İyi de büyük haksızlık değil mi ilk eşe bu. Gözün açılması için illa ayrılmak mı lazım?Kendin cevabi verdin iste bi daha ayrilik olmasin diye.Ben de eski esimden cok cektim ayrilmaya kalktigimda gercek anlamda basini duvarlara vurdu adim kadar eminim ki ikinci esine cok farkli davranacak.Bende mesela ikinci esime farkli davranacagim.Tecrubeliyiz artik.
Haksızlıklar karşılıklı oluyor ama.İyi de büyük haksızlık değil mi ilk eşe bu
Haksızlıklar karşılıklı oluyor ama.
Size yapıldığı kadar ona yapılmış oluyor.
Eşitliği de karşılıklı sevgi varsa o çözebilir.Belki karşılıklıdır ama eşit değildir. Kadınlar kolay boşanır mı. Erkeğin canına tak ettirmesi lazım.
Iste bazi bencil ve cahil insanlari anca boyle ayriliklar kendine getiriyor.Tabi ki haksizlik ben hakkimi helal etmiyorum ceksin de isterim ama takip etmem mutlu mu napiyor diye o zaman kendimi mutsuz ederim.Kim mesela sosyal medyada kendini kotu bir durumda gosteriyor.Simdi baksam eski esimin hesabina sevgilisiyle,ailesiyle cok mutlu gozukuyordur bende bunu gorunce kendimi cok kotu hissedecegim benim ne sucum vardi diye.Belki de cok borcu var,hayatindaki kisiyle kavgali vs bunlari bilemeyiz.Sende takip etme yoksa kendini uzersin sadece.Merak etme eden bulur.Akillandiysa da bu ikinci esinin sansi diyelim artik.Emin ol hayatina duzgun biri girdiginde aklina bile gelmeyecek eski esin.İyi de büyük haksızlık değil mi ilk eşe bu. Gözün açılması için illa ayrılmak mı lazım?
Siz de eski eştiniz. Napmış olabilirsiniz eski eşinize yenilip yutulmayacak?benim de eşimin de ikinci evliliği.. Ne çektiğimizi bir Allah bir de biz biliriz.. Bende çok sorun yaşadım, eşimde çok sorun yaşamış.. bu yüzden biz birbirimizin kıymetini biliyoruz.. ikimizde birbirimizin üzerine titriyoruz.. Çok şükür Rabbime..
eski eşlerin yaptıkları da yenilir yutulur gibi olmayabiliyor..
Bence çok yanlış bakıyosunuz olaya.. Ben evliliğimde mutlu değilsem beni mutsuz eden adamı hayatımdan çıkarma kararını, benden sonra başkasını daha çok sever mi ya da ona da bana yaptığı hataları yapar mı-yapmaz mı diye düşünerek almam ya da eğer boşandıysam da banane ki kime nasıl davrandığından? ister yeni sevgilisini karısını baştacı yapsın ister yerin dibine soksun banane bundan.. Ben bana ne vermediğine,ne katmadığına,nasıl mutlu edemediğine bakarım.. Ne öncesi ne sonrasıyla ilgilenmem.. Biraz böyle düşünürseniz daha iyi hissedersiniz bence..Merhaba hanımlar. İkinci evliliğini yapmış hangi erkeği görsem ikinci hanımını el üstünde tutuyor. Bir dediğini ikiletmiyor. Fark ne şimdi iki evlilik arasında? Daha mı çok sevmiş oluyor nedir yani. Eşim zor bir insan egolu dediğim dedik biri pek anlaşamıyoruz nitekim. Şimdi boşansak ikinciye evlense eminimki daha sakin ılımlı ve kıymet bilen bi adam olur bidaha ayrılık olmasın diye. Aynı tahammülü bizde gösterse herşey çok başka olur ama neden yapmıyolar ?
Annem derdi ki bir iki bir iki nereye kadar masraf edecek yeniden nafaka Ödeyecek çocuklar varsa o Yüzden bunlara katlanmıyor anlaşmaya Çalışıyor dediİyi de büyük haksızlık değil mi ilk eşe bu. Gözün açılması için illa ayrılmak mı lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?