çaycı ve kettle tavsiyee beklıyorummm

Çok şık görünüyor rengi çok tatlıııı güle güle kullan canım

çok teşekkür ederimm salonda yanıma alıyorum.büyük bardakla çay içmekten kurtuldum.tembelliğimden büyük bardakla içiyordum eski çaycımın kablosu çok kısaydı prize yetişmiyordu bunun kablosu epeyce uzun.emniyeti de mevcut.suyu bittiğinde ikinci termostat devreye girip kapatıyor.çaycı almak isteyenlere tavsiye edebilirim. alt kısmı 2.5 lt su alıyor.kaynayana kadar kırmızı bir ışık yanıyor.kaynamaya başladıktan sonra hafif kaynamaya geçiyor.hafif kaynamaya geçtiğinde mavi bir ışığı var.alt tarafın tutma yerinin içine yapmışlar.ışık kaynayan suyun içine yansıyor.siz çaycıyı kapatana kadar mavi ışığı sürekli yanıyor.bu da ayrı bir güzellik veriyor.cam diye kimseyi korkutmasın.gayet kalın bir cam.ufacık bir darbede çatlayacak kırılacak gibi değil.su kaynarken izlerken helede hava soğuksa insanın içine atlayası geliyor

bende bugün bahsettiğin çaycıdan aradım ama bulamadım başka markadan mı alsam diye düşünmüştüm ama vazgeçmiştim iyi ki de vazgeçmişim yalnız ben kırmızı ıstemıyorum ınternette baktım bej rengide vardı ama aynı model mi anlayamadım tam olarak :44:

aldığımız yerde de bej vardı.onu da sordum.sadece renk farkı var dedi.tüm özellikleri aynı.ben fakir teatime bakıyordum.fiyatı 110 liradan 95e düşmüştü.bunu vitrinde görünce resmen aşık oldum.yaa fiyatı çok dedim ama fakiri alıp eve gelseydim aklım bunda kalacaktı.bu yüzden paraya kıyıp aldım.eşim de saolsun çok beğendiğimi görünce destek çıktı.nakit alınca 20 lira indirip 190a düştüler.iyikide almışım.bayramda gelen misafirlerim görünce bayıldılar.biz de alalım diye aralarında konuşurlarken duydum bunu duyunca çaycımı daha çok sevdim.Ankaradaysanız Ankamall avmde arçelik bayisinde bir sürü var.internette de çokca var.ama kendi adıma söyleyeyim bu tarz şeyleri internetten almaya cesaret edemiyorum.elektrikli aletler çünkü.arızalı çıkabilir.sonra peşinden koşturmak var :)) gerçekten tavsiye ederim.ben aldığıma hiç pişman değilim

bu da harika görünüyor dimi :)

Son düzenleme:
Fiyatı biraz yüksek ama görsel olarak cidden çok güzel herkes çelik öneriyor ama ben beğenemedim bir türlü onları :44: Çaycıyı bulamadım ama philips ten çok beğenerek kettle aldım oda mavi renk veriyor

çelik çaycıları nedense ben de sevemedim bir türlü.ama kettle gerçekten çok şık duruyor.güle güle kullan inşallah güzel günlerde

Kesinlikle Bosch Çaycı Almalısın..
Biraz Pahalı Ama..
Harika..

Uzun Süre Kullanırsın..
Değer Verdiğin Paraya..

bende aynı fikirdeyim. Bosch çaycısı şuan çeyizimde bir an önce kullanılmayı bekliyor. ben kırmızı olanı indirimde 110 tl'ye aldım.tavsiye ederim

cevap vermek için biraz geç kaldım sanırım, ama siz zaten istediğiniz çaycıyı bulmuşsunuz, güle güle iyi günlerde kullanın inşallah
Başkalarına fikir olması açısından yine de cevapliyim; semaverler gibi kaynayıp soğuyunca tekrar kaynamaya başlamıyor, çaydanlık gibi sürekli aynı ısıda duruyor. 2 saat sıcak tutma olayını bilmiyorum, çünkü hiç o kadar uzun süre sıcak tutmasına ihtiyaç duymadım. çalıştığım için haftaiçi yarım saatte kahvaltı edip kalkıyorum masadan. haftasonları da maksimum 1 saat fln çalıştı.

çok teşekkür ederim

bende aynı fikirdeyim. Bosch çaycısı şuan çeyizimde bir an önce kullanılmayı bekliyor. ben kırmızı olanı indirimde 110 tl'ye aldım.tavsiye ederim

eğer Bosch TTA2010 olandansa aman dikkat :) bundan 2 sene önce almıştım.benim başıma geldi sizdeki de aynısıysa dikkat edin diye yazıyorum.cam demliğin tutma yeri elimde kaldı.neyseki reflexim kuvvetli olduğu için tutma yeri elimde kalınca cam kısmını havada yakaladım.ve şansım varmış ki içi boştu.tutma yerini şeffaf silikonla yapıştırdım eskisinden sağlam oldu.alt kısım bozuldu ama cam demlik hala dolabımda sapasağlam duruyor

arzum bizim bi tanıdık da var ama demlik kısmı akıtıyo

bende ani bi kararla bunu aldım :) çelikde korkmaz kalitesine güvendim bi anlık.. bide kapagını alt kısma kapayınca su ısıtıcı olarak kullanılması hoşuma gitti :) inşallah güzel kullanışlı çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…