cehennem gibi geçen 1 haftam.

miniminimom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
630
489
18
kızlar merhabalar. ben ailelerden upuzak baya uzak bi şehirde memurum. dogum sebebiyle biraz ailemde biraz kayınvalidelerde kalıp geldik. burada dogum yapamazdım cünkü gercekten cok uzak her bakımdan yetersiz iğrenc bir ildeyim. neyse aslında ücretsiz izne cıkmayı planlıyordum bebeğime bakmak istiyordum fakat maddi durumlar el vermedi buna. arabamız yok ve artık bebekle şart olmaya başladı. biraz para biriktirip tekrar ücretsiz izne cıkarım dedim ve 9 aydır buradayım. bu arada eşim online calıştıgı için kızıma o bakıyor. zaten süt iznim var ve lojmandayız sık sık gel git yapıyorum. ama cidden cok yoruluyorum. iş sorumlulugu eve gel ev sorumlulugu kendi ihtiyaclarım eşiminkiler derken cok yıprandım ve bunaldım. şimdi sonunda bi araba bulduk ama ona bile 300bin tl kredi cekmemiz gerekiyor. artık bekleyemeyiz cünkü ocaktan sonra fiyatlar daha da artacak artık kurtulalım istedik.

neyse asıl konum 1 hafta önce hastalandım zaten faranjitim var arada olurdum ama bu aşırı beter cıktı. üşüme titreme öksürük bogaz agrısı aman Allahım gercekten ölüyorum sandım. bebeğim geceleri cok uyanan bebek . bi o uyutmadı bi öksürük bi bogaz agrısı. 1 haftadır uykusuzum. bugün artık gözüme vurmuş kan çanağı gibi sulanmış çapaklanmış. artık vücudum yeter diyor. annemin gelmesini cok istiyorum fakat onun bulundugu şehirde ve benim şehrimde havalimanları yok. bize yakın olan yerlere otobusle gidip gelecek oradan ucağa binecek inecek .bu da yorucu oluyor tabi. ama ne bileyim yine de istese gelirdi iki kere gelmişti öyle bebekten önce. gercekten cok ama cok ihtiyacım var. ama oralı olmuyor biraz alınıyorum haksız mıyım bilemiyorum.

Neden anneniz gelmiyor ne söylüyor gel diyince?
Eşiniz online demişsiniz çok mu yoğun ?
Bu arada çok geçmiş olsun
teşekkür ederim. eşimin yogunlugu cok değil fakat gündüz full bebek onda ve gercekten cok yoruyor bunu görüyorum .
annem yolları karıştırıyorum cok zor oluyor yakın olsa atlar gelirdim diyo

bebeğim 12 aylık. eşim gündüz baktıgıniçin gece uykusunu alsın istiyorum yoksa iki uykusuz cok zor olur diye. rapor 2 gün zar zor verdiler maalesef

Alınmak yerine , gelmesini istediğini ihtiyacın olduğunu söylesen daha iyi olur gibi. Şu an beklentiye girme zamanı değil, ne yaparsam günü kurtarırım biraz rahat ederim zamanı bence

Alınmak yerine , gelmesini istediğini ihtiyacın olduğunu söylesen daha iyi olur gibi. Şu an beklentiye girme zamanı değil, ne yaparsam günü kurtarırım biraz rahat ederim zamanı bence
gel demedim ama gelemez misin diyince yakın olsan dğşünmezdim ama cok uzak dedi bende ısrar edemedim.

bebeğim 12 aylık. eşim gündüz baktıgıniçin gece uykusunu alsın istiyorum yoksa iki uykusuz cok zor olur diye. rapor 2 gün zar zor verdiler maalesef
Kış vakti hastalık salgın bitmiyor ve bebekle gerçekten zor, sürüne sürüne uykusuz işe gidiyor insan, hastalık sürecinde eşinde uykusuz kalacak birazcık mecburen yoksa iyileşemezsin dinlenmeyince insan iyileşemiyor bağışıklık düşüyor hop 2 hafta sonra tekrar hasta oluyosun.
Benim annem yakın ama yine yardım istemezdim bu durumlarda ciddi bi durum olmadıktan sonra onca yolu atlayıp gelmeside mantıksız.

Alınacak bir şey göremedim ben yaşını başını almış kadın ne biliyim sadece faranjit sonuçta, eşiniz de evden çalışıyor çocuk 1 yaşındaymış bir de. Bilemedim ben.

haklsınız

Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum başınızdaki amir ve iş arkadaşları sizi idare edemez mi birkaç gün? Erken çıksanız? İlaç milaç derken atlatırsınız inşallah.

Alınacak bir şey göremedim ben yaşını başını almış kadın ne biliyim sadece faranjit sonuçta, eşiniz de evden çalışıyor çocuk 1 yaşındaymış bir de. Bilemedim ben.
işte sadece faranjit değil gercekten ölüyorum sandım ve atlatamadım yoksa bu konu buraya taşınmazdı

işte sadece faranjit değil gercekten ölüyorum sandım ve atlatamadım yoksa bu konu buraya taşınmazdı
Covid, soğuk algınlığı, grip gibi bir şey sonuçta ağır geçirmişsiniz anladığım kadarıyla ama yine de diğer seçenekleri değerlendirmeniz daha mantıklı olur bence, alınmayın anneciğinize yol uzakmış o da haklı kendince.

Eşinle paslaşmaya çalış ben gel bile diyemiyorum mesela nedense yardım isteyemiyorum o yüzden evde eşimle sürünsekte bi şekilde o süreç geçiyor.
Hastayken İnsanın modu düşüyor 12aylıkta olsa uyumayan çocuk uyumuyor yani. Siz gece uykusunu arttırıp, bol sıvı, vitamin almaya çalışın. Sıvı alımı çok önemli, ada çayı tuzlu suyla gargara yapın. Faranjitle karışık covit salgını var o yüzden dökülüyo herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…