çaycı ve kettle tavsiyee beklıyorummm

bende bu var ama hiç memnun değilim

arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım.forumu çok begendim.evlilik hazırlıgı için güzel bir forum
bu konuda bugunlerde benim alanımm :)))çeyizime çaycı almayı düşünüyorum ve 1 haftadır araştırma yapıyorum en iyi dışı ve üstü çelik olanları tavsiye edildigini duydum ve ARZUM AR-346 Çay Sefası Çay Robotunu şeklini begendim.güzel kibar duruyor bence sizce????
birde kullanlar varsa aranızda memnunmusunuz ?? yazarsınız sevinirimm.resmini ekledim

arkadaşlar hepinize tesekkürlerrr tavsiyeleriniz için...

benim çaycı için fikirlerinizi söylemediniz.yokmu arzumu kullanan?

Ben anneme bu çaycıdan almıştım hediye çok memnunuz. Ben 100'e almıştım 9-10 ay önce ama sanırım 90'a satan yerler var şuan.

Eki Görüntüle 237481
selamlar..ben de forumunuzu takipteyim.en güzel faydalı bilgileri tavsiyeleri burda buluyorum.2 sene önce bosch marka çaycı aldım.üstü cam olanlardan.şimdi alt kısmından sular akıyor.kullanamıyorum.birde üst cam kısmın tutacak yeri birden elimde kalmıştı.Allahıma şükürler olsun içi boştu.tutacağı silikonla yapıştırdım eskisinden sağlam oldu.şimdide alt kısmından su akıyor.güzeldi çaycım hep sıcaktı.tıkır tıkır hafif hafif sürekli kaynardı,çayım hep sıcak olurdu.bu resimdeki ikili çaycılarda hep şunu merak etmişimdir.çaydanlık kısmının ısıtıcının üstünde olması çayın tadını bozmuyor mu?hani sanki demliği ocağın üstünde bekletip çayı kaynatmış falan gibi yani.sırf bu düşünce yüzünden bu tip almaya korkuyorum.acılaştırmıyor mu?
birde ben kaynayıp soğumaya başlayınca tekrar kaynatıp duran çaycıları sevmiyorum.soğutuyor diyorlar.ben sıcak seviyorum.şimdi yine çaycı alacağım ama araştırma safhasındayım.ilk iş foruma bakayım dedim.fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
aha da Homend'in üstü de çelik olan konuşan mama dereceli çaycısını gördüm :)

Homend 1709 Royal Tea Çelik Demlikli Çelik Gövdeli Çay Makinesi

Arçelikten vazgeçmeyin derim, 5-6 yılı geçti alalı ama ilk günkü gibi resmen.
Ne bozulma ne kullanım arttıkça ısınma sorunları yaşamadık.
Elimiz ayağımız oldu diyebilirim.

homend çaycı kullanıyorum, teyzem de kullanıyor.. çok memnunuz ikimizde.
ama çelik olan değil, demliği cam olandan. tavsiye ederim

homend çaycı kullanıyorum, teyzem de kullanıyor.. çok memnunuz ikimizde.
ama çelik olan değil, demliği cam olandan. tavsiye ederim
Eki Görüntüle 538458
kullanıyorsanız size şunu sorayım.kafama takılan bu iki soruyu da çözersem kesin karar vermiş olacağım.semaverler gibi kaynayıp soğuyunca tekrar mı kaynıyor?birde çayı 2 saat sıcak tutuyormuş ya hani,daha uzun sıcak durmasını isterseniz ne yapıyorsunuz?ben de şu an buna karar verir gibiyim.2 sene önce bi semaver almıştım.pişman oldum.çay soğuyunca tekrar kaynatıp ısıtıyordu ve her tarafından su taşıyordu.yine pişman olmak istemiyorum.homend markanın üstü cam olanına karar vermek üzereyim.sizin vereceğiniz cevaba göre olacak kararım :)

ben kullanmadım ama Esse'de şu an bi hayli indirimli görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…