- 23 Ağustos 2012
- 51.887
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.714
- 898
Eeee o zaman siz de gidin boşanmış bir adama 2. eş olun? Siz de sefayı süren tarafa geçin o zaman cefakaer tarafta kalmayın
Malesef oyle gibi.
Ikinci esler daha kiymetli oluyor gibi.
Gozlemlerim benim de o yonde
.
Alakası yok siz öküze denk gelmemişsiniz.yoksa ağzınızla kuş tutsanız yine yaranamazdınız2. Es olarak konunuzu çok itici buldum.
Belki de ilk eşin veremediği sevgiyi saygıyı hurmeti 2. Eşler veriyodur , bir de bu yönden bakınız.
Genel yorumum, kıça gelen bir tekme her zaman ileri atılmış bir adımdır. Tekmeyi yiyen akıllanıyor. Akıllanmayan da tekrar boşanıp 3.ye yol alıyor.
Müthiş tespit.Ben katılıyorum
Özellikle ex-metresler ayrıca kıymetli oluyor
Kavga dövüş boşandıran evlenen çaçaron tipler çok daha kıymetli
Ayrıntı şurada gizli.Eeee o zaman siz de gidin boşanmış bir adama 2. eş olun? Siz de sefayı süren tarafa geçin o zaman cefakaer tarafta kalmayın
Siz olayı çok yanlış algılamışsınız herhalde ikinci eş olmanın verdiği hassasiyet.konu sahibinin demek istediği bazı öküzlerin neden vakti zamanında karısına kıymet vermeyip boşandıktan sonra birinciye vermediği kıymeti ikinciye vermesi. Yoksa ikinci kadınlara kötü davranılsın taşlansın demiyor2. Evliliğimi yapmış bir bayanım bu nasıl bir başlıktır nasıl bir konudur böyle ? Genelleme yapmanızın Sebebi nedir ?
Bende ilk eşimden çektim belki nereden biliyorsunuz da insanların hayatlarını böyle bir genelleme yapabiliyorsunuz.
Madem bu kadar net düşünceleriniz var boşanın ikinci eş olun o zaman Sefa sürün öyle oluyormuş ya sizin dediğinize göre..
Şükürler olsun bu arada , çok mutlu bir evliliğim var ve şükürler olsun etrafım da sizin gibi düşünen insanlar Yok
Benim herhangi bir hassasiyetim Yok , Rabbim mutluluk yaşamayanlara versin benim mutluluğum da evliliğim de yerinde hatta iyi ki ikinci evliliğim olmuş bu bir hassaslık değildir umarım anlatabilmişimdir ya da anlayabilmişsinizdir , o zaman tam tersini düşünelim belki kadın fena ilk eşine de kötü davrandı ikincisi de öyle davranıyor ya da şöyle düşünün ilk eşim evlendi o da yine kötü davranıyor eee o kadın ikinciydi halbuki iyi olup Sefa sürmeliydi !Siz olayı çok yanlış algılamışsınız herhalde ikinci eş olmanın verdiği hassasiyet.konu sahibinin demek istediği bazı öküzlerin neden vakti zamanında karısına kıymet vermeyip boşandıktan sonra birinciye vermediği kıymeti ikinciye vermesi. Yoksa ikinci kadınlara kötü davranılsın taşlansın demiyor
İşte sorun bu zaten.genelleme filan yok.birinci eşine kötü davranıp ikinci karısına iyi davranan adamlardan bahsediyoruz.siz niye farklı algılıyorsunuz.zaten burda bahsedilen adamların davranışı kadınların hakedip haketmemesi değilBenim herhangi bir hassasiyetim Yok , Rabbim mutluluk yaşamayanlara versin benim mutluluğum da evliliğim de yerinde hatta iyi ki ikinci evliliğim olmuş bu bir hassaslık değildir umarım anlatabilmişimdir ya da anlayabilmişsinizdir , o zaman tam tersini düşünelim belki kadın fena ilk eşine de kötü davrandı ikincisi de öyle davranıyor ya da şöyle düşünün ilk eşim evlendi o da yine kötü davranıyor eee o kadın ikinciydi halbuki iyi olup Sefa sürmeliydi !
Bu genelleme neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?