- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Çok doğru.. fiziksel şiddet veya alkol kumar olmasa da aynı benim babam.. içim öyle acıyor ki.. ben işe başlamadan annemi kaybettim ,anneme maddi bi faydam da olmadı maalesefve babam tekrar evlendi, anneme yapmadığı milyonca şeyi o kadınla yapıyorCalisiyorken.elimden.geldigince yemeklere gezmelere götürdüm elbise ayakkabi ne eksikse aldim ama olnuyor.. esi tarafindan.deger gormek onemsenmek istiyor
Hediyeler, sürprizler, sevgi, öpücük, sarılma, anlayış, sohbet.. Elinden ne geliyorsa :) ah ah benim annem de çok çekti ailesinden, babamdan.. Ona bisürü güzellik yapmak istiyorum ama 1700 km uzağımda..
Canım benim inan okurken gözlerim doldu.. rabbim annenin cektiklerini cennetle mükafatlandırsın inşallah.. boşuna dememiş efendimiz, Cennet annelerin ayakları altında diye.. Allah senin gibi hayırlı evlat vermiş kendine,ne mutlu..
Çok doğru.. fiziksel şiddet veya alkol kumar olmasa da aynı benim babam.. içim öyle acıyor ki.. ben işe başlamadan annemi kaybettim ,anneme maddi bi faydam da olmadı maalesefve babam tekrar evlendi, anneme yapmadığı milyonca şeyi o kadınla yapıyoröyle içim acıyor ki
Okurken çok duygulandım. Keşke elinizden daha fazla şey gelse anneniz için. Umarım babanızın veremediği hayatı siz verebilirsiniz annenize. Sizin gibi bir evladı olduğu için çok şanslı.
Ablanızın eşiyle tatile gittiğini söylediniz, peki annenizi de yanında götürme imkanı var mı acaba? Elinizden geldiğince siz de destek çıkarsınız. Tabiki ablanızın maddi durumunu bilmeden yapıyorum bu yorumu.
Amin.. teşekkür ederimPislik adamayni dedem gibi ananem.oldukten sonra evlendi butun guzellikleri simdi onla yasiyo Rabbim annenizi obur.dunyada mukafatlandirir insaAllah: (
Ahh gurbetlik.. bende kilometrelerce uzaktayim annemdenHediyeler, sürprizler, sevgi, öpücük, sarılma, anlayış, sohbet.. Elinden ne geliyorsa :) ah ah benim annem de çok çekti ailesinden, babamdan.. Ona bisürü güzellik yapmak istiyorum ama 1700 km uzağımda..
kumar hariç aynı benim babam hafta sonu da bu sebepten büyük kavga ettik
millet ailesiyle tatile gider babam bizi eve kapatır, kendisi arkadaşlarıyla gider
baba lütfen denize gidelim dedim gitmedi, arkadaşlarıyla gitti
annem de yeter artık dedi çocuklarına da mı önem vermiyorsun kavga çıktı
ben de boşan artık bu adamdan dedim
bu hafta için de mahkemeye gidicez
boşansalar da rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?