- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Yolunuz açık olsunDün yaptığım ve yaşadığım olaylar yüzünden çok, pişmanım. Aklımı başa alacam. Sınavıma odaklanamadım. Bir süre her şeyden eteğimi elimi çekip sadece kpssye odaklanarak. Ben yoruldum cidden. Bu da beni iç dökme alanım olsun diye yazdım. Bir daha yanlış kişileri hayatıma almak istemiyorum. Hayır demeyi öğrenmek istiyorum. İradeli olmak istiyorum
Nereden başlayacağım bile bilmiyorum ki hep karanlık bir geçmişYolunuz açık olsun
Karanlık geçmiş nedemek?Nereden başlayacağım bile bilmiyorum ki hep karanlık bir geçmiş
Saçmasapan erkeklerle olan ilişkimKaranlık geçmiş nedemek?
Başlangıç noktanız tek bir yer ayaklarınızın üzerinde durmak istediğiniz kpss.
Hem ders çalışıp hem iş hayatına giriş yapabilirsiniz
bacım dün ağlayarak konumu kapatın dememiş miydin sen? yine erkekleri ilişkilerini anlatıyosun eğlence arıyorsun kendineSaçmasapan erkeklerle olan ilişkim
Daha yolun başındasın git kariyerine odaklan derslerini çalış güzel bir geleceğini mesleğini eline al sonra doğru bir eş adayı bulursunSaçmasapan erkeklerle olan ilişkim
asıl pazartesi açtığı konuya bak.o konuyu kaçırmışım akıllara zararmışMelankolik bir kisi daha nick e bak. Neyse yolunuz, bahtınız açık olsun.
metres konusuymuş bir de nasıl da kaçırmışımmm tühhdünkü konu kapanmiş buda devam etmek için yeni konu açmiş devam etmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?