Çekidüzen

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Dün yaptığım ve yaşadığım olaylar yüzünden çok, pişmanım. Aklımı başa alacam. Sınavıma odaklanamadım. Bir süre her şeyden eteğimi elimi çekip sadece kpssye odaklanarak. Ben yoruldum cidden. Bu da beni iç dökme alanım olsun diye yazdım. Bir daha yanlış kişileri hayatıma almak istemiyorum. Hayır demeyi öğrenmek istiyorum. İradeli olmak istiyorum

Yolunuz açık olsun

Çok karanlıkmış gerçekten
Kaç yaşındasın daha karanlık geçmişmiş
Bu arabesk hallerden bi çıksan düzeleceksin

Dünkü konunuzu bilmiyordum yolunuz açık olsun diyecektim ama merak edip okuyunca ALLAH ıslah etsin diyebiliyorum sadece..
Şunu hiç bir zaman unutmayın bile isteye birinin vebaline giren her zaman bedelini öder..

İnşallah gerçek değisindir. Zira evli erkekle bile isteye ilişkiye girip, adamı kendine bağlamak ve boşatmak için hamile kalmaya çalışarak hem kendi hayatını, hem başka bir kadının hayatını hem de doğmamış bir çocuğun hayatını karartmaya hevesli bir hemcinsim olmasını istemiyorum. Eğer gerçeksende bir an evvel mağdur edebiyatını bırakıp aklını başına almanı tavsiye ediyorum

test yaptırdın mı sen, hamile misin değil misin onu bi öğren ondan sonra rotanı çiz
zira hamileysen de aldırmayıp doğuracağını adam çocuğa sahip çıkmazsa yurda vereceğini söylüyordun

Bütünlemene çalışmak yerine elin garsonuyla, kafe basmakla vs uğraşıp burda takılırsan elbette odaklanamazsın. Ne bekliyordun ki...

eski konuna bakmasam sana üzülürdüm ama bir okudum ovvvv.bacım sen bildiğin metres olmuşsun.bir de evlilik dışı çocuk doğırmaktan bahsetmişsin.sana acınmaz anca allah islah etsin denir

Melankolik bir kisi daha nick e bak. Neyse yolunuz, bahtınız açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…