- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
hımmmmSen Cok güzelsin diyemicegi için aniden,ceketten başlamış
bende bilemedim iste :) :)İnceden yürümüş sanki bilemedim
hahaha tamamCeketin güzel demiş nikah davetiyelerini seçmeye başla
belki anlasamayiz diye sonucta farkli kültürler.. yoksa yabanci olmasi neden degilNeden malesef? Yani yabancı olunca niye malesef oldu?
nasl yani? durduk yere hic iltifat almadimVhala yabancılar durduk yere iltifat eder
Bilemedim...
belki anlasamayiz diye sonucta farkli kültürler.. yoksa yabanci olmasi neden degil
iste bu cocuk cok farkli cok sessiz isini güzel yapiyo. Bizim Take Away e geliyo sandövic yapmaya bir sesini cikarmadan isini yapip gidiyor. Baslarda konusmazdi böyle bakmazdi bile. Ben selam vererek ona fln smdi yeni yeni o da basladi :)yani yabancilarda utanip çekilme olmazki, sana bisey diycek olsa direk der diye dusunuyorum
hatta hafta sonu isin varmi diyebilir ilk direk oalrak :)
hahaha iste hemen don bicmeye gittim kafa isteAdam senden hoşlandı da ilişkiye başladınız da kültürel farklar girdi devreye.
Doğmamış bebeğe don biçmek diyoruz buna.
Bayılıyorum bu yeni başlangıçlara evet canım konuşmaya çalışmış ceketten girmiş olaya :)
Üstüne başına gözüne kaşına sevimliliğine falan iyi sözler söylerler ...ve bunu hoşlantı niyetiyle yapmazlarnasl yani? durduk yere hic iltifat almadim
nasl yani? durduk yere hic iltifat almadim
Üstüne başına gözüne kaşına sevimliliğine falan iyi sözler söylerler ...ve bunu hoşlantı niyetiyle yapmazlar
İçlerinden geldiği için sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?