Elektrikli Mutfak Aletleri Çaycı

Kedilimadam

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
43
34
8
28
Herkese merhabalar, erkek arkadaşım ve ben aynı üniversitede okuyoruz. Kendisi eve çıktı bu sene ben de annemle konuştum ve onun için bir cayci almak istiyorum. Sizin kullanıp tavsiye ettiğiniz ve öğrenci için uygun bir cayci var mı?

homend konusan caycıyı kullanıyorum cok memnunum.hıc gurultulu değil..kendı sıtesınden sıparıs edersenız daha uyguna gelıyor ozellıkle carsamba gunlerı ındırım var

Hemen bakayım ona da. Benim arastirmam sonucu bulduklarim Arçelik tiryaki, korkmaz demtezdi galiba. Bunlar hakkında bilginiz var mı
Ben Arçelik k3290 tiryaki aldım canım. Son bikaç aydır kullanıyorum.Çok memnunum. Öneririm. Inox. Çelik kapaklı. Çelik süzgeçli, kaynatma ve sıcak tutma özellikleri var. Üst kısmı çıkarılıp kettle gibi de kullanılabiliyor.
Korkmaz Demtez de seçeneklerim arasındaydı ama Arçelik tiryaki daha dayanıklı gibi geldi bana. Ama tabi sen bilirsin. Öğrenci evi ise ekonomik olan tercih edilebilir. Sonuçta Korkmaz en iyi markalardan biri.

Ben de Homend konuşan çaycı kullanıyorum, memnunum.
Bitki çayı için ayrı derecede su ısıtıyor.

merhaba homend yeni aldim da kafamda biraz sorular var daha once aldigim caycilarda taban kismi tam oturuyor milim bosluk olmuyodu bu boyle sanki tabani tam oturmuyo yrm milim oynuyo gibi bide cay suyu kaynamaya baslayinca hemen atmiyo biraz kaynatito 15~20sn falan sizinkide oyle mi ?

Back
X