Cefayı biz çekiyoruz sefasını ikinci eşler mi sürecek

boşandım ve çok ama çok mutluyum. mutluluktan ziyade huzurluyum. boşandığım şahıs bir kere daha evlense umrumda olur mu? aslaaa. mutlu olur mu? hiç sanmıyorum. can çıkar huy çıkmaz. çocuk hastalandı diye şiddet uygulamayı kendine hak gören birinden bahsediyorum. 5 kere de evlense 5 kere boşanır. potansiyeli bu maalesef. ama kişiden kişiye değişir. yaptığı hatalardan ders alıp, 2. evliliğinde aynı hataları tekrarlamayıp mutlu olanlarda var. ama şunu bilir, şunu söylerim bir kadın kolay kolay boşanmaz, canına tak dememişse. o yüzden konu sahibi senin de canına tak dediyse, boşandığında, adam evlenmiş mi, çocuğu mu olmuş, mutlu muymuş vs. vs. bunların hiçbirini düşünmeyeceksin zaten.

Yeniden başlıyor çünkü. Ayrıca ben biraz da şöyle düşünüyorum, diyelim ki siz gezip eğlenmeyi çok seviyorsunuz ama eşiniz hiç sevmiyor. Tam bir ev kedisi eşiniz. Siz müzik dinlemeyi seviyorsunuz, o sizinle oturup kitap okumak istiyor. Siz mini etek seviyorsunuz, o da aşırı kıskanç diyelim.. İkinci evliliğinde kime evlenme teklif edeceğini iyi biliyordur. Siz ister yanlış olun, ister doğru olun. O ne istemediğini bildiği için ikinci eşiyle daha uyumlu bir insana dönüşür. Ama huyu değişmez. Ben zannetmiyorum.. Zaten yanlış olduğunu düşündüğü bir hareketi varsa, size karşı da yapmazdı. Bunun aşkla sevgiyle de ilgisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…