- 5 Nisan 2023
- 5.456
- 18.294
- 178
- 28
- Konu Sahibi miniminimom
-
Bana doktor sağlıkçıyım diye bende hastayım ama çalışıyoruz diyerek rapor vermemişti asgagag hemde kusma şiddetli ishal ve ateşti şikayetim bi elimde poşet kusa kusa çalıştım rezillik dahasi ekibimede bulaştı, koskoca ekip popomuzu tutamadık 1 haftaMemuriyette rapor kolay değil mi bir de niye alamadınız ya da yıllık izin
Ben bu yüzden hastayken işe gelen insanlara çok sinir oluyorum kskdksk. Onların yüzünden biz de hasta oluyoruz koca bir kış döngü halinde hasta olarak geçiriliyorBana doktor sağlıkçıyım diye bende hastayım ama çalışıyoruz diyerek rapor vermemişti asgagag hemde kusma şiddetli ishal ve ateşti şikayetim bi elimde poşet kusa kusa çalıştım rezillik dahasi ekibimede bulaştı, koskoca ekip popomuzu tutamadık 1 hafta
Bazıları da çerez dağıtır gibi rapor dağıtıyor. Eşimin okulundaki müzikçi Almanya'ya gidip konser verecek diye rapor alabiliyor düşünebiliyor musunuz? Ama hastalıktan kırılan insana rapor vermiyor bazıları. Bu nedir böyle ya bir düzen getirilmeli bu rapor işine.Bana doktor sağlıkçıyım diye bende hastayım ama çalışıyoruz diyerek rapor vermemişti asgagag hemde kusma şiddetli ishal ve ateşti şikayetim bi elimde poşet kusa kusa çalıştım rezillik dahasi ekibimede bulaştı, koskoca ekip popomuzu tutamadık 1 hafta
Eğer bir süre kalabilecekse eşiniz gidip alsınteşekkür ederim. eşimin yogunlugu cok değil fakat gündüz full bebek onda ve gercekten cok yoruyor bunu görüyorum .
annem yolları karıştırıyorum cok zor oluyor yakın olsa atlar gelirdim diyo
Gerçekten bende anlamıyorum salya sümük çalışıyoruz biz, covit zamanıda pozitif çıkacaz diye test verdirmiyolardı karantina süresi uzundu ya ilk zamanlar, çalışcak insan olmayacak diye assdfjjaBazıları da çerez dağıtır gibi rapor dağıtıyor. Eşimin okulundaki müzikçi Almanya'ya gidip konser verecek diye rapor alabiliyor düşünebiliyor musunuz? Ama hastalıktan kırılan insana rapor vermiyor bazıları. Bu nedir böyle ya bir düzen getirilmeli bu rapor işine.
nasıl kolay ? sonucta doktorlar veriyor raporu . öcü gibi bakıyolar kafalarını agrıtmak istemiyor hamilelikte bile alamamıştımMemuriyette rapor kolay değil mi bir de niye alamadınız ya da yıllık izin
Ama şu an hastasınız. Siz iyileşene kadar eşiniz biraz daha uykusuz kalsın sürekli olan bir durum değil sonuçta. Kocası hasta olunca kadınlar gece gündüz demeden tek başına çocuğa bakıyor. En azından siz iyileşene kadar idare etsin.bebeğim 12 aylık. eşim gündüz baktıgıniçin gece uykusunu alsın istiyorum yoksa iki uykusuz cok zor olur diye. rapor 2 gün zar zor verdiler maalesef
yanlış olmuş izin kast etmiştim özele göre daha kolaynasıl kolay ? sonucta doktorlar veriyor raporu . öcü gibi bakıyolar kafalarını agrıtmak istemiyor hamilelikte bile alamamıştım
1- şikayet edilmiş olabilir. raporlarda usulsüz/gereksiz uzun olan vardır işyeri de gider şikayet eder, o da denetime girer, sonra uğraş dur. aynı doktor ya da yakındaki başka doktor korkuyor bu sefer rapor yazmaya.Bazıları da çerez dağıtır gibi rapor dağıtıyor. Eşimin okulundaki müzikçi Almanya'ya gidip konser verecek diye rapor alabiliyor düşünebiliyor musunuz? Ama hastalıktan kırılan insana rapor vermiyor bazıları. Bu nedir böyle ya bir düzen getirilmeli bu rapor işine.
Yaşadığiniz gözünüzede o şekilde vurduysa faranjit değil, adeno virüs muhtemelen gözünüz yaklaşık 1 hafta on gün öyle kalacak gibi.kızlar merhabalar. ben ailelerden upuzak baya uzak bi şehirde memurum. dogum sebebiyle biraz ailemde biraz kayınvalidelerde kalıp geldik. burada dogum yapamazdım cünkü gercekten cok uzak her bakımdan yetersiz iğrenc bir ildeyim. neyse aslında ücretsiz izne cıkmayı planlıyordum bebeğime bakmak istiyordum fakat maddi durumlar el vermedi buna. arabamız yok ve artık bebekle şart olmaya başladı. biraz para biriktirip tekrar ücretsiz izne cıkarım dedim ve 9 aydır buradayım. bu arada eşim online calıştıgı için kızıma o bakıyor. zaten süt iznim var ve lojmandayız sık sık gel git yapıyorum. ama cidden cok yoruluyorum. iş sorumlulugu eve gel ev sorumlulugu kendi ihtiyaclarım eşiminkiler derken cok yıprandım ve bunaldım. şimdi sonunda bi araba bulduk ama ona bile 300bin tl kredi cekmemiz gerekiyor. artık bekleyemeyiz cünkü ocaktan sonra fiyatlar daha da artacak artık kurtulalım istedik.
neyse asıl konum 1 hafta önce hastalandım zaten faranjitim var arada olurdum ama bu aşırı beter cıktı. üşüme titreme öksürük bogaz agrısı aman Allahım gercekten ölüyorum sandım. bebeğim geceleri cok uyanan bebek . bi o uyutmadı bi öksürük bi bogaz agrısı. 1 haftadır uykusuzum. bugün artık gözüme vurmuş kan çanağı gibi sulanmış çapaklanmış. artık vücudum yeter diyor. annemin gelmesini cok istiyorum fakat onun bulundugu şehirde ve benim şehrimde havalimanları yok. bize yakın olan yerlere otobusle gidip gelecek oradan ucağa binecek inecek .bu da yorucu oluyor tabi. ama ne bileyim yine de istese gelirdi iki kere gelmişti öyle bebekten önce. gercekten cok ama cok ihtiyacım var. ama oralı olmuyor biraz alınıyorum haksız mıyım bilemiyorum.
bugün hastalıgımın 8. günü ve bugün gözüme atladı umarım artık iyileşirim ve bebeğime de bulaşmazYaşadığiniz gözünüzede o şekilde vurduysa faranjit değil, adeno virüs muhtemelen gözünüz yaklaşık 1 hafta on gün öyle kalacak gibi.
ŞU durumda yapabileceginiz en iyi şey rapor almak sanırım
Eğer adeno ise raor verir muhakkak çünkü bulaşıcı.bugün hastalıgımın 8. günü ve bugün gözüme atladı umarım artık iyileşirim ve bebeğime de bulaşmazdoktorun da rapor verecegini hic sanmıyorum
Anneniz kaç yaşında?teşekkür ederim. eşimin yogunlugu cok değil fakat gündüz full bebek onda ve gercekten cok yoruyor bunu görüyorum .
annem yolları karıştırıyorum cok zor oluyor yakın olsa atlar gelirdim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?