• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cd56 testinde rahimden parça alınıp değeri yüksek çıkanlar. Yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar merhaba 4. Tüp bebek denememe başlayacağım yakın zamanda

bu süreçte cd56 testimin yüksek çıktığı için gebe kalamadığımı öğrendim. Rahimden parça alındı 5 üstü olmaması lazım benim değerim 15 çıktı başka bir sorun görünmüyor.

Ben cd56 sonucu yüksek çıkan ve hamile kalan arkadaşlar varsa bizlere umut olması için yardımcı olmanızı rica ediyorum. Serum tedavisi kimine fayda sağlarken kimine faydası olmamış malesef

Hamile kalan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim
tostosi tostosi bakın tesadüfen gördüm konu açılmış iki yıl önce işte benimde CD değerlerim normal değildi ama çok değil üçüncü tedavimde gebe kaldım sadece transfer günü bir serum verdiler onu da biz hatırlattık. Sperm seçimi düzgün olunca sorun çözüldü bizde .

tostosi tostosi bakın tesadüfen gördüm konu açılmış iki yıl önce işte benimde CD değerlerim normal değildi ama çok değil üçüncü tedavimde gebe kaldım sadece transfer günü bir serum verdiler onu da biz hatırlattık. Sperm seçimi düzgün olunca sorun çözüldü bizde .
tostosi tostosi yüzde 3 yüksekti 1800 olması gereken değer 1860 ti bu cdlerde normal değildi. Çok şükür İkizlerim var 1 yaşına girecekler önümüzdeki ay.

tostosi tostosi yüzde 3 yüksekti 1800 olması gereken değer 1860 ti bu cdlerde normal değildi. Çok şükür İkizlerim var 1 yaşına girecekler önümüzdeki ay.
Maşallah çok sevindim, darısı başımıza. Bu arada özellikle teşekkür ederim ilginiz için🧡 hemen bu konuda araştırmaya giriyorum. Çok alerjik bir bünyem var bununla da alakalı mıdır bilmiyorum ama bu ihtimal için gereken testi yaptıracağım😞 inşallah bu sebepledir de açıklanamayan infertilite olmaktan çıkar artık.

Maşallah çok sevindim, darısı başımıza. Bu arada özellikle teşekkür ederim ilginiz için🧡 hemen bu konuda araştırmaya giriyorum. Çok alerjik bir bünyem var bununla da alakalı mıdır bilmiyorum ama bu ihtimal için gereken testi yaptıracağım😞 inşallah bu sebepledir de açıklanamayan infertilite olmaktan çıkar artık.
İnşallah sorun budur ben o dönem bir arkadaş ile konuşmuştum 3 katlardan 6 ay içinde normal bir değere düşürmüştü . En azından bir tedavisi var. En kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle 🤲🤲🤗

Merhaba benim sorum farkli olacak 2 gun once cd56 testi icin parca alindi, 12 mayis son adet gunumdu. Normalde bu ay transfere hazirlanacagim adetim 1. gunu ara demislerdi ama biraz kanamam var bu adet mi anlayamadim sizin de parca alindiktan sonra kanamaniz oldu mu?

Merhaba benim sorum farkli olacak 2 gun once cd56 testi icin parca alindi, 12 mayis son adet gunumdu. Normalde bu ay transfere hazirlanacagim adetim 1. gunu ara demislerdi ama biraz kanamam var bu adet mi anlayamadim sizin de parca alindiktan sonra kanamaniz oldu mu?
Canım benim parça alınarak bakilmadi kandan bakıldı. Kan verdim üç tüp öyle bakıldı.

Merhabalar sizede geçmiş olsun umarım şifa olur yapılan bütün işlemler cd56 da bahçeci anestezi işe yapıyor çok kısa bir işlem 10-15 dk en fazla sonrasında da ağrı yaşamadım günlük hayatına devam edebilirsiniz korkulacak bişey Yok içiniz rahat olsun
Merhaba, ben de bahcecide test yaptirdim cd56 cuma gunu test yapildi ancak bu adetle beraber transfere hazirlanalim dedi hoca. Bugun kanamam adet kanamasi gibi geliyor. Bunu adet baslangici saysam mi bilemedim. Sizin de benzer bir durumunuz oldu mu.

Bir de size verilen serum intralipid miydi acaba?

Merhaba benim 3-4 gün süren ara kanamam oldu regl değildi. Afetinizin kaçıncı günü alındı parca

Merhaba benim 3-4 gün süren ara kanamam oldu regl değildi. Afetinizin kaçıncı günü alındı parca
24. gunu alindi, normalde de 26-28 gunde bir adet olurum. O nedenle anlayamadim. Regl oluyormus gibi yogun ve agrili oldu bugun. En iyisi sanirim yarin doktoruma gitmek.

bu cd56 testi adetin 21. ve 24. gün olması şart mı başka günlerde de yapılabilir mi

Back
X