• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekemeyen kuzen sorunsalı

Yaptığınız dedikoduyu duymuş, doğal olarak o da saydırmış. Burada melek numarası yapacaksanız, yazılan mesajları biraz değiştirip kurguda oynamalar yapın.
Kesinlikle sınava hazırlanıyorum ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Haklısınız eksik yazmışım..Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor ne bişeyi şok oldum zaten.

Edebiyat derslerinde bir metin verirler ve konunun başı ne olabilir diye sorarlar. Konu sahibinin verdiği metinde konunun başını tahmin etmek zor değil. Burada anlattıklarını muhtemelen başka bir kişinin yanında da anlatmış, o kişi de gidip kuzene söylemiş belli ki. Yoksa bir insanın şizofren falan olması lazım durup dururken böyle bir mesaj atması için.
Kızlar eksik yazmışım sınava hazırlanıyorum ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Haklısınız eksik yazmışım..Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor ne bişeyi şok oldum zaten. girlinred girlinred N nscckts Mihrimah Sultann Mihrimah Sultann

Kesinlikle sınava hazırlanıyorum ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Haklısınız eksik yazmışım..Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor ne bişeyi şok oldum zaten.
Sizin yapmadığınız bir dedikoduyu birisi gidip anlatmışsınız gibi anlatmış olabilir mi? Çünkü "ben hiç değilse koca buldum" cümlesi, birinin kocası hakkında olumsuz şeyler söylemesinden sonra gelen savunma cümlesidir.

Kızlar eksik yazmışım sınava hazırlanıyorum ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Haklısınız eksik yazmışım..Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor ne bişeyi şok oldum zaten. girlinred girlinred N nscckts Mihrimah Sultann Mihrimah Sultann
yarası varmış gocunmuş ,bu kadar dert ediyorsa hala geç değil aöf de okuyabilir . ağzından tükürük saça saça saldırmak yerine

önümüz bayram mutlaka birilerine dedikodunuzu ve bu durumu anlatır kulağınıza gelir aynen böyle dersiniz ,her konuşanın lafını ciddiye alsaydık ohooo kompleksi kendi sorunu söylediklerinin hepsi kendi sorunu ben hiç umursamadım bile demeniz lazım öyle diyin ki ona tokat gibi olsun ;)

Sizin yapmadığınız bir dedikoduyu birisi gidip anlatmışsınız gibi anlatmış olabilir mi? Çünkü "ben hiç değilse koca buldum" cümlesi, birinin kocası hakkında olumsuz şeyler söylemesinden sonra gelen savunma cümlesidir.
Sanmıyorum,sanırım benim attığım bütün durumları üzerine alınıyor.O durumumdan sonra yazıldı bunlar, kızlar aile sorunum zaten bir sürü milletin derdiyle nasıl uğraşayım kafam aşırı dolu yarası olan gocunurmuş.Ben evlenmek istemedim sınavı kazanayım ayaklarımın üzerinde durup ondan sonra bir yuva kururum diye bekledim evlenseydim 100lerce kez evlenmiştim zaten ben sürekli böyleyim kime ne iyilik yaptıysam karşılığında darbe aldım saysam iyiliklerin bitmez :(

Yanlış anlamayın ama ben bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum. paylaştığınız paylaşıma bazıları da dayak yiyo, aldatılıyo kendi ayakları üzerinde duramadığından gitmiyo gibi şeyler yazdığınızı tahmin ediyorum. Yorumsuz paylaştığınızı sanmıyorum. Aksi halde tımarhaneye falan kapatılması gerekir o kişinin. Hiçbir yorum eklemeden mi paylaştınız?

yarası varmış gocunmuş ,bu kadar dert ediyorsa hala geç değil aöf de okuyabilir . ağzından tükürük saça saça saldırmak yerine

önümüz bayram mutlaka birilerine dedikodunuzu ve bu durumu anlatır kulağınıza gelir aynen böyle dersiniz ,her konuşanın lafını ciddiye alsaydık ohooo kompleksi kendi sorunu söylediklerinin hepsi kendi sorunu ben hiç umursamadım bile demeniz lazım öyle diyin ki ona tokat gibi olsun :KK66:
Sınavı kazanamayacağının haberini dört gözle bekliyorum yazmış bir de.
Teşekkür ederim,beni anladığınız için..

Kızlar,bir kuzenim var Allah düşman başına vermesin.Üniversite bitirdim bitireli 4 yıl oldu önlisans olduğu için 2 yılda bir sınavım oluyor haliyle 2 tane sınava girdim kazanamadım, sorunlarım sıkıntılarım vardı.Neyse yine hazırlanıyorum az bir süre kaldı.Bu haset kuzenim ise evli 3 cocugu var.Kocası sürekli evden kovuyor istemiyor aldatıyor şiddet dahi uyguluyor adam evden kaçıyor ona rağmen bu hala adama yalvarıyor sensiz yapamıyorum gel diye beni de kendine dert edinmiş dün uzun mesaj yazmış.Bir kısmı şöyle ' Beni alıpta evlenen oldu seni kim kendine karı eder ' ' Sınav zamanını bekliyorum dört gözle yine haberin gelecek ' Alan da seni kovar sürekli evde yatıyorsun sen kız mısın ' Böyle böyle mesajlar.Cevap bile vermemi beklemeden engellemiş üstelik bende ulaştım yazdım bir yerden ağzıma geleni saydım daha ne yapayım ? Neden kimseye bi kötülüğüm olmadığı halde kötülük buluyorum.
Yaşadıklarından dolayı normal bir psikolojisi yok haliyle. Cevap vermeyin dediklerine, kötü dilekler sahibini bi şekilde buluyor zaten üzülmeyin

Yanlış anlamayın ama ben bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum. paylaştığınız paylaşıma bazıları da dayak yiyo, aldatılıyo kendi ayakları üzerinde duramadığından gitmiyo gibi şeyler yazdığınızı tahmin ediyorum. Yorumsuz paylaştığınızı sanmıyorum. Aksi halde tımarhaneye falan kapatılması gerekir o kişinin. Hiçbir yorum eklemeden mi paylaştınız?
İyi de bunları yapmış olsa ilk mesajının son cümlesini yazmaz herhalde. Neden böyle oldu demez

Valla eğer öyle ise çatlak bir kuzenle karşı karşıyasınız, bence uzak durun cevap bile vermeyin..

(Her harfine katılıyorum.) Aynı bu şekildi altına yazdığım söz.Kesitte de şunlar söyleniyordu dayak asla yoktu.
Kızlar okuyun ayaklarınızın üzerinde durun kaderinizi kimsenin eline bırakmayın...

Sizde ona gönderme yapmış gibi görünüyorsunuz. Bence süregelen sorunlarınız vardı sizde ona istinaden kıskançlık hissetmesi için gönderme yaptınız. Aksi halde bu kadar tepki normal değil.

Ne için kavga ettiniz de bunları yazdı?
JES JES @morning hizuran hizuran M Mutluuu06 olympikos olympikos KilicBaligi KilicBaligi H HaslanmisPattis MssPARE MssPARE Olmadimben Olmadimben
Kızlar hepinizi etiketledim çok haklısınız eksik anlatım var.
Kesinlikle sınava hazırlanıyorum ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor,ne bişeyi,ne aldatılma ne de dayakla ilgili bişey var.Şok oldum zaten,cevap bile vermemi beklemeden engellemiş.

Kızlar,bir kuzenim var Allah düşman başına vermesin.Üniversite bitirdim bitireli 4 yıl oldu önlisans olduğu için 2 yılda bir sınavım oluyor haliyle 2 tane sınava girdim kazanamadım, sorunlarım sıkıntılarım vardı.Neyse yine hazırlanıyorum az bir süre kaldı.Bu haset kuzenim ise evli 3 cocugu var.Kocası sürekli evden kovuyor istemiyor aldatıyor şiddet dahi uyguluyor adam evden kaçıyor ona rağmen bu hala adama yalvarıyor sensiz yapamıyorum gel diye beni de kendine dert edinmiş dün uzun mesaj yazmış.Bir kısmı şöyle ' Beni alıpta evlenen oldu seni kim kendine karı eder ' ' Sınav zamanını bekliyorum dört gözle yine haberin gelecek ' Alan da seni kovar sürekli evde yatıyorsun sen kız mısın ' Böyle böyle mesajlar.Cevap bile vermemi beklemeden engellemiş üstelik bende ulaştım yazdım bir yerden ağzıma geleni saydım daha ne yapayım ? Neden kimseye bi kötülüğüm olmadığı halde kötülük buluyorum.
Ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Haklısınız eksik yazmışım..Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor ne bişeyi şok oldum..
Yazık kuzeninize,toplumda var olmanın evlenip,çocuk yaparak sağlanacağını sanıyor.Onu istemeyen kocasına tutunarak yaşamaya çalışıyor.Evliliği marifet ve zafer olarak görenlerden.Kocasına yalvarma sebebi onu gerçekten sevdiğinden değil,onun sayesinde var olduğunu düşünmesinden geliyor bence...Kuzeninizle muhattap olmayın derim.Cahille münakaşaya girerseniz dışardan bakan insanlar iki cahilin tartıştığını düşünür.

Sizde ona gönderme yapmış gibi görünüyorsunuz. Bence süregelen sorunlarınız vardı sizde ona istinaden kıskançlık hissetmesi için gönderme yaptınız. Aksi halde bu kadar tepki normal değil.
Doğru bir açıdan bakınca sizde haklısınız gönderme var gibi görünüyor işte orada herkesin içini Allah biliyor,o kadar sorunum var ki anlatsam benimle beraber ağlarsınız bu kadar sorunumun içinde millet beni kıskansın diye asla uğraşmam uyumadan önce de sürekli kafam dağılsın diye videolar izlerim hoşuma gideni atarım..
Kendisi bana sınavını kazanamayacağının haberini dört gözle bekliyorum diyen biri..
Allah'ıma havale ettim yoluma taş koyanları :(

Aaa rahatsız galiba. Prenses herşeyi üstüne alınacak diye topun ağzında mı bekleyecek millet? Kocası yine kovdu galiba saracak yer arıyor deli .

İyi de bunları yapmış olsa ilk mesajının son cümlesini yazmaz herhalde. Neden böyle oldu demez
+öyle yazsa da bu lafları konu sahibi haketmiyor,bizde demiyor muyuz dayak yemesine rağmen gidemiyor çünkü ayakları üstünde durmuyorlar diye ,bunun üstüne karşımızda elini beline koyup çençen konuşamaz çünkü söylenilen yanlış haksız birşey değil ...
birde ben koca buldum en azından minvalinde konuşarak konu sahibini altdan altdan kıskandığını ve ordan ezmeye çalıştığını bu şekilde üstünlük kurmaya çalıştığını gösteriyor sanki koca bulmak matah birşeymiş gibi yazık zavallı bunu başarı olarak gören bir kadın...

JES JES @morning hizuran hizuran M Mutluuu06 olympikos olympikos KilicBaligi KilicBaligi H HaslanmisPattis MssPARE MssPARE Olmadimben Olmadimben
Kızlar hepinizi etiketledim çok haklısınız eksik anlatım var.
Kesinlikle sınava hazırlanıyorum ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor,ne bişeyi,ne aldatılma ne de dayakla ilgili bişey var.Şok oldum zaten,cevap bile vermemi beklemeden engellemiş.
Öyle bir şey paylaşıp kendi ayaklarınız üstünde durmazsanız kocaya muhtaç kalırsınız onu cekersiniz tarzı bir ima da yoktu öyle mi
Durup dururken ondan alındı sana saydırdı öyle mi
Bilemedim

(Her harfine katılıyorum.) Aynı bu şekildi altına yazdığım söz.Kesitte de şunlar söyleniyordu dayak asla yoktu.
Kızlar okuyun ayaklarınızın üzerinde durun kaderinizi kimsenin eline bırakmayın...
Yani alınmış bu durumdan anlaşılan. Gene de saydırmasını haklı göstermez. İrtibatı kesebilirdi çok rahatsız olduysa. Bana da bir arkadaşım benim fiziksel özelliklerimi bana demiyormuş gibi bir bir sayıp, "şimdi esmer, kara kuru kadınlar baş tacı yapılıyor, manken diye çıkarıyorlar bunları, oysa kilolu kadınlar dünyanın en güzel kadınlarıdır, " gibi cümleler kurup, birini yerecekse anında benim özelliklerimi kiloma kadar sıralamaya başlardı. Ben bir süre sabırlı davrandım alıngan olmayayım boşver falan diye ama bir noktada batmaya başlıyor artık insana. Kaldı ki ben insanları hiç fiziksel özelliklerine göre yargılayan bir insan değilim. En son bana diyorsa da rahatsız oluyorum demiyorsa da, canım sıkılacağına irtibatı keseyim olsun bitsin dedim. Keşke o da öyle yapsaydı.

Back
X