• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekemeyen kuzen sorunsalı

@JES @morning @hizuran @Laavinia @olympikos KilicBaligi KilicBaligi @HaslanmisPattis @MssPARE @Simmering
Kızlar hepinizi etiketledim çok haklısınız eksik anlatım var.
Kesinlikle sınava hazırlanıyorum ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor,ne bişeyi,ne aldatılma ne de dayakla ilgili bişey var.Şok oldum zaten,cevap bile vermemi beklemeden engellemiş.
Öyleyse dedikodu yorumum için senden çok özür diliyorum.

Kuzeninin psikolojisi bozuk demek ki, buluttan nem kapıyor. Keşke yapabilsen de hayatından tamamen çıkarabilsen.

Öyleyse dedikodu yorumum için senden çok özür diliyorum.

Kuzeninin psikolojisi bozuk demek ki, buluttan nem kapıyor. Keşke yapabilsen de hayatından tamamen çıkarabilsen.
Bu raddeden sonra konuşanda şeref yoktur zaten haklısınız yoo neden özürlük bişey yok ben eksik yazmışım kim olsa aynısını düşünürdü ❤️

Aşağılık kompleksi olduğu için üzerine alınması çok normal. Sizde her yerden engelleyin. Başkalarının başarısızlığıdan mutlu olan birinden hayır gelmez asla.

Aşağılık kompleksi olduğu için üzerine alınması çok normal. Sizde her yerden engelleyin. Başkalarının başarısızlığıdan mutlu olan birinden hayır gelmez asla.
Kesinlikle hayatımdan çıkardım bundan sonra,aynen öyle zaten kazanamadı haberini dört gözle bekliyorum diyor bu derece iğrenç bir kişilik :)

Ailemde duydu ailemi de engellemiş bana o mesajı atıp ahhaaha bu kadar olur 😂
Müzenin muhtemelen içten içe seni kiskaniyordu. Bekarsin rahatsız işinde olup evlenirsen senden iyisi yok, o 3 çocuklu saçma sapan bi koca falan muhtemelen içten içe hep kiskanmis seni :) boşver

Müzenin muhtemelen içten içe seni kiskaniyordu. Bekarsin rahatsız işinde olup evlenirsen senden iyisi yok, o 3 çocuklu saçma sapan bi koca falan muhtemelen içten içe hep kiskanmis seni :) boşver
Evet evet üzerine bastınız evde yan gelip yatıyorsun seni alan olmaz alanda kapıya atar yazmış oradan belli hahahaah 😂😂

Evet evet üzerine bastınız evde yan gelip yatıyorsun seni alan olmaz alanda kapıya atar yazmış oradan belli hahahaah 😂😂
Tam olarak yan gelip yattığım için senin kocanın türünden korunuyorumdur belki deyin münasip bir vakit.

Bu anlatilanin bi benzerini10gun önce yaşadım paylaştığım resmim ağzına alinmayacak hakaretleri yazmış engellemis işin garibi aramız da bi sorun problem falan hiç birsey geçmedi yeminle akraban mi var derdin var 🙄

Kızlar,bir kuzenim var Allah düşman başına vermesin.Üniversite bitirdim bitireli 4 yıl oldu önlisans olduğu için 2 yılda bir sınavım oluyor haliyle 2 tane sınava girdim kazanamadım, sorunlarım sıkıntılarım vardı.Neyse yine hazırlanıyorum az bir süre kaldı.Bu haset kuzenim ise evli 3 cocugu var.Kocası sürekli evden kovuyor istemiyor aldatıyor şiddet dahi uyguluyor adam evden kaçıyor ona rağmen bu hala adama yalvarıyor sensiz yapamıyorum gel diye beni de kendine dert edinmiş dün uzun mesaj yazmış.Bir kısmı şöyle ' Beni alıpta evlenen oldu seni kim kendine karı eder ' ' Sınav zamanını bekliyorum dört gözle yine haberin gelecek ' Alan da seni kovar sürekli evde yatıyorsun sen kız mısın ' Böyle böyle mesajlar.Cevap bile vermemi beklemeden engellemiş üstelik bende ulaştım yazdım bir yerden ağzıma geleni saydım daha ne yapayım ? Neden kimseye bi kötülüğüm olmadığı halde kötülük buluyorum.
Ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti çok beğendim kızların okuyup ayakları üzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Üzerine alınmış.Bana onları yazmış.Haklısınız eksik yazmışım..Benim bir sürü arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geçiyor ne bişeyi şok oldum..
sıkıntılı birisi görüşmeyin öyle akraba düşman başına

Back
X