.birde üst cam kısmın tutacak yeri birden elimde kalmıştı.Allahıma şükürler olsun içi boştu.tutacağı silikonla yapıştırdım eskisinden sağlam oldu.şimdide alt kısmından su akıyor.güzeldi çaycımBen anneme bu çaycıdan almıştım hediye çok memnunuz. Ben 100'e almıştım 9-10 ay önce ama sanırım 90'a satan yerler var şuan.
Eki Görüntüle 237481
konuşan çaycı da çok şık gerçekten.ama çayı 2 saat sıcak tutuyormuş.karar veremiyoruumaha da Homend'in üstü de çelik olan konuşan mama dereceli çaycısını gördüm :)
Eki Görüntüle 536218
Homend 1709 Royal Tea Çelik Demlikli Çelik Gövdeli Çay Makinesi
konuşan çaycı da çok şık gerçekten.ama çayı 2 saat sıcak tutuyormuş.karar veremiyoruum
homend çaycı kullanıyorum, teyzem de kullanıyor.. çok memnunuz ikimizde.
ama çelik olan değil, demliği cam olandan. tavsiye ederim
Eki Görüntüle 538458
kullanıyorsanız size şunu sorayım.kafama takılan bu iki soruyu da çözersem kesin karar vermiş olacağım.semaverler gibi kaynayıp soğuyunca tekrar mı kaynıyor?birde çayı 2 saat sıcak tutuyormuş ya hani,daha uzun sıcak durmasını isterseniz ne yapıyorsunuz?ben de şu an buna karar verir gibiyim.2 sene önce bi semaver almıştım.pişman oldum.çay soğuyunca tekrar kaynatıp ısıtıyordu ve her tarafından su taşıyordu.yine pişman olmak istemiyorum.homend markanın üstü cam olanına karar vermek üzereyim.sizin vereceğiniz cevaba göre olacak kararım :)homend çaycı kullanıyorum, teyzem de kullanıyor.. çok memnunuz ikimizde.
ama çelik olan değil, demliği cam olandan. tavsiye ederim
Eki Görüntüle 538458
kullanıyorsanız size şunu sorayım.kafama takılan bu iki soruyu da çözersem kesin karar vermiş olacağım.semaverler gibi kaynayıp soğuyunca tekrar mı kaynıyor?birde çayı 2 saat sıcak tutuyormuş ya hani,daha uzun sıcak durmasını isterseniz ne yapıyorsunuz?ben de şu an buna karar verir gibiyim.2 sene önce bi semaver almıştım.pişman oldum.çay soğuyunca tekrar kaynatıp ısıtıyordu ve her tarafından su taşıyordu.yine pişman olmak istemiyorum.homend markanın üstü cam olanına karar vermek üzereyim.sizin vereceğiniz cevaba göre olacak kararım :)
OOOOOOben kullanmadım ama Esse'de şu an bi hayli indirimli görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?