Çeketin çok güzel dedi ?

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Sanirim soruyu dogru yere acmadim ama nereye acacagimi da bilemedim :) Yurt disindayim. Take Awayde calisiyorum part time, okul a harclik icin. Herneyse Restoranda calisan bir cocuk var cok ama coooook tatli. bir o kadar da efendi. Benim onlarin bölümüne buzdolabina gidip birseyler almam gerekiyodu o nedenle de ceketimi de almistim. ceketim kirmiziydi. Selam verdim görur görmez onu, ve buzdolabina gittim. Sonraaaa 5 dk sonra o geldi sessizce korkma sakin dedi ve isi vardi aldi alacaklarini budolabindan ve naber falan dedi iyidir sadece biraz soguk (buzdolabi yüzünden) dedim oda bir güldü o nasil gulmekti ya ahaha herneyde ciktim ben vedalasiyorum bana ne guzelmis ceketin dedi sirince gülümseyerek. Konuskan biri hic degil nadiren görüyorum o da restorana yani onun calistigi yere. Kendisi asci.

Evet bayanlar sizce? Hoslaniyor mudur ki yabanci maaalesef :/

Sen Cok güzelsin diyemicegi için aniden,ceketten başlamış

Bayılıyorum bu yeni başlangıçlara evet canım konuşmaya çalışmış ceketten girmiş olaya :)

yani yabancilarda utanip çekilme olmazki, sana bisey diycek olsa direk der diye dusunuyorum
hatta hafta sonu isin varmi diyebilir ilk direk oalrak :)

yani yabancilarda utanip çekilme olmazki, sana bisey diycek olsa direk der diye dusunuyorum
hatta hafta sonu isin varmi diyebilir ilk direk oalrak :)
iste bu cocuk cok farkli cok sessiz isini güzel yapiyo. Bizim Take Away e geliyo sandövic yapmaya bir sesini cikarmadan isini yapip gidiyor. Baslarda konusmazdi böyle bakmazdi bile. Ben selam vererek ona fln smdi yeni yeni o da basladi :)

nasl yani? durduk yere hic iltifat almadim

Üstüne başına gözüne kaşına sevimliliğine falan iyi sözler söylerler ...ve bunu hoşlantı niyetiyle yapmazlar
İçlerinden geldiği için sadece...

Miami'de yürürken karşıdan gelen biri "nice t-shirt (güzel t-shirt)" dedi eşime. Böyle bir teşekkürler falan dedik ama şaşırmıştık. Hala çok hoşumuza giden bir anımızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…