homend alacaktım.essenin mağazasına da baktım.internette de baktım tükenmiş.indirimli yok yani.bende bundan aldım.şimdilik memnunuz bakalım.ilerleyen zamanlarda daha iyi anlaşılacak K-8025 Çay Makinesi - Arçelik - Semaver - Çay Makineleri
Çok şık görünüyor rengi çok tatlııııgüle güle kullan canım
çok teşekkür ederimmsalonda yanıma alıyorum.büyük bardakla çay içmekten kurtuldum.tembelliğimden büyük bardakla içiyordum eski çaycımın kablosu çok kısaydı prize yetişmiyordu bunun kablosu epeyce uzun.emniyeti de mevcut.suyu bittiğinde ikinci termostat devreye girip kapatıyor.çaycı almak isteyenlere tavsiye edebilirim. alt kısmı 2.5 lt su alıyor.kaynayana kadar kırmızı bir ışık yanıyor.kaynamaya başladıktan sonra hafif kaynamaya geçiyor.hafif kaynamaya geçtiğinde mavi bir ışığı var.alt tarafın tutma yerinin içine yapmışlar.ışık kaynayan suyun içine yansıyor.siz çaycıyı kapatana kadar mavi ışığı sürekli yanıyor.bu da ayrı bir güzellik veriyor.cam diye kimseyi korkutmasın.gayet kalın bir cam.ufacık bir darbede çatlayacak kırılacak gibi değil.su kaynarken izlerken helede hava soğuksa insanın içine atlayası geliyor
aldığımız yerde de bej vardı.onu da sordum.sadece renk farkı var dedi.tüm özellikleri aynı.ben fakir teatime bakıyordum.fiyatı 110 liradan 95e düşmüştü.bunu vitrinde görünce resmen aşık oldum.yaa fiyatı çok dedim ama fakiri alıp eve gelseydim aklım bunda kalacaktı.bu yüzden paraya kıyıp aldım.eşim de saolsun çok beğendiğimi görünce destek çıktı.nakit alınca 20 lira indirip 190a düştüler.iyikide almışım.bayramda gelen misafirlerim görünce bayıldılar.biz de alalım diye aralarında konuşurlarken duydumbende bugün bahsettiğin çaycıdan aradım ama bulamadım başka markadan mı alsam diye düşünmüştüm ama vazgeçmiştim iyi ki de vazgeçmişimyalnız ben kırmızı ıstemıyorum ınternette baktım bej rengide vardı ama aynı model mi anlayamadım tam olarak :44:
çelik çaycıları nedense ben de sevemedim bir türlü.ama kettle gerçekten çok şık duruyor.güle güle kullan inşallah güzel günlerdeFiyatı biraz yüksek ama görsel olarak cidden çok güzel herkes çelik öneriyor ama ben beğenemedim bir türlü onları :44: Çaycıyı bulamadım ama philips ten çok beğenerek kettle aldım oda mavi renk veriyor
Eki Görüntüle 541236
çelik çaycıları nedense ben de sevemedim bir türlü.ama kettle gerçekten çok şık duruyor.güle güle kullan inşallah güzel günlerde
Kesinlikle Bosch Çaycı Almalısın..
Biraz Pahalı Ama..
Harika..
Uzun Süre Kullanırsın..
Değer Verdiğin Paraya..
kullanıyorsanız size şunu sorayım.kafama takılan bu iki soruyu da çözersem kesin karar vermiş olacağım.semaverler gibi kaynayıp soğuyunca tekrar mı kaynıyor?birde çayı 2 saat sıcak tutuyormuş ya hani,daha uzun sıcak durmasını isterseniz ne yapıyorsunuz?ben de şu an buna karar verir gibiyim.2 sene önce bi semaver almıştım.pişman oldum.çay soğuyunca tekrar kaynatıp ısıtıyordu ve her tarafından su taşıyordu.yine pişman olmak istemiyorum.homend markanın üstü cam olanına karar vermek üzereyim.sizin vereceğiniz cevaba göre olacak kararım :)
cevap vermek için biraz geç kaldım sanırım, ama siz zaten istediğiniz çaycıyı bulmuşsunuz, güle güle iyi günlerde kullanın inşallahhomend alacaktım.essenin mağazasına da baktım.internette de baktım tükenmiş.indirimli yok yani.bende bundan aldım.şimdilik memnunuz bakalım.ilerleyen zamanlarda daha iyi anlaşılacak K-8025 Çay Makinesi - Arçelik - Semaver - Çay Makineleri
cevap vermek için biraz geç kaldım sanırım, ama siz zaten istediğiniz çaycıyı bulmuşsunuz, güle güle iyi günlerde kullanın inşallah
Başkalarına fikir olması açısından yine de cevapliyim; semaverler gibi kaynayıp soğuyunca tekrar kaynamaya başlamıyor, çaydanlık gibi sürekli aynı ısıda duruyor. 2 saat sıcak tutma olayını bilmiyorum, çünkü hiç o kadar uzun süre sıcak tutmasına ihtiyaç duymadım. çalıştığım için haftaiçi yarım saatte kahvaltı edip kalkıyorum masadan. haftasonları da maksimum 1 saat fln çalıştı.
bende aynı fikirdeyim. Bosch çaycısı şuan çeyizimde bir an önce kullanılmayı bekliyor. ben kırmızı olanı indirimde 110 tl'ye aldım.tavsiye ederim
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım.forumu çok begendim.evlilik hazırlıgı için güzel bir forum
bu konuda bugunlerde benim alanımm :)))çeyizime çaycı almayı düşünüyorum ve 1 haftadır araştırma yapıyorum en iyi dışı ve üstü çelik olanları tavsiye edildigini duydum ve ARZUM AR-346 Çay Sefası Çay Robotunu şeklini begendim.güzel kibar duruyor bence sizce????
birde kullanlar varsa aranızda memnunmusunuz ?? yazarsınız sevinirimm.resmini ekledim
Eki Görüntüle 237897
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?