- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi forestgump
Yani verdiğim örneği yapma diyorum, yoksa niyetin yoksa yanlış anlaşılırsın anlamındagüzel örnekti :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani verdiğim örneği yapma diyorum, yoksa niyetin yoksa yanlış anlaşılırsın anlamındagüzel örnekti :))
gerçekten çok teşekkür ediyorum , kendimi anlatma derdine düşüp cevap beklemiyordum artık sağoluncanim ben seni anladim daha yuzeysel ve cozum odakli cevaplar bekliyorsun ben diger arkadaslarin dedigi cazibe içten geliri tekrar etmiycem bu bir gerçek zaten.bakimsizim diyorsun.kendini guzel hissetmiyormuşsun.daha havali ve çekici gozukmen icin benim onerilerim:
oncelikle el ve ayak tirnaklarin her zaman bakimli ve ojeli olsun
vucudun her zaman temiz olsun kollar dahil.
paraya kiyip guzel kokulu kremler al kendini şimart
cantanda hep bir krem taşi
guzel bir parfumun olsun
fit bir vucudun olmali kimse yanliş anlamasin ben kendimden yola cikarak tavsiye veriyorum benim gozume zayif hanimlar hep daha çekici kadinsi gelmiştir.
kiyafetlerin ozenli ve zevkli olmali
her yerden çanta alma bir kac tane cantan olsun ama guzel ve kaliteli ayakkabilarin da ayni sekilde
saclarin tipine en uygun renkte olmali buna kendin karar ver
makyajin her zaman ayarinda olmali kendine yakişani yapmalisin.mesela eyeliner bazi insanlara yakismiyor olmuyorsa yapma ya da koyu renk rujlar yerine koyu goz ve toz pembe dudak renklendirici guzel olur.
kaşlarin şekilli olsun
beyaz taşli gumus kupeler tak beyaz parlak taşli kolyeler bilmiyorum benim gozume hep derli toplu ve guzel gelmistir bunlar.
sonucta bunlari ve dahasini yaptiginda kendini bakimli ve daha guzel hissedecegine eminim
Yani verdiğim örneği yapma diyorum, yoksa niyetin yoksa yanlış anlaşılırsın anlamında![]()
sen kime cazibeli gorunme derdindesin onu bir desen ?
Eşime ,sanırım bunu da açıklamalıydım ben yeni evli sayılırım belki bu Yüzden bu Konuya takıldım ,evli değilken gayet tatlı sevimli kız olmaktan memnundum şimdi biraz bu Yüzden ayrı bir havam olsun istedim galiba
Aslında hiç bir sıkıntı yok ,eşim beni çok beğendiğini herzaman ifade eder , Ben de bilemedim yani .hala öğrenci gibi hissediyorum kendimiYa ozel hayatinizda sikintimi var niye birden bire bu degisme askiniz ? Hem yeni evlisiniz bence ekstra birseyey ihtiyaciniz oldugunu sanmam, ve bu cazibe olaylarinin kisisel oldugunu dusunurum ben. Sunu yap bunu yap demekle olundugunu sanmam yani.
Takmayin boyle seyleri kafaniza keyfinize bakin
ikisi de gayet cirkin bence..onlari da kim guzel buluyor diyordum tam da.yaslandilar vs degil gencken de cirkinler.I ıh cazibeli olunmaz cazibeli doğulur.
Kendisini beğenmem ama mesela Sibel Can çok cazibeli bir kadındır. Kadın gibidir yani. Ama Hülya Avşar cazibeli değil sadce güzeldir.
Efkarlandım![]()