Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

hiçbir işe yaramayan cahil kadınlar, sadece kocaları olduğu için kendilerini level atlamış ve kocası olmayan kadınlara karşı üstün görürler. sizinki de öyle sanırım. hava atmaya çalışıyor kendince. bak benim kocam var hem de sevişiyoruz ayrıca da hemen hamile kalıyorum mesajı.
bence sen de bu edepsizliğe onun tarzıyla cevap ver. gece gece seni mi uyandırıyor ne kadar zorbaca , ayrıca korunmayı bile bilmiyorsunuz bana soruyorsunuz bu kadar cahillikle uğraşamam ben doktorum erken kalkıcam işim var. interneti aç oku de. plansız çocuk falan yapmayın sadece içine patlamakla anne baba olunmuyor bunun büyütmesi okutması eğitmesi var de. gerizekalı ya sinir oldum burda.

bazı insanlar başkalarının hayatları, üzüntüleri üzerine basamak gibi basıp kendi mutluluklarına ulaştıklarını düşünüyor ne garip. azıcık hassasiyet ya.. ceket atsa hamile kalan kadın ameliyat eldivenine doğum yapıyordur o zaman.

hayat karşınıza hep güzellikler ve iyilikler çıkarsın inşallah bundan sonra...

Allah ol deyince olur her şey.Sizin de kötü yaşantınız ömür boyu sürecek değil hayırlısıyla huzurlu bir yuvanız ve çocuklarınız da olacak ve kuzeninizden fazla olarak bir de kariyeriniz ve haya sahibi bir karakterinizde var zaten o cepte

O arayan için diyeceğim tek şey şu
Aklınca seni kıskandırmak istemiş. İğrenç

akıldan eksik bence engelleyin ve birdahada asla görüşmeyin

Bariz kıskandırmaya çalışmış sizi.Takılmayın bence sallayın gitsin.Arsız terbiyesiz insan kişisi.

Kimdir bu, kuzeniniz mi?
İçine patlayan şey kendi beyni gibi geldi bana okuyunca.

+1
İyi güldüm :)

Kesin kararım istemiyorum dediniz ama ben size yine de hayırlısıyla evli, mutlu, çocuklu ömür boyu huzurla sürdüreceğiniz bir yuva dilemek istedim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Bu insanın daha önce başka vukuatları da varsa, içinize sinmiyorsa uzaklaşın iyice, engelleyin...
Ya ağır patavatsız, düşüncesiz ya da kötü niyetli biri, ikisi de can sıkar.

o arkadaşın SAPIK uzak dur o arkadaşından

Hayattaki tek övüntüsü bir erkeğe sahip olmak olan gereksiz insan türü.
Tatlım sen arayınca telefonu çamaşır suyuna batırasım geliyor, hatta kulaklarımı bile..lütfen arama denilesi insan türü

Siz dul degilsiniz bekar bir bayansiniz oncelikle siz bu yaftayi kendinize yakistirmayin ki baskalari bunu dile getiremesinyazdiklarinizda en cok bndan rahatsiz oldum bosanmis biri olarak yazmadan edemedim.

Beyin nakli yapabilir misin diyecekmiş unutmuş.

Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Kuzeniniz afedersiniz ama malın teki, onun hakkinda baska bisey soylemeye değmez bu yuzden gecelim.
Ama umarim siz su yukaridaki sozlerinizde dulum hemde cocuksuz yuvam yok falan derken ironi falan yaptiniz yani ciddi degilsiniz degilmi?
Bakin eminim yasadiklariniz cok acidir ki tahmin dahi edemiyorum, fakat emin olun Allah'ında bir plani var sizin icin. Sabredin dua edin sadik esinizde olur evlatlarinizda...

Çok cahil bi insanmış yatak odasını böylr ulu orta ortaya döken insanlardan nefret ediyorum

Cahillikte nirvanaya ulaşmış bu arkadaş mahremini bu kadar detaylı anlatmak nedir ya .

Engelleyin o kişiyi

Son düzenleme:
Siz dul değilsiniz, bekarsınız. Eşi vefat etmiş insana dul denir. Sadece bunu demek istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…