Cefayı biz çekiyoruz sefasını ikinci eşler mi sürecek

Valla aynı hakslızlığı ben de yaşadım..Benden sonra kendisinden 17 yaş ufak bir kız aldı..Bana herşeyi yasaklayan,denizde eteğimi bile sıvatmayan adam yeni aldıı ufaklığı denizlerde bikini ile gezdiriyor..Ben 4 çeşit yemeği 3 e düşürünce laf eden serseri herif şimdi kız yatakta cep tel ile oynarken kendisi mutfakta yemek yapıyormuş..Bana canım lafını etmeyen nankör ağzından AŞKIM CANIM lafı düşmüyormuş..Şaka gibi..Ne denir böylesine..Uğradığım haksızlıkla oturdum işte..

Sefayı başkası sürecek diye düşünüp kimse boşanmasın mı ben anlamadım yalnız konuyu.
Hep derlermiş zaten erkeğin ikinci eşi şanslıdır diye. Bazıları da ikinci eş olmak istemez. Çok da düşünmemek, sefa cefa muhabbetine girmemek lazım. İnceldiği yerden kopsun derim, ben olsam uğraşmam sefayı başkası sürecek filan diye de düşünüp kendimi doldurmazdım boş yere.

Kisiye göre degisirde ,yas ilerledikce insanlar birbirlerinin kıymetini biliyor .Cok sorun yoksa biraz sabredin ılımlı olun .

Ben de eşimin ikinci eşiyim ama ne kıymet bilir ne de değer veriyor doğru düzgün... İlk evliliği çok kısa sürmüş evlilik bile denmez ondan mı acaba?... Ama ben biliyorum ki benden sonra bir başkası olsa bana yaptıklarını yapamaz. Son şansı olduğunu düşünür bir de biraz katkım olmuştur mutlu evlilik nasıl olur diye herhalde. En azından bu yüzden çabalar diye düşünüyorum. Hem herkes ben gibi çekmez yaptıklarını o da ona göre davranır. Biraz karşı tarafla da ilgili bence. Ben baştan rest çekseydim bu hale düşmezdim diyorum düşününce...

Eski esim adina konusmam gerekirse, bana yaptiginin fazlasini evlenirse o eşine yapacak, eminim.. Huylu huyundan vazgecmez..
Tabi bu yorumum karisini bezdirip bosanmaktan baska secenek birakmayan erkekler icin gecerli.. Karsilikli anlasmazlik ile bosananlari/kadinin hatali oldugu durumlari bilemem..

Tecrübem yok ama demek ki o yüzden boşanıp ikinciye tekrar aynı kişiyle evlenen çiftler daha sakin ve huzurlu oluyor.
Bu şekilde tekrar evlenen 2 çift tanıyorum uzun yıllardır evliler. Ve yeni çocuklar eklendi..

Bilemeyiz ki,herkesin evliligi bir degil. Ama genel olarak insanlar hatalarindan ders aliyor o yuzdendir.

şu da bir gerçek, kimsenin huyu suyu değişmez..

ben değil eski eşim yaptı..

bu arada biz boşandıktan sonra eski eşim 1-2 yıl içinde tekrar evlendi.. şuan ki evliliği de yuvar teker gidiyor.. çoğu zaman annesinde kalıyormuş.. bir insan huysuz olunca isterse 10 tane eş değiştirsin.. Can çıkar huy çıkmaz..

yüzde yüz ikincilerle geçinecek diye bir kural yok. kısa bir hikaye anlatayım.
adamla kadın evleniyor.
bir kızları oluyor
erkek ilgisizlik yapıyor ilk ya işte kıymet bilmiyor. ilk karısı ilgisizlikten dolayı gözü dışarı kayıyor.
sonra kadının aldattığı çıkıyor ortaya (tabi kadın aldattı diye hep kötü erkek ilgisizliği ile övüncek nerdeyse)
neyse boşanıyorlar. erkek atlı koşturur gibi ufak kızı olan bir bayanla evleniyor.
bundan sonra kıymetini bilir bla bla bla diye gider sanıyorsunuz değil mi?
öle olmuyor işte.
kadının küçük kızını bu cici baba dövüyor.
ondan sonra kadın buna tahammül edemiyor kavga dövüş adam 2. karısını da dövüp hastanelik ediyor.
sonra boşanıyorlar tabi.
böyle bir vakada adam daha da 3. kadını arar mı bilemiyorum.

Ben de boşandım.daha yeni sayılır.ve eşimin bana yaptıklarından sonra mutlu olması ihtimali bile beni çok sinirlendiriyor.inşallah dediğiniz gibi ikinci kadın sefasını sürmez

Uzun süre beraber olduğum erkek arkadaşımdan ayrılınca şu hataları asla yapmayacağım dedim. İlk evliliğim be onlar hep kulağımda küpe. İşte tecrübe oluyor bazen sevgililikle bazen evlilikle. Bir daha aynı hatayı yapmamak istiyor insan.

Biplemek istiyorum içimden çok küfür geçti. . Sizde evlendiniz mi tekrardan rabbim sizi iki cihanda mutlu etsin ..

İki gün önce 3. evliliğini yapan birinin eşi ile beraberdim, görümcemde vardı.
Görümcem biz hep erkeği suçlu bulurduk diyecek oldu, lafı ağzına zor teptim ( Kendisi bekar, 34 yasında ve kimseyi beğenip 1 çay dahi içmiyor )
Kimse boşanmak için evlenmez, kötü olsun istemez, kapılar kapandığında en iyi çiftin bile ne yaşadığını bilemezsiniz, Adam Dün hata yaptı diye bugünde suçlu olacak değil ki artık bu evlilikte çocuk var kimse kafasına göre çekip gidemez dedim. Ağzını açıp gık diyemedı hadsiz. ( 1 yıllık evlilikleri sonunda bir çocukları oldu 9 aylık şu anda )

3. eş te biz anlaşamıyoruz diye ağlıyor, Türk değil, ve bizde boşanmak yok diyor, ztn baskın karakter istemediğini yapmaz, bir hatasında kocasının canına okur hem iyilikle hem kötülükle adamı bağladı.

2 de olsa 3 te olsa, huylu huyundan vazgeçmez. Siz yolunuza bakın hayatınıza bakın

tecrübe etmiş oluyor
aynı hataları canı yandıgı için birdaha yapmıyor
benim eski eşim de sınıf atlamış resmen
annesiyle aynı evde ölür dediğim adam çok farklı hayat kurmus , çocugu bile olmuş:) karısı da çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…