Cazibeli olmak !

canim ben seni anladim daha yuzeysel ve cozum odakli cevaplar bekliyorsun ben diger arkadaslarin dedigi cazibe içten geliri tekrar etmiycem bu bir gerçek zaten.bakimsizim diyorsun.kendini guzel hissetmiyormuşsun.daha havali ve çekici gozukmen icin benim onerilerim:
oncelikle el ve ayak tirnaklarin her zaman bakimli ve ojeli olsun
vucudun her zaman temiz olsun kollar dahil.
paraya kiyip guzel kokulu kremler al kendini şimart
cantanda hep bir krem taşi
guzel bir parfumun olsun
fit bir vucudun olmali kimse yanliş anlamasin ben kendimden yola cikarak tavsiye veriyorum benim gozume zayif hanimlar hep daha çekici kadinsi gelmiştir.
kiyafetlerin ozenli ve zevkli olmali
her yerden çanta alma bir kac tane cantan olsun ama guzel ve kaliteli ayakkabilarin da ayni sekilde
saclarin tipine en uygun renkte olmali buna kendin karar ver
makyajin her zaman ayarinda olmali kendine yakişani yapmalisin.mesela eyeliner bazi insanlara yakismiyor olmuyorsa yapma ya da koyu renk rujlar yerine koyu goz ve toz pembe dudak renklendirici guzel olur.
kaşlarin şekilli olsun
beyaz taşli gumus kupeler tak beyaz parlak taşli kolyeler bilmiyorum benim gozume hep derli toplu ve guzel gelmistir bunlar.
sonucta bunlari ve dahasini yaptiginda kendini bakimli ve daha guzel hissedecegine eminim
gerçekten çok teşekkür ediyorum , kendimi anlatma derdine düşüp cevap beklemiyordum artık sağolun

Cekicilik makyajla oluyor diyenler olmus..ben hic makyaj yapmam sevmem bi dugun eglence oldu mu bi rimel ruj kullanirim ama cevremde beni çekici bulurlar ..guzelsin diyen cok az oldu ama cekicisin diyen cok oldu..bende neden cekici oldugumu bilmiyorum makyaj da kullanmıyorum parfum de ..alerji oluyorum hemen hergun yikaniyorum kokmamak icin arada deodorant kullaniyorum o kadar.sanirim konusma seklim dikkat cekiyor ,güleryüzlu olmamda olabilir saclarim da olabilir kıvırcık gür bonus kafa die sever beni arkadaslarim yada boyum uzun ondan da olabilir kimse sebebini soylemiyor sormadm da zaten kendimi begenmedigim zamanlarda oluyor mesea makyaj hic yakismaz bana yapmayida bilmiyorm zaten :KK68:sanirim kisiye karsi tarafa gore degisen bisey bu bilmiyorum..

Son düzenleme:
Güzellik, çekicilik ve seksapel ayrı şeyler. Dünya çirkini karga gibi bir kadın seksi olabilir, dünya güzeli bir kadında ise seksapel olmayabilir. Eğer sana çekici olduğunu söylüyorlarsa öylesindir ama ben baş döndürecek bir cazibe istiyorum diyorsan o halde kişisel gelişime ek olarak (Bastığı yeri titreten bir kadın olmak için önce ruhundan başlamalısın değişmeye...)görsel bir kaç ufak ayarlama yapılabilir. Yalnız masum çekicilikten çıkıp baş döndüren kadın haline gelirsen erkeklerin gözünde bir arzu nesnesi haline geleceksin, bakışları ile yiyecekler seni, bunu kaldırabilecek misin?

Zaten öz güvenin var bence :)
Öyle kışkırtıcı, cazibeli, seksi gözükcem dersen baştan aşağı bakımlı gezmen gerek.
Kıyafetin, saçın , makyajın hep full versiyon olması gerek.
Kendin de dedin herkes masum güzelliğin var diyormuş ne güzel işte doğal doğal.
Yani 20 yaşında olup ateşli Olga gibi olayım diye 35 yaşında gibi mi durmak istersin yoksa olduğun gibi hanım hanımcık mı?
Ama kendinde ufak tefek değişiklikler yapabilirsin.
Mesela saçını kestir uçlarına renk attırabilirsin.
Makyaj malzemeleri,bakım ürünleri alıp yapabilirsin.
Yaz geliyor elbise dolabına değişik kıyafetler alabilirsin.

Hissettiğinle ve hissettirdiğinle ilgili oldugunu dusunuyorum.Yani dolaylı yoldan özgüvene bağlanıyor.

Bakımlı olmak, güzel olmak ta içi boş figürler.. İçini dolduran kültürlü ve donanımlı kişiliğiniz olmadıktan sonra bana göre çekici değildir.

Kadın gözlerini kısıp, saclarını savursun sallasın kafasının içi boşsa sadece aptal aptal bakar.. Asıl cazibe zekada bence..

İnsanın cazibesi konuşmasıyla , zekasıyla ve kültürüyle alakalı sanırım. Bunun yanında bakımlı, temiz ve şık olmak da önemli. Bir de güler yüzlü ve özgüvenli olmalı.
Ama bu özelliklere her sahip olan insanlar da çekici olmaz. Tiple alakalı da olabilir. Mesela bazı insanlar çok bakımlıdır güzeldir ama itici gelebilir. Bazıları da doğal halinde çekici olabilir.

Cazibe ve güzellik farklı şeyler .Cazibe insanın bakışıyla,konuşmasıyla ,kendinden emin olmasıyla ortaya çıkar bence.
Bir de masum bir ifadeniz varsa değiştiremezsiniz ,ben masum yüzleri daha çok beğenirim,bence daha çekici :)
Ben makyaj yapmadığımda yüzüm masum oluyor,böyle siyah göz makyajı ,kırmızı tonlarında hafif rujlar sürdüğümde daha bir çekici oluyor ,değişir yani o anki havanıza,makyajınıza göre de :)

cekici olmak ayrı guzel olmak cok ayrı..guzellesmek mumkun ama cekici olabilmek degil hani o insanda varsa vardır sonrada olusturulabilcek birsey degil..bazen bir kıza bakıyorsun cok guzel ama birseyler eksik diyorsun guzelligi birsey ifade etmiyor iste buyuzden cekici olmak herzaman daha iyi

Ya bu yapınızda vardır ya da yoktur yani cazibe olsun güzellik olsun sevimlilik olsun sonradan kazanılmaz

Neye göre kime göre cazibe?o kadar ucu açık bir konu ki..kimi uzun hatun beğenir kimi kısa çıtı pıtı kimi sarışın bayanları kimi esmerleri çekici bulur .sen bakımına dikkat et giyimin hoş uyumlu olsun biraz da formuna dikkat edersen tamamdır :)

sen kime cazibeli gorunme derdindesin onu bir desen ?
:-)Eşime ,sanırım bunu da açıklamalıydım ben yeni evli sayılırım belki bu Yüzden bu Konuya takıldım ,evli değilken gayet tatlı sevimli kız olmaktan memnundum şimdi biraz bu Yüzden ayrı bir havam olsun istedim galiba

:-)Eşime ,sanırım bunu da açıklamalıydım ben yeni evli sayılırım belki bu Yüzden bu Konuya takıldım ,evli değilken gayet tatlı sevimli kız olmaktan memnundum şimdi biraz bu Yüzden ayrı bir havam olsun istedim galiba

Ya ozel hayatinizda sikintimi var niye birden bire bu degisme askiniz ? Hem yeni evlisiniz bence ekstra birseyey ihtiyaciniz oldugunu sanmam, ve bu cazibe olaylarinin kisisel oldugunu dusunurum ben. Sunu yap bunu yap demekle olundugunu sanmam yani.
Takmayin boyle seyleri kafaniza keyfinize bakin

I ıh cazibeli olunmaz cazibeli doğulur.

Kendisini beğenmem ama mesela Sibel Can çok cazibeli bir kadındır. Kadın gibidir yani. Ama Hülya Avşar cazibeli değil sadce güzeldir.

Efkarlandım :kahve:

Tamamen yapı meselesi bence. Kimi masum durur, kimi ateşli. Ama eşine özel birşeyler istersen, bazı özel geceler yaratabilirsin, onu şaşırtabilirsin. Klasik yöntemlerle (gecelik vs.) :halay:

benim cazibe tanimim siyah ya da sari sac kirmizi ruj dolgun gogusler ince bel dolgun popo.bunlari ortaya cikaran giysiler.tabi ki topuklu ayakkabi.kendinden emin bir durus ve yuruyus

Ya ozel hayatinizda sikintimi var niye birden bire bu degisme askiniz ? Hem yeni evlisiniz bence ekstra birseyey ihtiyaciniz oldugunu sanmam, ve bu cazibe olaylarinin kisisel oldugunu dusunurum ben. Sunu yap bunu yap demekle olundugunu sanmam yani.
Takmayin boyle seyleri kafaniza keyfinize bakin
Aslında hiç bir sıkıntı yok ,eşim beni çok beğendiğini herzaman ifade eder , Ben de bilemedim yani .hala öğrenci gibi hissediyorum kendimi :KK70: son zamanlarda taktım işte belki evlenince daha kadınsı olmam gerektiğini düşündüm bilemiyorum

I ıh cazibeli olunmaz cazibeli doğulur.

Kendisini beğenmem ama mesela Sibel Can çok cazibeli bir kadındır. Kadın gibidir yani. Ama Hülya Avşar cazibeli değil sadce güzeldir.

Efkarlandım :kahve:
ikisi de gayet cirkin bence..onlari da kim guzel buluyor diyordum tam da.yaslandilar vs degil gencken de cirkinler.

Back
X