Kesinlikle tam böyle. Babamda bu gruba dahil evlenmeden önce hala annemi sayıklayan adam 2. eşe kleopatra gibi davranıyor bir nüsubet bin nasihatten daha iyiyse demek kiHimm bak bosadigi karisinin bir hatasi yokmus bundan da bosaniyor demekki adam da kabahat dedirtmemek icin...
Eski esim adina konusmam gerekirse, bana yaptiginin fazlasini evlenirse o eşine yapacak, eminim.. Huylu huyundan vazgecmez..Merhaba hanımlar. İkinci evliliğini yapmış hangi erkeği görsem ikinci hanımını el üstünde tutuyor. Bir dediğini ikiletmiyor. Fark ne şimdi iki evlilik arasında? Daha mı çok sevmiş oluyor nedir yani. Eşim zor bir insan egolu dediğim dedik biri pek anlaşamıyoruz nitekim. Şimdi boşansak ikinciye evlense eminimki daha sakin ılımlı ve kıymet bilen bi adam olur bidaha ayrılık olmasın diye. Aynı tahammülü bizde gösterse herşey çok başka olur ama neden yapmıyolar ?
Siz de eski eştiniz. Napmış olabilirsiniz eski eşinize yenilip yutulmayacak?
şu da bir gerçek, kimsenin huyu suyu değişmez..
ben değil eski eşim yaptı..
Biplemek istiyorum içimden çok küfür geçti. . Sizde evlendiniz mi tekrardan rabbim sizi iki cihanda mutlu etsin ..Valla aynı hakslızlığı ben de yaşadım..Benden sonra kendisinden 17 yaş ufak bir kız aldı..Bana herşeyi yasaklayan,denizde eteğimi bile sıvatmayan adam yeni aldıı ufaklığı denizlerde bikini ile gezdiriyor..Ben 4 çeşit yemeği 3 e düşürünce laf eden serseri herif şimdi kız yatakta cep tel ile oynarken kendisi mutfakta yemek yapıyormuş..Bana canım lafını etmeyen nankör ağzından AŞKIM CANIM lafı düşmüyormuş..Şaka gibi..Ne denir böylesine..Uğradığım haksızlıkla oturdum işte..
tecrübe etmiş oluyorMerhaba hanımlar. İkinci evliliğini yapmış hangi erkeği görsem ikinci hanımını el üstünde tutuyor. Bir dediğini ikiletmiyor. Fark ne şimdi iki evlilik arasında? Daha mı çok sevmiş oluyor nedir yani. Eşim zor bir insan egolu dediğim dedik biri pek anlaşamıyoruz nitekim. Şimdi boşansak ikinciye evlense eminimki daha sakin ılımlı ve kıymet bilen bi adam olur bidaha ayrılık olmasın diye. Aynı tahammülü bizde gösterse herşey çok başka olur ama neden yapmıyolar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?